Відповідь: ЛФМЛ І знов де в мене в дописі є якесь слово про яку то проблему....Чи то я сліпий... Додано через 1 хвилину Не був....Але в товаристві старших математиків пив (пиво і не більше)...І до чого Ви ведете , га?
Відповідь: ЛФМЛ Кульно....То якшо я математик то я п'ю?(Чи я щось не так зрозумів) Додано через 1 хвилину Замітьте будб Ваша ласка в тому моєму дописі нема питання:cowboy: .......
Відповідь: ЛФМЛ Зовсім не погоджуся.Чого б це математики пили-вони ж не творчі люди,їм тре свіжа голова до математики.Я маю знайомих маиематиків-вони взагалі не п"ють. А от творчі люди люблять коньячок потягувати до кави...
Відповідь: ЛФМЛ ой... Мег, думаю на свіжу голову ще важче ) я кажу про загальний дух певних математичних кіл... у нас жартували, що випускники не мали фотоальбомів випускних бо гроші пропили... - це не означає, що ми всі алкоголіки, просто любимо поговорити
Відповідь: ЛФМЛ Ну,на рахунок духу певних математичних шкіл,погоджуся,і сучасний фіз-мат (незнаю,як колись було)- яскравий приклад тому!)))
Відповідь: ЛФМЛ Мег, а вот по последним исследованиям алкоголь как раз повышает умственные способности, особенно у женщин так что полтинничек в день аж никак не повредит. Естественно, все полезно в меру
Відповідь: ЛФМЛ Є інший бік медалі... Якось їхав до Москви в купе з двома киянками- математичками трохи за 30 років. Вони свого часу закінчили МГУ і в Києві просто не мали друзів. Поговорили про те, про це - чомусь мені їх стало жаль. Їх би "оформити" - були би досить привабливі дівчатка. Але куртуазності - ніякої. Коли вони перевдяглися, я помітив, що на одній ... сині панчохи. На повному серйозі. Ви - ЗА таких математиків ?
Відповідь: ЛФМЛ Ви мені рекомендуєте-випити перед роботою?Нє,як вип"ю,то зовсім нічо в голову не лізе.Та ше й я не п"ю...))))
Відповідь: ЛФМЛ Я, взагалі-то, так само математик.:cowboy: В п'янках замєчєна нє била, но по утрам піла кєфір в бальших калічєствах. :cowboy:
Відповідь: ЛФМЛ Чого ж всі так вчепились за питання вживання алкоголю математиками ? - Хіба то саме головне ? Сам колись закінчив фізмат, правда не у Львові, а в Києві. І пляшка "Сонячного грона" за 1руб 20 коп в мене з тими роками стійко асоціюється А коли вже вчився в МФТІ (далеко не останній ВУЗ фіз.-мат. спеціалізації), то горілка в гуртожитках текла вже просто рікою. І нічого, спилися в результаті одиниці. Зате молодість пройшла весело у всіх . Так що проблема роздута, IMHO.
Відповідь: ЛФМЛ але таки пиятика з математиками - то на любителя... погодьтеся... нормальні люди не сприймають математиків, оскільки власне математикам на колір колгот начхати...
Відповідь: ЛФМЛ Ніколи не скаржився, що мене хтось не сприймає Хоча мені на колір колгот начхати, бо не ношу колгот
Відповідь: ЛФМЛ та не питання в тому чи носиш - питання в тому, чи на то звертаєш увагу хоча як на мене - з фізиками таки краще