ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Saszko

Saszko Well-Known Member

Знаючі люди, скажіть будь ласка, на форумі тепер є мусульманин?

2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Зараз я є неактивним дописувачем на ЛФ і причиною цьому були певні зміни: люди, які мені були цікаві просто пішли, форум заполонили "неадекватні" персони, постійні суперечки і т.д і т.п ....але тепер можу сказати, що ЛФ почав відроджуватися! І це мене дуже тішить, а завдяки людям з Острову має стати ще цікавішим...
    Всіх з Острову прекрасно розумію, бо ніхто не чекав такого повороту подій, але можу сказати одне- вам тут обовязково сподобається, в нас теж є купа тем, цікавих тем, які заслуговують на увагу! Ну а кому все таки тут буде не комфортно-нічого не вдієш, тут нікого не тримають

• Подобається Подобається x 6
  3. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Ну а я себя пока чувствую в гостях. Никогда раньше ЛФ не посещал.

• Подобається Подобається x 3
  4. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ваше право, если вы попадаете в гости таким образом. А я обычно по-другому. :)))

5. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Я можу тимчасово побути їм, якщо ведеться про кількість дозволенних Аллахом жінок.
    Але попереджаю зі всією відповідальністтю - пити не брошу в жодному разі!

• Подобається Подобається x 1
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Свершилось чудо!!!
    Наконец-то справедливость и благоразумие восторжествовали!!!

• Подобається Подобається x 4
  7. tanna

Ого! І скільки жінок ви плануєте любити у нетверезому стані?

• Подобається Подобається x 2
  8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

І чому я не дивуюся? :scratch_one-s_head:

Відчуваю, що цим дописом повернув на себе приціл. Не ображайтесь, просто надто емоційно ви все те сприймаєте. Знаєте приказку "Будь проще и к тебе потянутся":give_rose:

9. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

если нас не трогать;)

• Подобається Подобається x 3
  10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

"Ирония судбьы или с легким паром!" :)
    Я на Остров заходил нечасто - ник одинаковый со львовским, авотар другой. Собственно - был до недавнего времени одинаковым - но у нас на полгода посадили в узилище нашего товарища Чернобыльца - я поставил подобный его - до выхода. А посадили за раскавыченную цитату из рассказа "гены забытых предков"...
    Чтобы понять, как тут у нас - вот ссылка http://igorsudak.livejournal.com/13246.html
    Я полумывал - не перебраться ли на остров отсюда...Но как видите - запасной аэродром утонул в болоте... Жаль!

• Подобається Подобається x 9
  11. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Ну представьте себе, открываете дверь своей квартиры и ... Вы оказываетесь в чужой и незнакомой квартире, в которой совсем другие обои и мебель, но попадаются некоторые Ваши личные вещи и даже бегает Ваш кот...

Первым делом всегда интересно проверить сохранилась ли на месте жена или вместо неё какая-то другая ( а может и вообще...о_Оо_Оо_О) потом лихорадочно идем смотреть где документы и есть ли они вообще.

Ну и в самом конце уже дело доходит до холодильника. Хотя, может оказаться что это уже и не нужно...

---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

Аллах заповідав 4-ьох для тверезого стану.

А для нетверезого... незнаю, тому він мабуть и заборонив пиячити.

• Подобається Подобається x 5
  12. tanna

Точно! :good:

• Подобається Подобається x 7
  13. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

а как не комплексовать, если в половине постов за вчера и сегодня сквозит "валите отсюда, нафига приперлися". как-то не очень приятно...
    и поможет ли тут то время....

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Трудно, да и не охота искать доказательства Вашей неправоты. Мы выступали и выступаем до сих пор за отмену "черных пятниц". И дело как раз не в знании или незнании языка, а именно в ПРИНУЖДЕНИИ...
    Так что Вы не правы...

15. tanna

Да, трудный выбор. Или выпивка, или женщина. А наши, гады, совмещают! :mocking:

16. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не верьте пустопорожним крикунам. :give_rose:

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Як??? Справді??о_Оо_Оо_О

І якого дідька я той чан з кислотою готував???:sad:

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Імхо, не варто сприймати репліки окремих форумлян як спротив цілого форуму проти Вашого приходу (всіх під одну гребінку не варто чесати). Як вже писали до мене, все, що не робиться - на краще. Придивіться, спробуйте поспілкуватися, відчути атмосферу.

19. tanna

Не копай никому яму...дальше знаете? ;)

20. Кохана

Кохана LuBimaya

все буде добре! Вас усіх тут раді бачити! А в сім"ї, як то кажуть, "нє бєз урода".. Невже на Острові таких кадрів не було?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)