ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

Особисто я Вас чудово розумію. Але наведу невеличкий приклад. Я працюю в російськомовній школі.(Так, у Львові є такі школи) Усі предмети викладаються російською мовою. Але, кожної п"ятниці для учнів 9-11 класів усі предмети викладаються виключно українською. Бажання в учнів, в батьків ніхто не питав. Просто так заведено, таке є правило. Якщо комусь це не подобається, вони в праві забрати документи і перевестись в іншу школу.

---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ----------

кого спіймають, за те і закриють.. :)))

• Подобається Подобається x 4
  2. tanna

tanna Дуже важлива персона

quote="Boris_Kiev;1835144"]"Правило" (точніше - пропозиція щодо п"ятниці) введене для того, щоби люди, які погано володіють українською, не соромилися писати "як вміють".[/quote]

А у середу такого зробити не можна?

Точно школа якась. Тільки по п'ятницях вони цим займаються?

Не люблю примусових умов. Давно вийшла з дитячого віку.

• Подобається Подобається x 7
  3. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Ми не в школі. Ми не учні. Тому й наполягаємо, щоб для користувачів Острова був створений підрозділ, где діють традиції тільки Острова. А серед користувачів ЛФ, яки далі згоду на цю традицію - продовжуйте її

• Подобається Подобається x 5
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Знаєте, є така приповідка: "Не показуй дурному незакінчену роботу". Друзі, давайте не будемо отими "дурними". Тут же чітко написано, що реорганізація ще не завершена. Ми відкрили форум для спілкування і для зворотнього звязку з форумлянами. Зміни ще будуть, і в структурі форуму, і в функціоналі, і само собою, в правилах. Злиття форумів - це велика робота, і не одного дня.

Я знову закликаю всіх, особливо острівлян, не вестися на провокації. Ми вдячні тим, хто вказує на технічні глюки чи організаційні недопрацювання, тільки не треба цього робити у вигляді претензій та революцій. Ми зацікавлені, щоб всім тут було комфортно та цікаво.

• Подобається Подобається x 6
  5. Кохана

Кохана LuBimaya

на все свій час. Думаєте, створення підрозділу, справа 2 хвилин?

• Подобається Подобається x 2
  6. OrangeSpring

Чи можете Ви гарантувати, що ми не потрапимо у баню, якщо будемо розмовляти російською, чи англійськю,чи будь якою іншою мовою у п'ятницю?

---------- Додано в 12:40 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

Знаете, я адмнистрирую форум один в том числе, создание подраздела - єто не самая тяжелая задача как раз

7. tanna

tanna Дуже важлива персона

До речі, мене постійно викидає з форуму. Хочу написати повідомлення, а мені постійно видає - не маєте права на виконання цієї дії.

• Подобається Подобається x 1
  8. MARTINI

Гарантую. Ви, головне, не матюкайтеся жодною мовою :)

• Подобається Подобається x 7
  9. Кохана

Кохана LuBimaya

так, але і не сама найнеобхідніша, коли є купа технічних проблем.

• Подобається Подобається x 3
  10. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

Я бы, возможно , не приходил.
    Т.е. для меня приемлемый вариант - мои "островные" посты сохранены на ЛФ .... ТОЛЬКО при условии что я захочу остаться.
    Тогда есть смысл говорить о некоей преемственности.

Т.е. для Островитян, на мой взгляд, есть три варианта взаимодействия с ЛФ:
    1. "утонул, так утонул"... Т.е. Я на ЛФ - не прихожу, мои посты и др. инфа с утонувшего ОФ на ЛФ НЕ ПЕРЕНОСИТСЯ. Уверен, что технически - это возможно.
    2. я прихожу на ЛФ "с нуля". Новый ник и всё такое. Ни какой связи с ОФ. Мои посты и др. инфа с утонувшего ОФ на ЛФ НЕ ПЕРЕНОСИТСЯ. Уверен, что технически - это возможно.
    3. Побыв некоторое время (у каждого своё, но можно поставить некий предел) я принимаю решение, что мне и здесь сойдёт. Это единственный случай, когда ВЕСЬ аккаунт клиента может быть имплантирован в ЛФ.

Готов выслушать (прочитать :) ) аргументированные "за" и "против".

---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ----------

типа... я в тебя кончу, а рожать или нет - решай сама....

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ----------

так поздновато - в гимназисты мне...

• Подобається Подобається x 5
  11. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А цитати Ваших дописів і лінки на них, пане?

12. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

:))

13. Ворчун

цитаты - цитатами....
    Я ведь когда пишу некую работу все первоисточники не прилагаю?
    А линки - да поставьте заглушку - типа "пост удалён в связи с просьбой пользователя ПРИ РЕОРГАНИЗАЦИИ ФОРУМА. Это даст возможность и посты удалить и не создавать прецедентов (ну если ЫСЧО с кем не скрестят).

• Подобається Подобається x 3
  14. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

15. Ворчун

а в тыкву?

16. Разнообразно... :)))

17. MARTINI

Ворчун, якщо видалити з форуму всі ваші дописи, то фактично, в такому випадку всі теми з вашою участю тоді ризикують втратити послідовність, логіку і зміст. А отже тоді доведеться видаляти з форуму всі теми, де ви були активним учасником дискусій. Саме тому на інтернет-форумах не практикується видалення акаунтів, а на багатьох навіть зміна ніків

18. Ворчун

а вы перестаньте из себя Лысенко изображать.
    Это только у вояк гибрид ежа и гадюки - возможен.
    И то - не живое.

Иль вы из опортупееных?

19. Полковник

Полковник миється в бані

Я так не считаю.
    Если удалить, конечно, именно его допысы.

20. OrangeSpring

Я тоже хочу удалить мои пості. Хотя бы из некоторых разделов - домашних, островных.
    Ведь если из темы А это я убрать мои посты - никакой логики темы не нарушится, к примеру

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)