ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

а вы думаете, что напечатанные слова важнее чувств?
    Вы же равнодушный человек. Это я отлично поняла. равнодушный к чужой боли. ну может быть к боли своих детей вы и не равнодушны, но какие-то коты или чужие дети...

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Упс... нема цитатки. :)
    Коли закінчуються аргументи завжди можна спробувати образити співбесідника. (с)

• Подобається Подобається x 2
  3. Милена

Милена Дуже важлива персона

Ну когда , ну когда уже закончится эта " трепоагитация" по ТВ ?( , скорее-бы пятница :)

4. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Какое право у Вас есть на такие слова?
    Как можно на каком-то пусть даже очень хорошем форуме, общаясь с человеком считанные дни, ТАК о нем говорить? О совершенно постороннем, незнакомом?
    Вы сделали вывод о том, что у нее нет души....у меня нет сердца...
    Пожалуй, прав Ортодокс - Вы совершенно лишены ума, Минни.

Баярд, сочту минус за честь.

---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ----------

А не включить ли асю даме?)))

• Подобається Подобається x 5
  5. Un.Known

Луна, чого Ви так переймаєтесь, самі ж казали:
    Нехай. :)

Те, що ми говоримо про інших людей більше розповідає про нас самих © Un.Known

• Подобається Подобається x 5
  6. Luna

Не знаю. Что-то малые расхворались - я себе позволила распуститься. Непозволительная роскошь...до утра пройдет.

А цитата, кстати, в тему)))) Сообщать дураку о его глупости - не от большого ума поступок)

• Подобається Подобається x 3
  7. Милена

Шо да ? , слава Боженьке ! напомнила :pardon:

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

знаєте, є така атегорія людей, яким падлянки і подножки вдаються без всякого злого умислу, просто така їх природа...

Sent from my Motorola Atrix2 using Forum Runner

• Подобається Подобається x 8
  9. Милена

Эт те , которые на "0" умножают ))) :tormoz:

• Подобається Подобається x 1
  10. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А раптом не пройде? (маю на увазі розпусту)о_О:)))

Як що повідомити, то у нього (неї) буде шанс. Не повідомляти озираючись на вашу формулу - позбавити шансу дурня (дуру), а самій все життя мучатись від втраченого (не наданого ) шансу. Це все одно, що не повідомити хворому його діагноз. Нехай він йому і не повірить, але шанс йому таки даний на те щоб лікуватись і одужати. Не повідомите - просто станете причетною до подальшої трагедії. Бо дурість не консервується на одному рівні. вона має властивість прогресувати і розвиватись. У що воно виливається казати немає смислу. У все що завгодно. Зрештою ви самі можете стати жертвою розвинутої дурості у того , кого позбавили шансу. От і міркуйте, що саме свідчить про великий розум, а що про маленький.

---------- Додано в 08:06 ---------- Попередній допис був написаний в 07:56 ----------

Класичний спосіб заганяти саму себе в певні рамки та надівати на очі шори. Придумати "розумну" фразу (формулу), а потім її тиражувати як істину. При цьому не обдумавши всі можливі варіанти її тлумачення та розуміння.

Справа в тому що суть полягає в правдивості. Як що вви правдиві по відношенню до себе (не займаєтесь самообманом) , то і про інших будете розповідати правду. Коли правдивий сам з собою, то по відношенню до інших це теж не важко, не мучительно. Спробуйте.

---------- Додано в 08:09 ---------- Попередній допис був написаний в 08:06 ----------

І здобути ті самі аргументи, яких бракувало.

11. Luna

Нет, которЫХ)

Тогда все, Дядьку) Держитесь за воздух.

Шансов на понимание ноль.
    Случаи разные бывают.

12. ГРАНД

А як що я і є повітря?;)

На мою думку абсолютного нуля не буває. Стосовно шансу я мав на увазі і того, хто його надає, а не лише отримувача.

В тому і справа.

13. Un.Known

Не переживайте так за мене. :)
    Вам треба - Ви і думайте. :)

Поки ми будемо сприймати світ кожний інакше - "правда" буде суб'єктивною. Якщо я почну розповідати свою правду про незнайому мені людину, можливо, буду виглядати як ота панянка вгорі сторінки.
    Напишете собі в статус "здобувач аргументів"? :)

• Подобається Подобається x 3
  14. ГРАНД

Нічого не можу вдіяти. І за Луну переживаю і навіть за Бамбука.
    Завжди даю шанс.

Мені треба. Думаю безперервно.

А вона і є суб"єкитивною. Тут важливо хто і як ставиться до фактів, в міру власної розпусти. Хто і як відрізняє добро від зла. Мазохіст фізичний біль вважає за добро, а сибарит за зло. У обох своя правда. Світосприйняття, інстинкти, віра- все в комплексі і формують правду.

Принаймні ви будете чесною перед собою. І завжди є можливість вирпалення помилок, визнання власної неправоти і т.ін. Або зрештою переконання у власній правоті.

Я доручаю це зробити вам. Як довірив іншим людям дописати собі нинішній статус. Я їм вірю. І вам також.

• Подобається Подобається x 4
  15. Luna

Взаимно, Дядьку.

---------- Додано в 07:10 ---------- Попередній допис був написаний в 07:09 ----------

Гадаю, в нас є можливість оцінити конкретні вчинки, про які знаємо. Щодо особистості, то тут дійсно все дуже непросто.

---------- Додано в 07:10 ---------- Попередній допис був написаний в 07:10 ----------

:) Залишається сподіватись на шляхетне джерело його походження.

16. ГРАНД

І секунди не сумнівався.;)

Всяке буває.Залежно від стану атмосфери, та просування фронтів повітряних мас.

17. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А Tapatalk поддерживается движком форума?

18. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Унноун - Вы это много раз сделали в другой теме.
    Не задумыаясь

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Повинен підтримуватися. Колись я встановлював і все працювало. Але потім вони припинили підтримку Симбіан і я не міг зайти зі своєї нокії. Зараз у мене на андроіді поки що нема цієї програмулі, тому перевірити не можу. Пробуйте

Sent from my Motorola Atrix2 using Forum Runner

20. Luna

Заметила)
    Все-таки, на Ваш взгляд - игнор штука не очень? Я была сторонником этой идеи много лет, сейчас заметила за собой - не хочется связываться.
    Наверное, равнодушие - все-таки зло.
    Оправдываю себя усталостью, но ....ну явно же просто оправдываю)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)