ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Але існують люди, в яких нема таких "особистих порахунків". І це не означає, що ці люди - бидло...

Ну от це вже зовсім інша річ. Тут погоджуся.

• Подобається Подобається x 1
  2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Вы и правда не понимаете???
    1)Сама коммунистическая идеология - это для быдла
    2) Голосующие за коммунистов подобны голосующим за национал-социалистов (Германия) - они становятся соучастниками убийств миллионов. То есть они своим голосованием поддерживают массовые убийства.

3. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Тогда выходит что 35% на данный момент это за счет ВУ и Юга без учета центра и Запада? Выходит что ПР должна набрать меньше 30% в целом.

---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:36 ----------

Хороший коммунист- мертвый коммунист.

4. OrangeSpring

Есть еще область.... села, где голоса продают гораздо сильнее. и там процент 42-44 где-то :sad:

НО с каждыми выборами все меньше

5. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Средний класс - это те, кто получают достойную з\п. У нас с этим большая проблема :sad:. Пока у нас большинство - пролетарии - пролетают мимо достойной жизни.

6. OrangeSpring

Средний класс не определяется в мире уровнем зарплаты только. Это еще
    1) квалификация.
    2)знания - информация

высококвалифицированному рабочему есть что терять, кроме своих цепей. даже если у него низкая зп

Возьмем испанцев и жителей Южной Италии, греков.
    У них до кризиса была достойная зарплата на низкоквалифицированный труд.
    Про их постоянную ленность и сиесту молчу. Высокая зп не делала многих из них средним классом

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тобто - портретик на дошку пошани замість платити по-людськи?
    Ось і маємо - дотаційні шахти, нерентабельне вугілля та "голодних і рабів".

8. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

У нас много стариков. Огромная часть людей пенсионного возраста в панике от происходящего и наивно считают КПУ решением всех проблем.
    И их лозунгами не накормишь, не вылечишь.

Минни, автомат не нужен, чтобы с ними справиться. Они сами уйдут.

• Подобається Подобається x 3
  9. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ну чому портретик? Ви не забувайте, що у радянські часи робочі люди жили досить непогано. І це не тільки портретик. Це і зарплатні більші, ніж у професора якого-небудь чи такі самі. І соціальні різні речі типу недорогої путівки у піонертабір чи ще там якийсь санаторій. У мене співробітниця - донька шахтаря. То ви мене вибачте, її батьки жили далеко не так само, як мої батьки-інженери. Її батько на тій шахті отримував 600 радянських карбованців, у той час як мій - 200. Щоправда, загинув її батько на тій шахті. Але то вже друга історія...

10. Bambook

Це не ви пропонуєте брати автомат і розстріляти сотні тисяч виборців КПУ?

• Подобається Подобається x 2
  11. Boris_Kiev

tanna
    за часів совка "непогано" жили:
    - торгаші; причетні до системи розподілення "дефіцитів"; деяка номенклатура; "виїзні" (балерини, хокеїсти); деякі стоматологи та гінекологи (як правило євреї).
    Що кваліфіковані робітники, що "рядові" професори - жили хіба що "менш погано", ніж інші. Все одно то було не життя, а існування.
    На відміну від совка, теперішні фахівці можуть пошукати щастя в іншому місці планети, при йому продати приватизоване житло (а не виплачувати державі компенсацію у розмірі 5000 рублів за вищу освіту).

12. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

О , уже уточнения позиции пошли

13. tanna

Я не заперечую. Але як назвати тих, хто те існування вважає життям? Це означає, що зараз в них і не життя, і не існування, а взагалі вже невідомо що.

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

Не всі можуть. А можливо, і не хочуть.

14. Bambook

Та не існує такої істоти, як "виборець КПУ", "виборець Свободи", "противсіх" тощо...
    Понавигадуємо ярликів, а потім тягнемо лямку штучно обмеженої розмови...
    Є просто люди зі своїми власними життєвими історіями, зі своїми стереотипами, досвідом, зі своїми помилками і своїми судженнями... Всі різні - і нема на то ради...

15. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

А це тут до чого?

16. Bambook

17. Boris_Kiev

Совки. Зашорені люди, які не розуміли, ЩО таїлося за "позитивом" у їхньому розумінні. І що таке справжнє життя.

tanna
    може це жорстоко, але я не хворію на вірус соціалізму.
    Кільком людям допоміг із працевлаштуванням, але вони були гідні того. А дехто сам взяв непоганий старт після 1991, а потім через горілку/баб скотився до рівня бомжа. І голосує за КПУ.
    До речі, "пролетарії" - то зовсім не "робочий клас". Це - римська класифікація за майновим станом: "Ті, що мають [тільки] дітей. Тобто нічого більше не мають.
    "Голодранці усіх країн, єднайтеся!" Класний напис був на гербі 15-ма мовами?

18. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Так, давайте не будемо говорити "бидло", скажемо більш інтелігентно - це люди, в яких немає потреби відчувати себе особистітстю і частиною спільноти, тобто громадянами.

19. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Но они не знали другой жизни. И принимали то, что имели, за редким исключением, как норму. Если бы после распада Союза и смены экономических правил их жизнь улучшилась, то о КПУ уже и не вспоминали бы.

20. tanna

Я теж не хворію. За великим рахунком, я не встигла оцінити всі його плюси та мінуси. Але я так розумію, що для людей звичайних, тих, хто за часів так званого нашого капіталізму працює не на себе, ті часи можливо були і кращими.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)