ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Милена

Милена Дуже важлива персона

О !! , точняк , клепка это - мосК (ум, разум, честь и адекватность )

2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Одно понятно, что получается Львовский форум скорее похож на нечто российское - на армии что ли. Дисциплина, строем, даже свободная тема как эта стала объектом очистки.

У вас завотделом очистки кто работает? ППШ?

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Да. Здесь Вам не там. )

А що Вам прийшло якесь ПП про це? )

4. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

И не одно.
    Да и тут Кот Борис очистить просит:facepalm:

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

Да. Рашка здесь поселилась

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Львівський форум і правда самий пуританський в порівнянні з усіми іншими. Дуже сувора модерація. Від цього інша крайність - люди навчилися хамити, не порушуючи правил. От бачиш шо тобі нахамили - а скаржитись формально нема на шо, так от. І по-друге система балів за порушення та сама, але наприклад на київському форумі можуть нараховувати по 1 балу за те саме, що тут тягне на 5 відразу, там можуть заблокувати на 1 день, тут мінімум 3.

6. Милена

Милена Дуже важлива персона

Не , ну нормально ? ))))))), я его жду, жду ___, а он , непонятно хде гуливанит :)

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дивуюсь навіть, що Ви тут до сих пір. )
    Ото сволота... або ж руці в мене криві? )

8. TOTORO

TOTORO admin

9. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Отакої ! Валимо на "львівську каву" :bye2:

10. Кохана

Кохана LuBimaya

хм, а в Україні армії немає?

11. tanna

tanna Дуже важлива персона

Та не така вона вже і сувора. Клони гуляють собі преспокійненько так само, як і на Острові.

12. Bambook

Bambook Persona non grata

Та це вічна боротьба права проти справедливості, в якій на даному етапі ЛФ-адміни надають перевагу праву.
    І в принципі, мабуть, правильно, бо справедливість - поняття значно більш субєктивне.

13. Кохана

Кохана LuBimaya

а покажіть!

14. V.P.

V.P. vegan power

вот кстати с клонами на острове тяжко было... о любом из них администрация знала

15. tanna

Та я з вчорашнього дня вже не знаю, як і натякати. Але якщо не бачите - не буду. Недарма він вирішив, що він просто бог. Нехай ним залишається.

16. Кохана

Кохана LuBimaya

взагалі то, клон автоматично визначається системою, про що адміністарація оповіщається миттєво. але, якщо Ви підозрюєте, що хтось завів собі клона, то просимо показати.

17. tanna

А смисл? Ваша система його вам не показує. Забанити клона зі слів когось із користувачів - в принципі невірний шлях. Ви маєте повне право мені не вірити. Тим більше, що з хазяїном клона у мене особисті рахунки.
    Те ж саме було на Острові. Всі знали, що він - клон. Але Пупер сказав - система не показує. Я думала, може у вас інша система. Виявляється, така сама.

18. Bambook

Bambook Persona non grata

Як система може показати клона, якщо він заходить з іншого компа під іншою айпіхою?

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви не знаєте, ви надто чемна.

20. V.P.

V.P. vegan power

там суть не в айпи.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)