ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я так не думаю. Я це очикую цілком реально. Знаючи вас наприклад.

п.с. Між іншим саме ваша персона мене і непокоїть по відношенню до Острів"ян.

• Подобається Подобається x 1
  2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Це сумно. :sad:

• Подобається Подобається x 3
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Та перестаньте.

Вистачить не матюкатись - на це в мене алергія, і не хамити неприкрито. Решту прощаю, скриплячи зубами. А взагалі, в модерському минулому, сумнівні випадки залишала колегам.
    Це не так вже й сумно, беручи до уваги, що це з половини неправда.

• Подобається Подобається x 1
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

для порівняння з чим?
    мені здається, образливість цих слів очевидна. А слово "янкі" образливе? А "москалі", "кацапи", "вуйки", "жиди", "хохли", "макаронники", "піндоси", "фріци", "чурки", "косоокі", "чорножопі" і тд?

Якщо ви мене хочете спитати, чи використання таких слів тягне за собою санкції від модера, то тут вже не так однозначно, слід, в тому числі, зважати і на контекст, і на загальний тон тощо.

От візьмемо, для прикладу, смайл :fu: . Якщо він адресований співрозмовнику, то звісно має місце хамство. А якщо скажімо Путєну, Обамі, Юльці чи Януковичу? Та пішли вони всі в задницю!

• Подобається Подобається x 6
  5. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Инга, демонизировать - очень громко сказано. Ни в коем случае.
    Баярд , очень сомневаюсь, что кому-то придет в голову демонизировать Вас:)
    Собственно, как и Минни. И дематериализировать (тьфу ты, язык сломаешь, чета не то написала))) никого не нужно, просто цепляет показушная трагедия там, где ее нет и быть не может.

Фэй, приветствую. Спасибо за ответ на мой вопрос - знали ли админы Острова о такой идее " с самого начала". Именно Ваш ответ был важен лично для меня, теперь могу сказать точно, что сделала правильный выбор.

• Подобається Подобається x 2
  6. MARTINI

Я теж спитаю - чому не запросити? :) Всьому свій час, поки що без модераторів (чи майже без них), ні вашим, ні нашим :) До речі, Степанич свого часу був тут модератором в Салуні

7. tanna

А який тут ще потрібний контекст?
    Добре, давайте конкретно. Наприклад, самий простий контекст: А наша Наталя виявляється із Даунбасу! Або - даунбасівка Наталя зайшла на форум.
    Як ви розцінюєте такі контексти?

• Подобається Подобається x 5
  8. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Це ж очевидно:
    Наталя - образливе слово у Турції!

• Подобається Подобається x 4
  9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

I - заднiх не пас :)
    В салунi мабуть ТАКи потрiбен "врач-мозговед" :)
    P.S. предвидя реплики - не только мне. :redface:

10. MARTINI

Я не знаю. То він постійно так з вами, чи це одиничний випадок? Тон злий чи стьобний?

А ви взагалі як гадаєте? В бан? Червону картку за хамство? Жовту картку-попередження? В ігнор?

11. tanna

Молодець! Дуже смішно.

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

Це мені відповідь? Зрозуміло.

Я? Я вважаю звичайно. Розстріл на місці. :))) Але, серйозно, мене цікавила ваша думка.

• Подобається Подобається x 6
  12. MARTINI

ну мені важко дається діагноз по фотографії, я ж кажу, треба бачити це в контексті

п.с. Я не розумію, як ви стільки часу уживалися на одному форумі з Грандом, якщо у вас зараз такі питання до тутешньої адміністрації :)

13. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

А почему она? Она девчина спокойна, бабочек любит. :mocking:

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А хтось вимагає розстрілу вже тільки за те, що співрозмовник з Донбасу. А хтось вимагає покарання співрозмовника за те, що вчора сам робив, і завтра зробить також. І всі дружно тиснуть на кнопку скарги.

15. tanna

Та при чому тут він? І взагалі то все вже не цікаво. І питань поки що нема. Ваша відповідь зрозуміла.

16. MARTINI

можна перефразувати відомий вислів Юрка НоТоЦо: "Не лізьте зі своєю логарифмічною лінійкою в нашу модераторську душу" :)

• Подобається Подобається x 2
  17. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

:redface::pardon::sorry:

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Олєжику з Сєнєю? ;)
    Ясно, як білий день, що цей смайл ніхто не застосовуватиме проти лідера Удару, та його брата... :)))
    Охоронець нічного клубу не пропустив Кличко в зал.
    Натомість пропустив Різдво, Великдень і Зелені свята..
    .:mocking:

---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ----------

Готовий допомогти неупередженим модеруванням в гілці про ОУН, націоналізм та інші свободи...

19. MARTINI

ага, впустимо когута модерувати курник :)

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сприймемо, як алегорію...

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)