ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Страждав? о_О Я? о_О

• Подобається Подобається x 1
  2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Ну почему же резервация. У Львовян есть огромный раздел Наш город.
    Почему нас ущемляют, я хочу кусочек родного Острова посреди враждебного ЛФ. Штормит нехило, знаете ли.:cry:

3. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

:)"мааам! налей 100граммм для запаху...
    а дури у меня и своей хватит"...

• Подобається Подобається x 3
  4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не погана ідея. розділ без твердолобої ЛФовської модерації, натомість з острівною, вишколеною під справжню свободу слова. Скажу більше. Цей розділ поб"є всі рекорди відвідуваності ніж всіх інших разом взятих.

5. Orthodox

Але для цього треба, принаймні, спробувати ... ;):)

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Хіба до Острів"янок хтось поставився вороже? У перший же день?

7. Locke

Locke невиправний реаліст

Хочу внести і свою лепту до сказаного вище, якщо звичайно дозволите.

Будучи зареєстрованим на декількох форумах в якості активного чи не дуже дописувача, супермодератора чи просто читача, та й зрештою людиною, що має чималий життєвий досвід, хотів би висловити свої міркування з цього приводу. Ні, не повчання, не нотації, а власне міркування. Думаю, що маю на це право, бо на на трьох перелічених тут форумах жодного разу не був забаненим, не мав штрафних балів, не створював, не розпалював і не підтримував жодних конфліктів і міжусобиць і не лив бруду на інші форуми. Якщо хтось доведе супротивне – нехай першим кине в мене камінь.

Так от по суті. Чи добре це, що об’єднали два форуми? Думаю, що на даному етапі ніхто не може дати правильної і обміркованої відповіді. Час розсудить і все розставить на свої місця.

З приводу застережень, а деколи і обурень, що об’єднали деякі приватні розділи і фотографії – тут як ніде приходить на думку відомий афоризм:

«Не думай. Якщо думаєш – не говори вголос. Якщо подумав і сказав – не пиши. А якщо вже подумав, сказав, написав і підписався – не дивуйся!».

Якщо будь яка людина залишила в Інтернеті свій слід і хоч деяку інформацію і фото, то наприклад мені, який ніколи не був і не є агентом спецслужб і не маю доступу до закритих баз даних, а лише досвід роботи в Інтернеті від першого дня його появи в Україні, немає особливих труднощів не встаючи від комп’ютера і користуючись виключно відкритою інформацією дізнатися про людину ВСЕ, включаючи домашню адресу і з ким проживає по даній адресі, телефон, місце праці чи наявність приватного бізнесу. (Дехто з форумлян може підтвердити мої слова ;) )Причому потративши на це від 15 хвилин до кількох годин, в залежності від обсягу початкової інформації. Для цього потрібно лише мати сильне бажання, вільний час, певні аналітичні здібності і Інтернет. Так що побоювання форумлян з приводу об’єднання є даремні.

А от щодо розмов про інший форум, що він поганий чи поливання брудом можу сказати, що немає поганих чи добрих форумів, є люди, які тобі приємні чи неприємні. Так само, як (для порівняння) допустимо в ви приїхали в інше місто, а якесь авто вас обдало брудом з калюжі, то не можна казати що все місто погане, поганий і невихований той водій, а не всі городяни.

За часів перебування на різних форумах, а на ЛФ зокрема я зареєстрований з 24.11.2006 р., в мене появилося багато віртуальних друзів, дехто з них став другом реальним, і то настільки Другом, що скажу – не повірите, дехто викликає певні симпатії і зацікавленість, до декого відношуся абсолютно нейтрально,а дехто (кажу відверто) мені, м’яко кажучи, далеко не симпатичний. Але це не дає права оцінювати форум як хороший чи поганий, тим більше кричати про це на весь Інтернет.

Та й початок об’єднання не надто позитивний. Почалися взаємні суперечки, звинувачення, сарказми і підколки. Не з такого починають добру справу, ой не з такого.
    А зрештою кожен поводить себе так, як дозволяє його культура і вихованість.

Проте хочу побажати всім миру, злагоди, трохи взаємоповаги, розуміння і толерантності, ну і звичайно - приємного спілкування. :drinks:

• Подобається Подобається x 15
  8. Bambook

Bambook Persona non grata

а в чому конкретно враждєбность виявляється?

• Подобається Подобається x 3
  9. tanna

tanna Дуже важлива персона

Так, бачу, що ні. Вибачте. Я чогось подумала, що це логічно допустити. Я помилилась. На жаль. І не тільки в цьому щодо вас.

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це просто persecutory delusion.

11. Ворчун

не то что бы я кровожадный, но меня, в идеале, устроит Львовский раздел (губерния, край если так привычнее) на Острове.

12. tanna

tanna Дуже важлива персона

Скажу за себе. Ні. Навіть навпаки.

• Подобається Подобається x 2
  13. ГРАНД

Самий головний ворог це твердолобість. На ЛФі це модерація. Решта ..... решта такі як і будь де.

14. Ворчун

неа...
    Вы, я смотрю, то же к идее резервации для "переселенцев" склоняетесь?
    Простите, но завезённых диковинных существ селят в зоосад, а не в заповедник....

Заповедники (они же резервации) ДЛЯ МЕСТНОЙ флоры и фауны...

15. ГРАНД

Не кажіть ГОП.
    Подробиці в приват. Як що захочете.

16. Orthodox

Може вони включать до складу когось з острівної обойми модераторів. Це було б по-джентельменськи! Сподуваюсь, що це усе ж таки злиття, а не поглинання...

17. ГРАНД

А от нехай спробують створити такий розділ "резервацію" і побачите самі. Весь активний склад дописувачів буде там. І ЛФівський і острівний.

18. Bambook

Bambook Persona non grata

Те, що в когось звивини закручені інакше, як у вас, не означає, що людина без мозку.

І взагалі симпатична кобіта. Ну має схильність трохи поскандалити. Та хто ж без гріха? ;)

19. Ворчун

Так чтэээ...
    Либо ренейминг, либо Львовский филиал на Острове...

Мне каэться так рационально-справедливее.

20. ГРАНД

Ні не включать. Я вже одне повідомлення про це отримав.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)