ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

что же тут криминального, господин Гранд? Вы забыли сообщить, что этот пост написан именно вам в ответ на ваши потуги. Я общалась на Острове по русски. И не собиралась менять язык общения на Острове только потому, что вы впали в истерику и "занялись моим воспитанием". С "воспитанием" у вас не получилось, вот вы и трещите, печалька :give_rose:
    На каве с удовольствием общаюсь по-украински. Буду ли общаться на ЛФ и на каком языке, решу сама:give_rose:

А вот вы

• Подобається Подобається x 4
  2. tanna

tanna Дуже важлива персона

А вам не здається дивним, що я не "цькую" вашого побратима і товариша Юрко Нотоцо? А він дуже на мене не схожий, між іншим! Так само, як і інші перераховані вами форумчане - Ортодокс, White Snake, Блік наприклад. За своїми політичними поглядами вони близькі до вас і не менш категорічні, але тільки відношення до них якось зовсім інше. До речі, на жаль Бліка не бачила поки що тут. І особисто мені не вистачає його спілкування.

---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

Я перепрошую, а одна червона картка - це скільки балів? Один? :blush:

• Подобається Подобається x 2
  3. ELiKA

У вас плохо и с тактикой и со стратегией.

Та что ж вам еще остается делать - Кремль за дискредитацию украинцев деньги платит по факту наличия постов. :mocking:

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

В залежності від порушення...

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Залежить від ступеня важкості проступку - від 1 і вище:)
    Поки я писала - мене вже Оля випередила:)

6. STK

STK Дуже важлива персона

І тут про мене забули :sad:

7. tanna

Я не забула. Я образилась. :))) Трошки. Поки що.

• Подобається Подобається x 1
  8. STK

STK Дуже важлива персона

Тобто на Гранда ти не ображена?

9. tanna

Та ні, Гранд своїми вчинками вже давно переріс цей простий рівень. Я на нього не ображаюсь, я відчуваю до нього щось таке, що важко передати одним словом. :girl_in_dreams:

10. Inga

Inga Дуже важлива персона

Обязательно, но чуточку позже (я пока после больницы больше в горизонтальном положении, чем в вертикальном :) ) а если Вы или кто-то другой откроет будет здорово :)

я не про изначально, Луна, а про последнее время... :)
    может потому, что изначально было здорово потому так и не ушла, не смогла уйти... ;)

• Подобається Подобається x 3
  11. STK

STK Дуже важлива персона

Значить і собі треба побільше гадостей про росіян і малоросів писати, тим більш, що вже з'являється таке бажання і з часом воно стає сильніше.

12. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Острів? Ось вже тиждень немає Острова. Ваша ненависть до української мови автоматично перемістилась на Львівський форум, де подавляюча більшість україномовна. Звісно ж ви можете посилатсь на мою заборону розтуляти свого рота для вимови українських слів, і я чесно вас захищу та підтверджу накладену мною на вас заборону. Тому тут палиця о двох кінцях, які обидва битимуть по вашій не дуже розумній голівці.

---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ----------

Ненависть. Така саме ненависть як у ваших земляків, пердків та пр. до С.Бандери, С.Петлюри, І.Мазепи і т.д.
    Не крутіть у вас це погано виходить. Ви глямурна кіска тому прості речі стараєтесь загорнути в рожеву обгортку і подати на кшталт "я у мами дурочка".

13. ELiKA

:)))

Вам, как я вижу, совсем плохо...
    Ваша заборона - это ваша и только ваша белочка.

:mocking:

Да неужели, умник-разумник ? о_О
    Ой как страшно :mocking:

---------- Додано в 16:37 ---------- Попередній допис був написаний в 16:31 ----------

:mocking:...

14. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Білочка то моя, але ви суворо дотримуєтесь моєї заборони. Це факт!І вам по-справжньому страшно, як би ви тут не юлили.
    п.с. До речі я подумую таки прийти до кав"ярні і там теж заткнути вам рота розповсюдивши заборону відносно вас де тільки можливо.

15. tanna

Якщо ненавистю можна назвати нетерпимість до хамства та жорстокості у будь-яких проявах, то так. Це ті дві речі, які любити у мене не виходить. На відміну від вас.

16. ELiKA

Гранд мне на вашу заборону глубоко начхать, угомонитесь. Вы все еще продолжаете что-то доказывать, но исключительно себе.
    Мне так страшно в виртуале, так страшно :))
    Да, ваша манечка прогрессирует. Но кто ж вам доктор?

17. bayard

bayard Дуже важлива персона

мені імпонує той факт що ви себе поставили останнім

18. tanna

Це ж треба, який прогрес! :mocking: А раніше ви мене називали гламурна сучка. Однак, ця модерація починає таки на вас діяти.

• Подобається Подобається x 5
  19. bayard

bayard Дуже важлива персона

ну так. а что я говорил! а то начали: уничтожили Остров, убили, пойду головойапстену....
    все остаются. шоу маст гоу он!

20. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ну кто то же сказал - Красота спасёт мир!:give_rose:

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)