ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А как можно считать людей, что живут в твоем родном доме чужими????

---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

Визначення, а точніше переклад цього слова:
    Анархия (от др.-греч. ἀναρχία «безначалие, безвластие»)

Мабуть точно в мене якесь невірне уявлення про те, що таке Анархія.[​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  2. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

классика ...
    ярлык важнее смысла...
    из того же источника, где Вы взяли только удобную Вам часть текста...
    "Анархия (от др.-греч. ἀναρχία «безначалие, безвластие») может означать следующее:

• отсутствие государственой власти как таковой

• Подобається Подобається x 1
  3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Пропоную взамін не анархію, а свободу. Тим більш що про анархію як замінник режиму не знаєте нічогісінько ані ви, ані я, ані будь хто ще. По тій простій причині, що на практиці таких замін не відбувалось ніде. Немає преценденту. Тому немає смислу розвивати цей напрямок.
    Щодо режиму. Він (режим) перш за все повинен цілком і повністю відповідати тим деклараціям які він сам про себе озвучує та поширює. Сюди входить і свобода слова, свобода віросповідань, чесне волевиявлення і т.д. і т.п. Натомість режим є головним джерелом корупції, крадійства , брехливості, утискачем всіх перелічених свобод. Тому такі режими називаються злочинними.

Дорогеньки, я завжди косив і коситиму лише під одну людину під ніком ГРАНД. Це вам підтвердять ті хто давно знає мене, в тому числі і недоброзичливці.

Саме такий націоналізм є український.

Тобто ви проти форми але не проти змісту?
    Цікаво.

Звісно ж.

[/QUOTE]

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

АААААА!!!!![​IMG]
    І що? Додана Вами частина тексту щось змінила? Всі три пункти знов таки означають "БЕЗВЛАСТИЕ"

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ----------

Аналогічна ситуація і з свободою. Немає преценденту. Закриваємо напрямок?
    За всіх ручаєтесь? Хм... Цікаво не те слово...
    Так. Я розумію, якими почуттями керувались ці люди, але я проти тої форми, в якій вони їх виразили.
    Мабуть, Ви один.[​IMG]

5. Ворчун

это становится скушным...
    1.Отсутствие государственной власти - означает только отсутствие именно государственной власти...
    А есть (на вскидку) власть старейшин, власть уполномоченных, власть религиозных предстоятелей....
    2.Безгосударственное общество - вовсе не отрицает наличие структуры... Ровно как при всей полноте власти государства - последнее слово за референдумом (в крайнем случае - революцией)
    3. Я посмотрел бы как долго вы оставались бы живым в первобытно-общинном строе (догосударственном) пойдя против мнения племени...

так чтээээ .... язвите дальше.

P.S. наличие чёрно-белого восприятия не подразумевает отсутствие оттенков.

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Трохи є. Зачепив на свою голову.

Хоча тема анархії сюди підходить. А от з Галичиною трохи зовсім інша каша..

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Просіть модераторів перенести "від і до". Бо новенькі зайдуть сюди, злякаються. :)

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Тобто, Ви вважаєте, що Анархія - це лише відсутність Державної влади? А влада вождя в племені - це теж форма анархії? БРЄД,
    То просто уточнення. Конкретизація для слова анархія. Але це в будь-якому разі БЕЗВЛАСТЯ. Бо ж будь-яка інша форма влади вже матиме свою власну іншу назву.

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

Розжуємо.
    1. - період, коли влада ще не встановлена (наприклад революція)
    2. - ГІПОТЕТИЧНА ситуація. Тобто, анархічного суспільства не існувало і не може існувати.
    3. - ну і єдиний варіант анархії - первісні люди. Ще не суспільство.

9. STK

STK Дуже важлива персона

Якби ще хтось пояснив, чому Остров мав зникати? Я вже писав, що шукав схожий форум, але ніякого кращого варіанта не побачив.

• Подобається Подобається x 3
  10. Ворчун

хм...
    первобытное общество - это не общество?

продолжайте...

P.S. "карта - это не территория"

11. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Тут,Борисе,тіко тих гілок з 2-х форумів...йой-йой-йой,же заблудитися можна!
    Я тут лише поки що в новій темі для вияснення з ким жити,сожитєльствувать,драти лаха,а чи грати варята прийдеться...Ну нє,не буде тут галичан,львівяків,українців...ну шо.шо мені тут робити,га-а?
    Спорити із-за сраної тріски,же ЛФ має бути національним?
    Пек ти ,бідо!
    Та в цім випадку,я ци ліпше порозмовляю на своїй кoxaній Львівській Каві,де майже Всі(!!!) українці,галичани,львівяки...з якими Ми в спокої,мирі і повазі вирішуєм свої(!) територіально-національні питання!І юж...все так просто!
    Я тіко новий грунт щупаю,чи можна на нім встояти...чи фундаментальний,чи не посипеться,а чи не зсунеться!

До помірного гумориста пана Сашка:
    -Ватсон,це ж так просто!(с)Артур Конан-Дойль.
    :hi:

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

І чи стелею не придаве...

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

первобытные люди - не общество. (скорее стая)

13. Ворчун

им мобилок не хватает?
    иль "настоящих буйных мало, вот и нету вожаков"?
    Вы ещё "социум" помяните на ночь глядя с его "гендерной теорией"...

P.S. Вот только с пьедестала "царя природы" и "венца развития" не забудьте слезть.

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

ну тогда общество есть у всех животных. Но, заметьте, анархии тогда у них тоже нет.

15. Кохана

Кохана LuBimaya

Люди, вистачить оффтопити! Для цієї дискусії є відповідні теми!

16. Ворчун

так заметьте, что весьма часто на заборах пишут не совсем то, что за ними находится.

Ярлык - всегда - некий абстракт.
    :) "рюсський ясык - бетный ясык...
    серковь стоит - сапор,
    искороть стоит - сапор,
    живот болит - тоже сапор!!!"

ШУТКА.

Однако переход от образного мышления к вербальному значитиельно увеличил дистанцию и ухудшил взаимопонимание между общающимися.

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ну чого ж. Ми зараз обговорюємо злиття двох форумів. У новоутвореного форуму буде влада, тож ми і обговорюємо одну з її форм (форму її відсутності)

18. forester

forester Well-Known Member

Общество, включающее в себя, дай Бог, морд полтараста. Все друг друга знают как облупленных, а наисерьёзнейшие решения не сложнее как куда податься, что бы обеспечить себя пропитанием. Ну, или типа того.

Ворчун, простите, но мне кажетсмя Вы сами с трудом понимаете, как может функционировать анархическое безгосударственное общество, состоящее из семи миллионов... людей. Лично я этого не представляю, а Вы может быть, поясните?

19. Ворчун

Слушаюсь и повинуюсь.
    Но мы люди не местные, падежов не знаем, подскажите куда перенести высокоинтеллектуальную беседу, единственным смыслом которой является прояснение а что это такое - ЛФ + ОФ?

20. Кохана

Кохана LuBimaya

яким чином обмусолення теми націоналізму, СС Галичини і поняття анархії стосується ЛФ+ОФ?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)