ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

До речі, в чоловіка жіночий бюст може викликати не лише сексуальні, а й суто естетичні асоціації ;)

• Подобається Подобається x 3
  2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Заспокойтесь. Моє призначення, (якого не може бути апріорі) означатиме майже повну ліквідацію модерції як такої. А на це ніхто не піде. Отже споживайте те що є (на тобі боже що нікому не гоже).

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:07 ----------

В смислі, замість сперми виділяється слина?:sex::tormoz::facepalm:;)

• Подобається Подобається x 2
  3. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Пана GRANDа!
    А чому б не надати поважній людині можливість спробувати попрацювати?
    Це було б демократично. Щось на кшталт плюралізму має бути в Раді старійшин для ефективності менеджменту. Волюнтаризм в керуванні дає лише іллюзію стабільності - це дорога в нікуди, декаданс.
    Є сумніви - встановіть випробувальний термін!
    Переконаний, що форум тільки виграє від такого рішення! Принаймні пожвавиться!:)

4. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Гєню,друже привіт!Давно не бачились...
    Ти читав вище,що Ющ видав...так ото Це і воно тут і є: Серп з Молотом вінчаються...

Привіт Неньці-Україні!
    :hii::bye2:

5. tanna

tanna Дуже важлива персона

Форум пропаде від такого рішення!

6. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

гмммм....
    Уже?
    Шо, так безнадёжно?о_О

---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ----------

а так же погружать глубоко в детство...
    с восстановлением всех двигательных паттернов...

• Подобається Подобається x 1
  7. tanna

Уже не всегда означает безнадёжно. Точно также, как и ещё - надежду. ;)

8. Ворчун

Т.е. - миссия не выполнима?

хииих....:good:

9. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

У мене протилежна думка.
    Підтвердити або спростувати Ваші або мої слова може лише практика!
    На жаль ми можемо лише теоретизувати у данному випадку ...
    :pardon:

10. ГРАНД

Ні, ні і ще раз ні.
    Хоча все що написано по-за згадки моєї особи вірно повністю.

11. Ворчун

неее...
    Ну это же ни на какие уши (глаза, руки если верить ВФЯ) не сенсорится.
    Вы можете более определённо давать менее НЕопределённый ответ?

Останнє редагування: 18 жов 2012
  12. tanna

Ні. На щастя.

---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ----------

Сейчас попробую. Одни - мужчины по форме и содержанию. Это те, которые уже. Другие - только по форме. Это те, которые ещё. И это ещё может быть навсегда. О! :mocking:

13. Ворчун

угуммм...
    "Жена цезаря - вне подозрений.
    Жена ушла, подозрения остались"....

14. Yurko NOTOCO

Кумедія...весь текст до Гранда не помістися в попередньому дописі...А може то спеціятєльно хтось?Га-а?
    Повтор,короче!

Ти читав вище,що Ющ видав...так ото Це і воно тут і є: Серп з Молотом вінчаються...

Привіт Неньці-Україні!
    :bye2:

15. Ворчун

Женщина, пусть даже только частично, остаётся женщиной и без мужчины. Если у неё есть дети.
    Мужчина же у которого нет женщины имеет не больше смысла, чем скорлупа от яйца... Скорлупа есть, а яйцо уже давно тю-тю...

Не, конечно, можно поговорить о "мужских делах"....
    А что, процесс переноски шпал (так популярный в СССР и на постсоветском пространстве) становится менее "мужским делом" когда им занимаются женщины?
    И о мужчинах и женщинах ли в этом случае идёт речь?

16. Yurko NOTOCO

Точно кумедія...Гєню,повний текст до Тебе Не до-хо-дить!Урізається...через 5-ть хвилин!
    Роби висновки!
    Третій,останній,повтор без OFF.!!!:bye2:
    Якщо знову обрізано на слові Напевно!...то висновок один:Усьо схвачено,шеф!
    ....
    Годоморо-кагановицький серпунець з промосковсько-одеським молотком...Та то кумедія!Кумедія,тому й слід ,як і положено сміятись,або навіть ржвти...Цирк новий ,а клоуни ті ж!
    А Парадом-алє керує ні який там не Пупер,як ти думаєш,а як і положено для ново-скалатанного колаборантського скредовища,сам...сам...о Боже!..сам Він,Цар з Москви,з Кремля...Напевно?!Напевно,таки!А передає то все на плечі полковників, каГБи сказати,дємократіческіх форумчан...і пішло-о-о...Попитка-нє-пьітка,а Цареві радість,як і літання з журавлєма...добре же го той один журавель в дупу не клюнув...
    А Адміно Мартин шо?...та файний хлоп став за останні часи,навіть за Свободу "по-душі" тєгне ,але шо він поробить,же має у власності "Дом тєрпімості" де сам працює тєжко і копійку на життє кує си...
    Ну от так приблизно я си уявляю то все і Тобі раджу придивитисі на Ту Всю Кумедію...Походи си,попридивляйсі троха,що сі робить на боїску,але:
    ніц і нікому не мов,же то я так Тобі повів про Той...той цирк!
    Вони тут мене,якби то вірно повісти,о-о...цураються!
    А я шо? Я як і Ти...хожу-лазю по-базару тут,і маю то все в носі...якщо не глибше! Деякі погляди. Тут вже виклав вище...а чого щось таїти!Хе-е...
    Походи,попридивляйся...такого цуда Львів ще не бачив,з 39 року...
    Ну давай!
    Привіт Неньці-Україні!
    Перечитай статтю Юща...щось в тім є!
    :bye2:

Останнє редагування: 18 жов 2012
  17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хороші слова... Правда хороші... І прямо б за душу взяло... Якби не читав до цього всі Ваши пости в Цій темі...

Nothing Personal

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:24 ----------

Та да... Там, в бані. трохи нуднувато, мабуть.....

---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

Думаю, саме такі люди, які не здатні контролювати себе і звикли поливати всих і вся вже не раз згаданим брудом найбільше і бояться ними названої "твердолобої модерації". Сам переконався, що відсутність такої твердолобості перетворює форум на суцільне (вибачте на слові) лайно, яке бридко читати. Мат на маті, образа на образі... Мабуть, люди просто виливають в інтернет те, що в реалі не можуть чи бояться сказати. Пораджу вам шановні, говорити такі слова не жінкам в інтернеті, а вийти на вулицю, вибрати найбільшого хлопа серед натовпу і сказати йому хоча б по дрібничці (типу дурнуватий і без мізків). Це буде реальний шанс перевірити твердість власного лоба.:tormoz:

---------- Додано в 17:55 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ----------

Пожвавиться - це не завжди виграє... А в даному випадку, я думаю, навіть навпаки.

• Подобається Подобається x 8
  18. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Я стараюсь обходить Вас стороной, но в данном случае не могу промолчать: у ВАС, Минни, никогда не было РОДНОГО Острова. Вы приложили максимум усилий и собственной непревзойденной глупости, чтобы произошло то, что произошло.
    Вы истерили, подкручивали, визжали, матерились, уходили, понимали, чтоникто не ищет, возвращались в другом "куропаткином" оперении, думали, никто не узнает...
    Вы кричали ПРИВЕТ в Трындеже и Вам практически никогда не отвечали, это вас не смущало - Вы как бульдозер без тормозов и водителя.
    Вы пели дифирамбы Кертису, после его ухода - Пуперу, потом плох стал и он. Вы заполонили сеть своими фотками, не гнушаясь при этом обхаять внешность других красивых людей. Вас бесит чужая популярность, на Острове Вас хоть кто-то слушал.
    Я понимаю, что этот пост вызовет негатив симпатизирующих Вам людей, и обещаю не отвечать ни на одну гневную реплику по поводу этого сообщения. Это МОЕ мнение - отцепитесь от ЛФ, вам никто тут НИЧЕГО не должен. У людей есть желание дать возможность общаться привыкшим к своему кругу, используйте ее. К Вам прислушиваются - улучшайте. Но ОСТРОВа тут не будет. Постарайтесь постичь эту несложную истину. И не называйте враждебным то место и людей, которые так же, как и вы, невиновны в произошедшем и вовсе не видели делом своей жизни привлечение ВАС в собеседники.

Я вряд ли буду частым гостем тут, поддерживаю пана Гранда. Но буду. Мне нравилась атмосфера ЛФ. И я бы ни в коем случае не говорила о продаже Острова (я о метафоре с мамой, Гранд). Пупер не продал Остров. Он выбрал альтернативу исчезновению. В этом...пожалуй, ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО, в этом я уважаю его решение.

• Подобається Подобається x 11
  19. Ворчун

«Я – это я.
    А ты – это ты.
    Я в этом мире не для того, чтобы жить в соответствии с твоими ожиданиями.
    А ты – не для того, чтобы жить в соответствии с моими.
    И если мы встретимся – это прекрасно.
    Если нет, то этому нельзя помочь
    » (с) F. Perls, 1969

20. ГРАНД

Нудотним ЛФ зробили мдератори. Твердолобі.
    Я би сюди не ходив взагалі, але сюди переміщено мої труди в музикльному розділі, над якими я карпів не один день вишукуючи світові та українські рок та етно шедеври. І самий для мене дорогий рок-архів "ретро захоплення молодості". Хвала Богові там причепитись твердолобим немає до чого. Хоча вони ж таки твердолобі і можуть і там чогось такого нарити на арешт.

Пупер. Розкажіть вашим новим колєгам із ЛФ, що на Острові дефакто було неприйнятним запроваджувати довічний арешт. Саме цим ви можете перед ними гордо похвастатись. А от чи зрозуміють вони вас чи ні , то питання інше. До ьречі так само як і тривалі арешти по політичних мотивах терміном більше як два тижні. Вони до такого наврядчи колись доростуть. І ще одне. Нехай попросять (за окрему платню) Милену та Степанича щоб навчили як розв"язувати тупікові, клінчеві ситуації без застосування арештів.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)