ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Иногда полезно знать, что число кричащих "слава УПА" не превышает числа кричащих "недобитые фашисты".
    Но все вместе они составляют не больше 8%.... :)

• Подобається Подобається x 5
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Тантоша в своем самурайском репертуаре :girl_angel:

• Подобається Подобається x 3
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Севастополь в анамнезі?

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

з нетерпінням чекаю п'ятниці

• Подобається Подобається x 1
  5. Carlos

Carlos Well-Known Member

Буде гірше?

6. Полковник

Полковник миється в бані

Надо Мартини вместе с этой, как её правильно назвать-то, думать над стройкой новой вместительной бани.
    Старая вряд-ли вместит всех осуждённых по статье 1.2.3.

• Подобається Подобається x 7
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не мало б бути.
    Баня на болоті?

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Повірте, ЛФ всеукраїнський форум. Я у Львові лише раз бував, але на форумі багато років. Тут дуже цікаві співрозмовники і це один з небагатьох форумів, на якому більшість тем не завалені "тупими" дописами. Повірте мені, я багато передивився їх. І відмовився від "рідних" форумів (форумів тих міст, в яких я жив). І будьте Ви з Донецька, Одеси, Севастополя чи з будь-якого іншого міста України - я Вас радий тут бачити і певен, що раді бачити майже всі форумляни (я не беру до уваги поодинокі випадки, про які вже говорилося... з тими людьми і місцевим форумлянам не легко вживатися)

• Подобається Подобається x 9
  9. tanna

tanna Дуже важлива персона

А що будуть робити у п'ятницю? Розстрілювати? :music:

• Подобається Подобається x 4
  10. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Майже :)
    По п'ятницям на ЛФ найсуворіше заборонено дописувати російською і лише... ;)

11. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Вы предпочитаете портрет в виде комментов а-ля Tropico ? По мне так ни та , ни другая крайность не рисуют портрет ЛФ

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А як Ви собі уявляєте модерування таких дописів? Щоб щодня модери перечитували всі старі дописи, бо може там хтось якіть недопустимі слова написав??
    Як вже згадували адміни, Острів і ЛФ мали 1/4 спільних користувачів. Так як з ЛФу до вас заходили користувачі і переглядали ваші дописи, фотки чи що там ще, то в чому взагалі проблема зараз? Адже по суті ті самі люди бачать ці дописи. Там у вас була закрита реєстрація і тільки обмежене коло людей могло бачити дописи? Підозрюю, що ні. Тож не треба перебільшувати з доступом до дописів на ЛФі ;)

З другої сторони - якщо Вас не влаштовують правила нашого (а тепер вже й вашого ;) ) форуму, то навіщо себе мучити?

• Подобається Подобається x 10
  13. Дальневосточник

Нi. По п'ятницях тут вчать любити мову - за методою прапорщика Дауерлінга з "пригод Швейка" -

Останнє редагування: 17 жов 2012
  14. tanna

Так...интересные сюрпризы всплывают. :hang1: То есть, если я зайду в пятницу и напишу хоть одно слово по-русски, меня сразу забанят? Вот так ни за что? :wacko: И на какой срок?

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Зайшла я на той сайт. Дивні там критерії, статистики, але нехай буде, глянемо. Ввожу в пошук "Львівський форум". Серед результатів - lvivport.com на другій позиції, for.lviv.ua в першій десятці.
    Того форуму, який Ви згадуєте, взагалі нема в результатах.
    Ще питання? ;)

16. tanna

А мене не треба вчити любити українську мову. Я її знаю і люблю, але за покликом душі, а не тоді, коли мені це наказують робити за календарем.

17. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Спеціально для
    Дальневосточник,
    -Erebus-,
    kjk,
    й інших любителів провокацій, цитую

18. Дальневосточник

Ви це шановнiй панi kitan'i розповiдайте. Я скiльки про примусове кохання не писав - заслужив лише статус "русского шовиниста".

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Уявіть собі - Ви-гімназистка (до 1917 року). У певні дні "класна дама" говорить тільки французькою, у певні - тільки німецькою. І ніхто не скаржиться, бо це - традиція.

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

мені гугель так видав

1. Львівський Форум

forum.lvivport.com/
      Два форуми – «Львівський форум» та «Остров форум» – об'єднані в один. Саме цим ми займалися останні три доби. Ми перемістили всі розділи, теми, ...
      Дівочі посиденьки - Львівський форум - Політика і політики - Історія

2. Форум видавців у Львові

bookforum.ua/
      Форум видавців у Львові – це не тільки книжкові розваги чи високі дискусії, а й книжкова благодійність. 13-16 вересня 2012 р. в межах 19-го Форуму ...

3. Центрик | Львівський форум

center.lviv.ua/
      Багато інформації про місто Львів, форум на різні теми, спілкування з цікавими людьми, великий тематичний форум де кожен знайде щось цікаве для ...

4. Львівський форум Відпочинок за кавою у Львові - Портал

forum.lvivskakava.com/
      Львівський форум Відпочинок за кавою у Львові · Початок · Форум · Допомога · Увійти · Реєстрація. 17 Жовтня 2012, 06:48:42. Львівський форум ...

5. Львів Форум - Головна сторінка

lvivforum.at.ua/
      Львів Форум. Меню сайту. Головна сторінка · Форум · Співпраця з форумом · Зворотній зв'язок ... Який парк у Львові найкращий? Івана Франка ...

6. Форум Рідного Міста

misto.ridne.net/
      Ви не зареєстровані або не ввійшли на форум. Якщо Ви ... Львів, Україна, Світ - Політика ... Львів. Порядок у місті (Модератори форуму: Роман Голощук) ...

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)