ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. bayard

bayard Дуже важлива персона

за то же что и на Острове

• Подобається Подобається x 1
  2. Gron

Gron тафгай

Прикольно 7-8$ це забагацько?
    Я носив цю майку два роки.
    Дійсно лох.

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

А тут как на Острове не действует запрет на обсуждение забаненных?

4. Милена

Милена Дуже важлива персона

скорей всего действует , но ктож правила читает ))))))))

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нет, если это обсуждение не затрагивает их чести и достоинства.

6. Luna

На мой взгляд, это обсуждение затрагивает честь и достоинство тех, кто обсуждает. Если обсуждает со знаком "минус".
    Но это мое личное мнение.

7. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

с точки зрения обсуждающих?

8. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я не читаю. Ніколи не читав на Острові і тут не збираюсь читати.Це допомагає вільнодумству та вільному висловленню того, що хочеш сказати. У мене для себе свої правила, мною писані і затверджені.

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

В такому разі ті хто обсуждає на конференціях, дискусійних клубах з історії таких відсутніх персон як Гітлер, Сталін пол пот, Піночет тощо - теж втрачаютьчесть та достоінство. Тим більше, що "про мертвих ( не важливо по яких причинах відсутніх в цьому світі, тут і зараз) або хорошо, або ніяк"?
    Де ж та межа за якою починається втрата честі та с овісті?

---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

Василю. Як що я наприклад назову вас мужиком чи то пацаном - це торкне вашу честь чи достоінство?

9. Luna

Всему свое место и время.
    И не об исторических персонах речь и не о дискуссиях. Когда существующий на форуме пользователь не может ответить - не есть верхом достоинства каким-либо образом его цеплять.
    Повторяю - это МОЕ мнение. Вам я его не навязываю.

10. ГРАНД

Не може бути. Так коли ж настане час та вкажіть то місце коли можна без втрат честі та достоінства обсудити будь кого зі знаком мінус, як що не відомо повернеться користувач наприклад з арешту (бану, а то і довічного) чи ні?

Як що в даунбасі кобзону поставлено пам"ятник, а він ще живий - він історична особа? Його обговорювати зі знаком мінус можна, щоб не втратити честь та достоінство?

З якого це дива? Він матиме чудову нагоду відповісти по поверненні. Тут вам не цвинтар, де про забаненого або хорошо, або ніяк. Тут як що і відсутній, то тим часово. І обов"язково дасть відповідь на всі закиди.

Нав"язуєте і ще й як нав"язуєте. І я нав"язую вам своє. Хоча би тому, що дописуєм на відкритих шпальтах з можливістю обговорення цієї дискусії всими бажаючими.

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Мартіні, тут така технічна проблемка. Натискаю на "щоденники" і вспливаюче вікно з пунктами меню з'являється за рекламним банером...[​IMG] Я, звичайно, розумію, що відновлення потенції, УЗД простати та ін. - це дуже цікаві і корисні речі, [​IMG]та все ж хотілося б хоч побачити, що в тому меню є...

12. Luna

Легко:) УКАЗЫВАЮ Вам: через 10 минут, тут, все, что хотите и о ком хотите. О собственном достоинстве Вы перестали волноваться, а мое мнение можете в расчет не принимать))
    П.С. С администрацией сами договаривайтесь.

Не очень успешно, должна заметить.

13. ГРАНД

Можна вас попросити дати визначення терміну "ДОСТОІНСТВО"? А то ви про нього талдичите, а самі навіть гадки не маєте що воно таке. я переконаний.

Я не чарівник. Я тільки вчусь.

14. Luna

Попросите:)

Вам так жить проще.

15. ГРАНД

Прошу.

Ага. До першого арешту тут після злиття.

16. Luna

Нет:)

"Зина, сделай мне больно" (с)))
    Скучаете за венцом мученика?)

17. ГРАНД

В такому разі можна ваші балачки про достоінство всерйоз не сприймати. Бо ви говорите про те, про що гадки не маєте.

Він вже завис над моєю головою завдяки адміністрації та модераторського складу ЛФ. Його могли б прибрати лише перелічені раніше особи. але їх до модераторства не підпускають.

18. Luna

БезАсловно))) Я сразу сказала:

Попробуйте отказаться от оскорблений оппонентов - и все будет ОК.

19. ГРАНД

Пустишка?;):)))

Як що я біле назву білим, а чорне чорним то я когось ображу? Ну то при чому тут я?

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Гранд мене вже просто ненавидить.[​IMG] Ставить фе навіть на дописи, які адресовані не до нього і взагалі ніяк його не торкаються...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)