ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я про тих, хто не витримав. Є такі "українці", на одне речення пари стане, а потім далі язик. А на роботі в нас одна тиждень пробула у Львові, то як прийшла на роботу - аж на 1,5 години вистачило заряду.

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Попкорн не забули приготувати?:)

3. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

я уже писал.
    На мой взгляд - из аборигенов в примаки нет желающих идти.

4. DIO

DIO SAINT SINNER

Ой! Да я и не знаю, чего не хватает... "закушались" )

5. Templar

Templar Дуже важлива персона

Зараз орендж скаже, що всі на неї накинулись, народ з ОФ її зрадив, і взагалі вона йде з форуму.

6. Іспанка

А хто заважає стати своїм, аборигеном тут?:)

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дивні проблеми. Все одно ж кудись піде, буде там новачком. Все-таки думаю "русский мир" не відпускає.

8. Bambook

Bambook Persona non grata

ви можете вважати, як вам більше подобається. я на своїй версії не наполягаю :)

9. DIO

DIO SAINT SINNER

Вибачаюсь, форумна iнстинкт. "Якщо летить "кiзяк", то саме в мене":)))
    Писати легше, говорити важче. Якщо не маэш постiноi практики.

10. Bambook

У цю тему без поп-корну не заходжу :)

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ----------

Ну от останнього не треба, а в тому, що на неї накинулися і народ з ОФ її зрадив, вона була б права...

11. Ворчун

хм...
    "зажрались", грите?
    Видите ли... На Острове я - практически от сотворения... И Островные правила меня не жали. Не без того, что бы я их проверял, но я с ними "вырос".
    На ЛФ - я примак. Инородец. И изрядное количество лфовян наровят указать мне что я - не так себя веду, не так пишу... И вааще - не тутешний. А оно мне надо?

Я думаю, что есть более категоричные, чем я люди. Вот они и действуют по принципу "умерла так умерла".
    Будь у меня больше свободного времени, я бы искал что то более мне подходящее. А так... Видимо с возрастом стал более покладистым...
    Где положили, там и лежу.
    Есть время - зайти поворчать, захожу. Нет - на нет и суда - нет.

12. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Я радію змінам. Не знаю, як складеться спілкування на ЛФ, але по Острову, чесно кажучи, не шкодую. Як то кажуть - нове завжди краще, ніж старе, тим більше, коли старе досягло свого ліміту.

13. Ворчун

ой?
    это шо - опять через тернии к звёздам?

14. Inga

Inga Дуже важлива персона

попробуйте подробно сформулировать каким этот раздел должен быть
    откройте тему с голосовалкой
    и посмотрите сколько человек поддержит Вашу идею.
    кто знает, вдруг она понравится всем.
    только описать нужно макссимально подробно, а пока я особой поддержки не вижу, т.к. идея этого раздела очень не ясная и потом хорошо помнится история создания особого раздела на Острове. Уж какие битвы за его создание были, а создали - и оказалось, что писать в нём некому и не о чем. :)

Да! Именно с ними! Не зря же они так переймаються Вашими переживаниями.

... ага, так же как, в своё время, отказалась это делать администрация Острова. Я помню.

PS: не горячитесь ;)

Останнє редагування: 21 лис 2012
  15. Bambook

Велика кількість лфівців вказує це одне одному ледве не щодня уже роками. то не якесь унікальне до вас ставлення...

16. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Якщо б островітяне не розгубились би, і не порозбігались б усі кудись, ми могли б тих лфовян задавати, інтелектом звісно, їх тут не так вже й багато. :)
    Хоча для цього нам знов таки потрібен наш закритий розділ, де ми б могли координувати атаки та виробляти спільну позицію.

17. Іспанка

Я б не сказала, що накинулись, з нею радше дискутують (та й ті дискусії вона сам ж провокує).

18. Ворчун

да ладно...
    Вот таки прямо сидит эта гидра русского мира и щщщууупальцами кожного за здесь держит?
    Новичком - по собственному выбору - это одно. А депортированным - это совсем инше.

19. Bambook

шо-шо, а задаватися ви мастак :)))

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Незрозумілі проблеми. Пишіть собі в підходящих темах що думаєте. Яка різниця, приймак, чи хто. Сьогодні приймак, а завтра мастак.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)