ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Шось в цім є...
    По-аналогії Галичина-УПА в війну влились в Совіцьку УРСР,переродились в
    Україну-Свободу і...рухаються далі до повноцінної Незалежної національно-стійкої Держави!
    :ThankYou:

• Подобається Подобається x 2
  2. bayard

bayard Дуже важлива персона

не помічав. може ви маєте на увазі Аятоллу?:)) то з нього такий мусульманин як з мене керівник корпорації Амбрелла:)

• Подобається Подобається x 1
  3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

))) Слушайте..только вот подумала, как-то даже и не в курсе вероисповедания мудрейшего)

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

Щоб його отримати, треба таки добряче насолити... Ой як добряче... Відразу таку планку собі ставите? ;)

5. bayard

круто пани Луна...океан уважухи, без сарказма:) сказано прямо и в первый раз без ваших обычных завуалированных издевок. за это и уважуха....
    даже можно на бис

---------- Додано в 16:44 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ----------

а зачем вам и мне быть в курсе? по аналогии с ориентацией мне все равно какой он веры. он хороший человек. и думаю во многом лучше меня.

• Подобається Подобається x 4
  6. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Предпочитаю вуалировать. Умный поймет, дуракам не обязательно. А уважуха Ваша мне ..догадываетесь, да?
    На бис попросите клоунов в цирке.

Поддерживаю:)

7. Yurko NOTOCO

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

• Подобається Подобається x 3
  9. bayard

зря вы злитесь. она не в качестве подарка вам....
    как скажете:)

10. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Моя планка знаходилась і знаходиться на недосяжній вами висоті. Тому лякати мене все одно що лякати літак пострілом із рогатки, нехай і самої далекобійної.
    Ви я так зрозумів тутешній модератор?
    Так от про фактичне скасування довічного арешту на Острові я казав чисту правду. І це досягнення всього складу форуму з адміністрацієй включно. тому вам би повчитись у них.

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Трішки невірно зрозумів. Я тутешній користувач. Але трохи мав досвіду і в адмініструванні і в модеруванні, тож скажу відносно довічного бану всім відомою фразою: "Если человек идиот, то это надолго"...
    Це як, для прикладу, дати років так з десять маньяку, який вбивав, гвалтував і розчленовував десятки людей. А що, ми ж проти смертної кари і довічного ув'язнення!

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ----------

Я не прагну до ТАКИХ висот.

• Подобається Подобається x 6
  12. ГРАНД

13. kitana

kitana Banned

Слава MARTINI ! Нарешті знайшовся рятівник, який відновить справедливість, що була нахабно попрана юзером kitana !!!

Аллах Акбар !

У таких брехунов как вы, шановный, есть одно весьма мерзенное свойство - они всегда брешут бездоказательно, причём прикрывают свою никчемную ложь пафосом и демагогией, рассчитанной на недалёких людей, и даже будучи уличёнными во лжи, повторяют её снова и снова в надежде, что много раз повторённая она хоть немного начнёт походить на правду.

14. Yurko NOTOCO

Пане Саша...І шо,як і пан ВасМТ націоналізм вважаєте помилковим явищем,а націоналістів зі "Свободи" нациками...як той же пан Вася?!

15. ГРАНД

Ви щось маєте проти СС Галичина? потрудіться обгрунтувати що саме і по якій причині.

---------- Додано в 20:27 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ----------

Противників націоналізму можна прирівняти до противників виникнення людства. Особливо в тій порі коли воно (людство) почало ділення на роди, племена і т.п.

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

17. Yurko NOTOCO

Ціхо,ціхо Гранде!Пан Саша думає шо то воно б відповісти на самий початок майбутньої адмінкарєри...напевно!
    А ми го ввдразу за портки і... в окроп!Скажи мол,ти за красних,аль за бєлих!
    Та він шось придумає,шо відповісти...скаже мол,а я нє мєстний!
    Вот і познайомимось who is friend for Mr.Vasya!
    Почекай,Гєню, дай сі на стриманнє...злиняти завжди встигнемо!
    Мусимо знати,шо то за зупа тут вариться!
    Ну давай,чекай...а я до праці!
    :)

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Пропонуєте взамін анархію? Амністувати всих вбивць і гвалтівників? Завжди є ті, кого режим не задовольняє і ті, хто цілеспрямовано чи випадково потрапляють незаслужено під його колеса (хоча то ще питання чи зовсім таки незаслужено), але відсутність режиму(вона ж анархія) роздавить всих без розбору.

під містера Фрімана косите?;)

• Подобається Подобається x 4
  19. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

Смею предположить, что у Вас неверное представление об Анархии.
    Анархия это вовсе не безнаказанность и уж точно не безвластие.
    :) всё так, только тррооошечки наоборот...
    Патриотизм базируется на национализме.
    Ну сами подумайте - как можно считать родным дом, где живут чужие люди?

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Sashka-ua,
    Yurko NOTOCO,
    GRAND,
    Скидається на те, що панове заблукали серед гілок. :)
    Хоча дискусія - змістовна.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)