ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я просто хочу вас дещо провчити за аналогічні вчинки з вашого боку. А ненависть надто високе почуття, на одному рівні з любов"ю. І її теж треба ще заслужити. Вас можу тільки презирати. На повноцінну ненависть ви ніколи не потягнете.

• Подобається Подобається x 2
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

Гранде, чому ви так не любите українську мову?

• Подобається Подобається x 6
  3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Для Вас -однозначно. Я предпочитаю иное наполнение, Дядько.

• Подобається Подобається x 1
  4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

То за Вашими глибокими словами ховаються абсолютно невідповідні (я б сказав ниці) вчинки...[​IMG] Якщо так, то я спокійний. А то я вже думав, що ж такого там написав...[​IMG] А щоб помститися... Можете відшукати всі мої дописи на форумі і промінусувати. Мені то по-барабану. Не ганяюсь за кармою.[​IMG]
    А Вам я мінусував ті дописи, в яких Ви хамили чи ображали когось. А потім зрозумів, що то всі дописи такі і вирішив просто ігнорувать. Як кажуть "Не чіпай..."

• Подобається Подобається x 4
  5. ГРАНД

Я можливо її знаю не так гарно як ви, але це аж ніяк не говорить про мою любов чи навпаки нелюбов до неї.
    Ви ж навпаки можете нею володіти досконало (як то розвідник Кузнєцов чи кат Судоплатов), але по суті бути її приховани ворогом. Я друг української мови при її недосконалому вживанні (але постійному і повсякденному) - ви ворог, при її досконалому знанні, але ненавидячи внутрі.
    Он ваші подружки Еліка та Луна теж українську мову знають досконало, але щоб змусити їх її вживати треба мені луснути і то не допоможе. Вони її просто ігнорують як ворожу, як чужу. Ви промосковська публіка така різношорстна та по-хамелеонівськи різнобарвна, що аж в очах рябить.

---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний в 00:24 ----------

Ви прекрасно знаєте, що не тільки для мене. Ви пустишка доволі популярна. В смислі як пустишка. І ваше наповнення це вакуум. Як електрична лампочка. Начеб то і заповнена внутрі вакуумом, але по суті пуста. Ось це і є ваше наповнення.

6. forester

forester Well-Known Member

Как бы там ни было, но лучше быть наполненным вакуумом, чем злобой...

• Подобається Подобається x 3
  7. ГРАНД

1.Не помститися, а провчити. Є різниця. І наочно бачу, що урок пішов на користь.
    2.Ваші дописи мені не подобаються всі.
    3. Треба буде поганяюсь. Як що таки урок не засвоїли остаточно. У мене часу та натхнення вистачить.
    По дитячому наівно? Так. Буває.

Натомість хочу ще й вас попросити дати чітке визначення , формулу по якій вимірюється хамство.
    Наприклад цей ваш допис до мене хамський чи ні?

---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ----------

Кому луччє?

8. forester

Всем. Окружающим, а особливо Вам самому.

9. Bambook

Гранде, от ви ніби позиціонуєте себе як український націоналіст. Ви немолода людина. Не імбецил, здається. Тобто у вас, якщо б повірити вашому позиціонуванню, були мотивація, час і можливості, щоб вивчити мову досконало.
    Те, що ви цього не зробили за таких умов - вияв зневаги до української мови. І жодних "дружніх дій" щодо української мови з вашого боку, які б цю зневагу виправдовували, наразі не помічав.
    .....
    Щодо Луни й Еліки - спілкувався з ними дуже довго лише українською мовою з обох боків. Не оповідайте казочок.
    ....
    Поки що діагноз Гранда - російський троль, завдання якого прикидатися українським націоналістом, але при цьому чинити такі дії, які б паплюжили ідею українства...

10. ГРАНД

Що корисно мені, знаю тільки я. Оточуючих прошу не чипати і за них не розписуватись. Я розберусь з кожним індивідуально самостійно. Ви самі знаєте я це умію.
    До речі. Пан (пані)пані Бамбук. Не хочете спитати цього москвина чому він так не любить свій язік?;)

11. Bambook

До мене можете звертатися просто "Вельмишановний" :)

Не хочу. Він не прикидається українцем. А помилки, які роблять росіяни, якось впливають на імідж Росії,а не України. Імідж України мене цікавить, а до іміджу інших держав чи народів байдуже.

12. ГРАНД

Буду кратокий. Я погано вчився в середній школі. Ба більше скажу. Я закінчував вечірню школу (як що знаєте що це таке) в м. Харкові. Хоча потім закінчив ще чотири ВНЗ, і доволі успішно, але української мови там нажаль не викладали. Тому користуюсь так як умію.

Ви багато чого не помічаєте і не помітете. Не із-за тупості. А просто тому, що або не здатні, або просто не хочете.
    І ще.
    На відміну від вас, я приїждаючи до Києва, чито Харкова , чи коли веду розмову з москвинами телефоном (або скайпом) на общєпанятний язік не переходжу. Ви львів"яни цим грішете і це вам скаже будь хто. тому не вам сволоті сцяти мені в очі стосовно мови, бо ваші очі зссяті вже давно і остаточно. тому ви так нахабно вирішили мені дорікати мовою по принципу "напад-найкращий захист". Я ваш захист-напад рознесу вщент, ще порятунку проситимете. або просто замучаєтесь натискати кнопку доносу модератору.
    Ви таки насправді тупий.

Юрцю. Скажи но мені друже, що це за мудозвон?

---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ----------

Не заслужили.

Не брешіть. Я ваш особистий імідж попорчу. Гарантую.

Здається не по троху. Цим підписом все сказано.

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Курче, я думав то якийсь серйозний дядько, а його, виявляється так просто вивести з рівноваги... Мушу плюсанути Бамбукові

14. forester

Не всегда.

Хорошо. Это сугубо моё личное мнение.

Кстати, то что Вы работаете тролем (может даже и российским, ибо всякое есть на Руси) очень даже может быть. Вы столько сделали для дискредитации иммиджа "свидомого" украинца, что любой украинофоб позавидует.

15. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:) Визначення не через мову. Через відсутність радикальних націоналістичних поглядів.

16. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Гєник...не бери си того до голови.
    То...то "вельмишановний Бамбук"...проектант першого національно-гомосексуального часопису "Егоїст".Уловлюєш,як звучить то все?
    Бамбуки заполонили форум! Форум...бамбуки...заполонили...форум заполонили...бамбуки!
    :facepalm:

17. tanna

tanna Дуже важлива персона

Скільки, скільки? :))):))):))) Один раз у житті я бачила людину з трьома вищими освітами, але з чотирма ще ні!

18. Bambook

Не можливо, а точно.

Говорить. Хто хоче - вчить, хто не хоче - розповідає байки.

Ваші дії говорять про інше.

Більшої нісенітниці про себе ще не чув.

Молодці.

Це брехня. Її я вже спростував.

Чому ви до себе на "ви" звертаєтеся? ;)

Це якою мовою ви пишете?

Просто тому, що не можна помітити того, чого нема.

Ви бачили мене хоч раз у Києві або Харкові? :)

Не вірю. Та навіть якщо й так - то з якої мови не переходите? Явно не з української.

Підозрюю, що у вас забракне логічних та мовних засобів. Поки що схоже на те, що ви лише зі словесною дубиною вмієте вправлятися, складніші види полемічної зброї не подужали ;)

Спитайте в модераторів, коли я востаннє на цьому форумі "тиснув кнопочки". Хоча і так зрозуміло, що вам аби язиком ляпнути :)

У перекладі українською це має звучати десь так: "Я вашої логіки не розумію, ваших аргументів не сприймаю і якоїсь адекватної відповіді дати не можу. Фактів у мене також нема, тому доведеться хамити". Що ж, з ваших вуст це звучить як комплімент :)

Ну оце вже нє. Якщо ви "гранд" і "дядько", то я не просто "вельмишановний", а ще й як мінімум "високоповажний" ;)

О, так лякали, так лякали, але зрештою один на один сил забракло, треба було кумпля аж з Вашингтонщини кликати? ;)

Щодо вас - то навіть почати не встиг ;)

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

Іцхаку, якщо у вас забагато гомосексуалізму, то тримайте його десь при собі і не світіть направо і наліво. Ми прекрасно обійдемося і без нього. А тим більше перестаньте зачіпати журнал "Егоїст". Він для нормальних чоловіків, а не для істот чоловічого роду, яким нахамити жінці - раз плюнути.

19. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Так і повім Сарі Мойсеєвній,же бачив у Львові цудо...цудо.
    Розмовляючого Бамбука про гомосекс і про власний егоїзм розмишляючого,який пише для свого часопису "Егоїст" автобіографічну повість "Підорги окупували форум!"
    Зелений Бамбуче,сядь і не рипайся!
    :)))

Останнє редагування: 22 жов 2012
  20. tanna

tanna Дуже важлива персона

Однако... где же Карл Карлов? Где же этот тест на проверку истинной мощи львовской модерации? :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)