ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Я не мудруствою.
    Я говорю о том, что есть.
    А Ты всё в фантазиях.
    Салдафон, говоришь?
    Да, салдафон.
    И такие Родине нужны.

• Подобається Подобається x 3
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Спасибо, Боря!

4. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Вы и своей бабке ничего запретить не в состоянии, вот и беситесь на форумах :))
    Дедуля, не пора ли прекращать врать, строить из себя мессию? Это уже не Остров.
    Для меня - вы всего лишь клоун-неудачник. Это вас заводит, а меня забавляет. :give_rose:

5. tanna

tanna Дуже важлива персона

Вам легче. А меня раздражает. Видимо сказывается то, что с детства недолюбливаю цирк.:pardon: Но обожаю театр. Только вот до театра Гранду ой как далеко. К сожалению или радости даже не знаю.:mocking:

• Подобається Подобається x 5
  6. Gidra

Gidra Well-Known Member

Какие у вас организмы слабые....

(...Варфоломеич....)

7. tanna

Это да. Впечатлительные ужас просто. :cry::)))

• Подобається Подобається x 2
  8. ELiKA

Меня тоже раздражало до того момента, когда я поняла, что это за фрукт. Старайтесь относиться снисходительно - ну нет у человека иной радости в жизни, как строить из себя нечто и пытаться охаять тех, кто, по его мнению, не разделяет манию его "величия". :)
    Более того, этот пан особенно усердствует, если понимает, что собеседник ему не по зубам - тогда в ход идут оскорбления, хамство, вранье.
    Вот и здесь именно с этого и начал - спешит установить свой статус "гуру и мессии".:mocking:

Останнє редагування: 20 жов 2012
    • Подобається Подобається x 6
  9. Gidra

Gidra Well-Known Member

Вот и я говорю.....[​IMG]

10. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Може цитатку привести? Щоб трошки пельку притулили?
    Вірніше я її тут вже викладав. можу повторити. Щоб покрутились на сковорідці як змія.
    Між іншим це все ще Острів. Поки тут є острів"яни , він все ще Острів. Як би вам московська шавка цього не кортіло.

---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ----------

Ні не забагато. Навпаки малувато.
    Нехай московка поклянеться публічно, що не давала обітниці не вжвати української мови за будь яких обставин і навіть щоб я луснув. Нехай потвора поклянеться, що не давала таких обітниць. Тоді проведем відповідне дослідження і вскриємо разом її потворне смердюче нутро.

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

Між іншим ви також здається давали обітницю ігнорувати цього гуру та месію, але як і належно московці обітниць не дотримуєтесь. Навіть особисті відгуки строчити не втомлюєтесь. Нехай і потворні , мерзенні. Хіба це не доказ того що взяли в лапки? Принаймні для вас.

11. Inga

Inga Дуже важлива персона

Очень-очень интересует тема школьного самоуправления , была бы рада такой теме :)

---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:01 ----------

Вот это да! Гранду уже красную карточку влепили?
    А у нас на Острове, такой пост модераторами считался нормой... :facepalm:

Всё! Граждане! Остаюсь ! Нравится ! [​IMG]

• Подобається Подобається x 5
  12. ELiKA

Приводите :)

Вы хоть в курсе, что такое обітниця? ))))
    Гранд, вы смешны, как и все "тайные" агенты Кремля. :mocking:

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Навіть кави не поп"єте?

14. tanna

Ему, по-моему, уже её второй раз влепили. Только вот сколько их тут надо для бана пока неизвестно. Может штук десять? :)))

15. ГРАНД

Саме це і є ті покірні та залякані вівці обожнюючі своє стійло та радо цькуючі одну "паршиву вівцю" яка на них не схожа. ЛФівська адміністрація саме таких і полюбляє. Саме тому вони будуть співати дефірамби твердолобості ЛФівській модерації та всіляко шпиняти та охаювати Острівну. Це дуже знайомі типажі оспівані у всіляких баснях та пр. творах.

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Про це чітко описано в Правилах форуму:
    3.3. Коли відвідувач набирає 10 штрафних балів протягом місяця, він потрапляє у бан на 3 доби. У випадку, якщо за місяць набрано 20 балів, бан триватиме тиждень. За 30 балів - бан на місяць. 100 балів - бан 6 місяців. 300 балів - бан назавжди. В окремих випадках адміністратор залишає за собою право особисто визначити термін покарання. Окрім того бали, нараховані за особливо злісні порушення, можуть мати довший (ніж 1 місяць) термін дії, або й не мати терміну дії взагалі.

17. ГРАНД

Це схоже на панічний аутотренінг перед дзеркалом , коли суб"єкт сам себе переконує, що йому (їй) не страшно.

18. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Открывайте) Если будет интересен наш опыт - я поделюсь обязательно.

На Острове изначально была строгая модерация, припоминайте)

19. ELiKA

Гранд, вы так панически стремитесь к публичности, как-будто это даст вам бессмертие или величие ))))
    Вы не страшный, вы смешной и несдержанный. :give_rose:

• Подобається Подобається x 4
  20. ГРАНД

Привожу.
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=1026654&postcount=2692
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=51632&page=135
    Тепер пойорзайте на сковорідці.
    Нагадую. Я вам заборонив своїм язіком торкатись української мови. Заборона діє і на ЛФі. І я задоволений , що принамні цю заборону ви виконуєте чітко. Можете і далі перед дзеркалом вправлятись аутотренінгом. про свої страхи.

---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

Так, я надаю перевагу публічності на відміну від вашого крисячого потягу до темряви та тіні.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)