ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

гальма подолано, стабільність досягнуто! У мене форум літає. Най жиє покращення! Сподіваюся, воно не тимчасове :)

• Подобається Подобається x 4
  2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Це ж треба, які дива реклама партії регіонів з людьми робить! :)))

• Подобається Подобається x 6
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

Гранде, невже журнал "Егоїст" чимось роздратував ваше керівництво на Лубянці? ;)

• Подобається Подобається x 5
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

добре шо вже познімали нарешті.........дістали ті покращувачі

• Подобається Подобається x 2
  5. tanna

Це завтра вже не буде реклами по телебаченню. Можна буде телевізор вже включати нарешті.

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ви ше досі дивитесь фтелєвізор? тоді ми йдем до вас.....:)))

• Подобається Подобається x 1
  7. tanna

Іноді включаю. Коли Інтернет набридне. :mocking:

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

тоді ви певно дуже рідко його включаєте :)))

9. Кохана

Кохана LuBimaya

Ви нікого не кохаєте? Співчуваю...

10. Bambook

Чому не кохає?
    У нього фетиш - мізки форумлян :)

11. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Собі поспівчувайте. Я сказав дещо інше, але ви спотворено все розумієте. От тут і варто поспівчувати сама собі.
    Ви навіть не потрудились уточнити (за ради простої любознательності,як що вже не припускаєте інших суджень , поглядів та варіантів на заяложену фразу, яку вважаєте за догму) що саме малось на увазі.

---------- Додано в 15:33 ---------- Попередній допис був написаний в 15:31 ----------

Ви та ще парочка збочинців, ще не всі форумляни.

12. Bambook

Згоден: я і ваш дует з НоТоЦо - ще не всі форумляни ;)

13. ГРАНД

А мені звідки знати. У нього і питайте. Мавпочко.

---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:35 ----------

Ви пєдік? Скажіть чесно.

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ----------

Ви взмозі надати формулу та одиницю виміру кохання? або окреслити рамки. Вказати де воно починаєтесь і де закінчується, виходить за межу, рамки за якою воно вже перестає бути коханням і у що перетворюється.
    Як що дасте хоча б приблизні відповіді на поставлені питання, тоді з вами можна буде потихеньку почати говорити на цю тему.

14. Кохана

Кохана LuBimaya

ГРАНД, Ви бездушна людина. Я не потребую того, щоби Ви починали зі мною говорити на будь-яку тему...

15. Bambook

Ну це ж ви працюєте на ФСБ, а не я. І ви наїжджаєте на журнал, якого, мабуть, в очі не бачили - чисто кагебешний принцип: "Нє чітал, но асуждаю".

Це вас із Юрком постійно цікавить тема гомосексуалізму. От і по... говоріть між собою. Ще можете підключити Дальнєвосточніка, він теж це діло любить.

Я ж до гомосексуалізму жодного стосунку не маю. У мене молода, гарна дружина, мені це нецікаво...

16. ГРАНД

Одиницю виміру кількості, наявності (відсутності) душі вкажете? Як що ні, то притуліть пельку.

А я не потребую, щоб ви цієї теми торкались, бо навіть приблизно не володієте темою. А інстинкти які у вас безперечно присутні, ще не ознака того, що ви про щось знаєте.

17. Кохана

Кохана LuBimaya

свою прикрийте, бо смердить неймовірно...

• Подобається Подобається x 3
  18. ГРАНД

Хто зна, хто зна. Поживем -побачим. До речі, подивитись би на вас коли запрокинете пару чарок оковитої.

Та мені він до лампочки. І я на нього не наїжджаю. Я лише спитав у Луни , чому вона вважає його недоторканим. Тому що ви його писун? А писун ви кепський. Звісно ж о одному писуну не судять по всьому виданню, от і я не суджу. поки що.

Чому ви юлите? Ви пєдік чи ні?
    п.с. Я до пєдіків ставлюсь цілком з розумінням. Вони (ви) мене не дратуєте). Можна сказати навіть лояльно.

коли це молода дружина ставала перепоною на шляху до гомосексуалізму?

---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:52 ----------

Хамите? Ну-ну.

19. Кохана

Кохана LuBimaya

бггг
    маю з кого приклад брати!

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот ТАК сидишь себе, пригорюнившись...Никого не трогаешь, наслаждаешся хорошо слышымыми в холодном осеннем воздухе паровозными гудками из завода "Гартмана" - и на тебе! Проходящий вьюношь пнул мои старенькие опроки своим лаковым полуботинком - и пошел далее - благоухая дольчегабаной и обмахиваясь свежим номером "егоиста".... Пока я нащупал в голенище наборную финочку - да пока хватаясь за поперек поднялся - а он уже далече... Впрочем проходивший мимо козачек успокоил меня - мол не надо его порть ножичком...Мол - убогий он - снаружи вроде мужескаго полу - а внутре - нетъ... Махнул я крест и поклонился в пояс козачку, что не допустил смертоубийства убогого...Да и сел себе дальше - слушать звуки осени... :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)