ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Такое чувство, что Пупер тоже спрятался где-то неплохо.:diablo: Эх, встретить бы его в тёмном переулке...та далековато Львов от Донецка. Свезло ему, окаянному. :)))

3. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Во-во , для многих островитян это как "без меня меня женили",скорее даже замуж выдали, и на протяжении месяца идёт спор "как ложится на кровать?", вдоль или поперёк,прекрасно при этом понимая , что результат будет всё равно один - отымеют

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А могли расслабиться и получить удовольствие. )

5. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Навіть не знаю, чим зарадити в цій ситуації. Мабуть, врятують становище тільки якісь радикальні дії, наприклад, передати вищі адміністраторські і модераторські повноваження якомусь симпатичному хлопцю з "острова", бо львівська модерація дійсно островітян розігнала.

6. tanna

Почему так безальтернативно? :mocking: Могут быть варианты. Сбежать со свадьбы. Это самый простой. Криминальных вариантов масса. Подсыпать жениху клофелинчику в шампанское и таким образом обездвижить. Или более радикальный вариант - оторвать (откусить, отрезать, оттяпать) жениху что-нибудь из ретивого и опять таки обездвижить. Ну и конечно вариант весёлый само собой. Драка называется. Надёжный старинный метод не дойти до кровати. Так что выбирайте! ;)

---------- Додано в 16:57 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ----------

Думка цікава. Тільки чи є такий бажаючий?

7. bayard

bayard Дуже важлива персона

а потому что у новых хозяев отношение как у нынешней власти к народу:

---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ----------

думаешь кто-то согласится трахать, как пани Un.Known, своих же? виноват-с - предателей не найдется...
    ага и ты уже понял....поздравляю:)

8. Un.Known

А чим займались модери на острові? :)

9. Mr. Blick

Ну.. чому ж не знайдеться ? :blush:

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

З Зажопья? Нє, такі не потрібні :)

11. tanna

Ти хочеш? От садист! :))) Хоча я тільки за.

12. Un.Known

:)))

Як швиденько озвучується те, що мені в голову навіть не приходить...

13. Mr. Blick

Тут головне зрозуміти, що ідея в тому, щоб "львівські" поділилися повноваженнями, а втому, щоб взагалі позбавити MARTINI та Un.Known повноважень, технічно. Ну.. тимчасово, звісно. Потім все повернемо. Тоді островітяне побачать, що влада змінилася, і модераторський склад, який викликав в них антагонізм, не має над ними більше жодної влади, повернуться сюди, і почнуть радісно з гікаієм і улюлюканієм окупувати всі теми. І відчують себе як вдома, бо саме це ж було метою об'єнання ? І ми цієї мети разом досягнемо. Всі щасливі. :)

14. MARTINI

Пупер не підходить на роль високого красивого хлопця з "Острова"? :)

15. Mr. Blick

Чому ж, підходить. Якщо розбанить Гранда. :)

16. tanna

Похоже на "Свадьбу в Малиновке". :mocking:

17. MARTINI

то весь рух опору через бан Гранда? Ви б щось посерйозніше вигадали...

18. Mr. Blick

Зовсім ні. Але цей крок зробить ЛФ більш схожим на острів.

19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Нема нічого постійнішого за тимчасове (с). Нє,я таки не можу втриматися. Якого милого власник форуму, який його розвиває, вкладає гроші, купив ліцензію, має передавати свої повноваження комусь зальотному із Зажоп"я? Це верх абсурду.

20. MARTINI

Та ж Танна першою звідси і втече :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)