ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Побачимо, якi будуть наслiдки.
    Виступи за вiльне спiлкування рiдною мовою - не провокацiя. Провокацiя - заборона.

• Подобається Подобається x 5
  2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ого, яка двіжуха )
    Островітян розумію, такий крок десь на рівні підсвідомості може викликати спротив, без мене мене одружили :)
    То минеться з часом )
    Приєднуюсь до Уки, приходьте в мафію, то найкращий спосіб швиденько подружитись ))

• Подобається Подобається x 4
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

пропозиція-закрити

4. tanna

tanna Дуже важлива персона

То ви тут наче учні? Незвично. На Острові не було такого. Там було якось по-дорослому. Там була свобода.

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

У нас теж скоро буде на форумі свій представник Свободи, он ВасМТ в партію вступає

• Подобається Подобається x 3
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

До чого тут Гугл???? Прочитайте, будь ласка, уважніше мій допис. Він взагалі до пошуку в Гуглі не має відношення.

• Подобається Подобається x 2
  7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

і тут теж свобода
    а один день в тижні ми виділили на спілкування українською, ніхто нікого не примушує, хочеш спілкуйся, не хочеш-просто читай

• Подобається Подобається x 1
  8. tanna

Ні, це не свобода. Це певна умова спілкування. Умова, що запроваджена принципово. Швидше всього для того, щоб російськомовні користувачі у цей день просто сюди не заходили. І ніяке хочеш/не хочеш тут вже не підходить.

• Подобається Подобається x 7
  9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви вбачаєте якийсь символізм у п'ятниці для україномовних користувачів (адміністрації, ВО "Свобода")? :)

10. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Требуем от Модераторов и админов отдельного Салона тогда. у Львовян есть НАШЕ Місто

Пусть для нас будет подраздел НАШ ОСТРОВ!

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

Простите. Два форума объединили (против воли!) не для того, чтобы пользователям второго навязывать свои традиции!!!

А еще спрашивают для чего воевать!

Я тоже могу пойти на принцип и отвечать в пятницу на английском, к примеру:vinsent:

• Подобається Подобається x 6
  11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не канає:nea:

12. OrangeSpring

Не Ваше дело

13. tanna

Ніякого символізму я тут не вбачаю. Я бачу чітко дві речі:
    1. Обмеження прав російськомовних користувачів в один день тижня.
    2. Обмеження свободи вибору для двомовних користувачів в одень день тижня.
    І все це є дуже і дуже погано. Це все і є та сама СПЕЦИФІКА львівського міського форума. Це те, що не робить форум всеукраїнським.

• Подобається Подобається x 8
  14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ми про це думали, ймовірно, щось схоже буде реалізовано

• Подобається Подобається x 2
  15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не дивно, що "зміни" викликають у форумлян певний спротив і неприйняття.
    "Правило" (точніше - пропозиція щодо п"ятниці) введене для того, щоби люди, які погано володіють українською, не соромилися писати "як вміють". По секрету - тут багато форумлян, які кілька років тому зовсім не могли дописувати українською і поступово (за власною ініціативою, без примусу) почали і, повірте, їм це сподобалося.
    Одна з таких - Ваша землячка Ома.
    Десь треба відшукати "мовні" гілки, де форумляни-філологи і не тільки філологи доброзичливо відповідають на мовні запитання, консультують, виправляють помилки.
    Ви чудово володієте українською, які проблеми?

16. OrangeSpring

трьомовних також!!!

Згодна:ThankYou:

---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ----------

а что если в пятницу заговорим на любом другом языке, кроме украинского, что забаните?

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

посмішка у вас гарна, оскал не дуже

18. OrangeSpring

А ми не соромимось, ми вміємо. Тільки не бажаємо це робити за вказівкою, тим більш це був не наш вибір опинитися тут.

Додам, що якщо б був день, коли б дозволялося писати тільки російською, я б те ж протестувала б, тощу що це і є обмеження прав людини!!! ЛФ+ОФ - це не державна установа або державна документація, щоб примушувати когось писати на якийсь окремій мові

19. Кохана

Кохана LuBimaya

Скільки можна переливати з пустого в порожнє?!
    Адміністратор чітко і ясно сказав, що усі питання, в тому числі і мовні, з часом будуть вирішені. Не біжіть по переду потягу!

20. Персі

Персі La mafia è immortale!

Кого і за що? :)

Почитала трохи далі, я, звісно, не дуже активний дописувач, але форум читаю, і хотілося б, щоб Львівський форум лишився Львівським...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)