ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Ніхто не пропонує змінити назву. Пропонують залишити її лише в одному з шести стилів скіна. В усіх інших відображатиметься назва "Львівський форум". Як на мене, здоровий компроміс.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Круто. В кожному скіні своя назва. Називаєсі форумний федералізм.

3. Bambook

Не в кожному. В острівному - "Остров форум", в усіх інших - "Львівський форум". При тому при потраплянні на форум з пошуковиків чи в принципі заході на форум незареєстрованих учасників відображатиметься саме "Львівський форум". Щоб у когось назва була "Остров форум", треба свідомо обрати відповідний стиль.
    Ну принаймні я так розумію суть цієї ідеї.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Воно вам треба? Таке веб-майстру і не поясниш.

5. Bambook

Мені - не треба. Для себе мене цілком влаштовує назва "Львівський форум", та й острівний скін мені здається надто яскравим і незвичним.
    У веб-майструванні я не петраю. Якщо це технічно неможливо - то я мовчатиму на цю тему.

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Знаєте, чому соску називають "дурником"?

От саме логотип Острова в одному зі стилів і буде таким "дурником".

Я б на місці затятих острівлян образився, якби мені замість "Острова" підсунули його логотип і сказали "ну ось, ти знову на Острові". Я цього не зроблю, бо ставлюся з повагою і не маю їх за дурників.

7. Templar

Templar Дуже важлива персона

Як чудово відмазався, ух...

Ставлю +, однозначно.

8. tanna

tanna Дуже важлива персона

Тоді про який всеукраїнський форум може йти мова, якщо ви навіть слухати не хочете про представників сходу і півдня? Треба називати речі своїми іменами - львівський форум і крапка. До речі, саме тому я спілкуюсь з вами українською мовою. Через повагу до львівського форуму. На всеукраїнському форумі я би спілкувалась переважно російською - мовою мого спілкування у реальному житті.

9. Bambook

Ну от чого б зразу так і не пояснити? Аргументована позиція звучить набагато краще, ніж відмазка про "шизофренію"...

Відмазався - це про попереднє пояснення. А над цим уже варто замислитись...

---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ----------

От не треба узагальнювати. Особисто я навіть за Шахтар нині повболіваю :)

10. Templar

Templar Дуже важлива персона

Взагалі, як не називай, "хрен от етого не слаще".
    ОФ - вже немає, все, кінець...

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

це не відмазка. Для острівлян це дурник, а для стороннього спостерігача чи новенького - шизофренія, від якої краще триматися подалі

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да, це провал (ну для вас), а є такий файний донецький форум.

13. Bambook

Сторонній спостерігач або новенький цього б банально не помітив.
    Але менше з тим, мене переконав аргумент про "дурника".
    Ви б ще якось зібрали докупи інфу про всі зміни, які зробили у звязку з присутністю острівян. В графічному оформленні, правилах тощо. Люди б побачили, що насправді з ними рахуються.

14. tanna

Поки що я бачу це головний біль для вас. :mocking:

Є. Непоганий. Я там навіть зареєстрована. Поки не чіпляє. Але я про нього пам'ятаю як про запасний аеродром.

15. Bambook

І ще:
    що поганого в тому, аби перейменувати розділ "Наше місто" на "Наші міста і регіони" і зробити там підрозділ "Львів"?
    Взагалі з дописів острівян я помітив три описані проблеми:
    1. Назва - це вже обговорили.
    2. Власний розділ - чесно кажучи, я собі погано це уявляю і не певен, що ним би насправді користувалися.
    3. Розділ "Наше місто" про Львів - як це вирішити, уже запропонував.

Є ще четверта проблема, яка "між рядків" - бракує відчуття того, що їхні інтереси враховують. Хоча насправді зміни "під острівян" відбуваються постійно, тільки потрошку, через що не настільки помітні.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З чого б то? Просто з появою вашого земляцтва камерність цього форуму як вітром здуло. Від учора такі теми в топах: недотрах, смак сперми, царська Росія (від уродженця Ростова), безбожники, тощо. Це шо, нормальні теги по-вашому?

17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Активізуванню розділу Про це ми маємо завдячувати не користувачам з острова, а новозареєстрованій панянці:)

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Всього було, але все-одно тренди Львів не робить, тренди робить Америка, потім воно доходить до Львова через Москву і Одесу (незважаючи на те, що Львів ближче до західного кордону). Або Москва робить тренди. Так шо новозареєстровані панянки десь того набираються. Я думаю мультикультуралізм не можна пускати у Львів, там страшні культурні перепади утворюються, і не Львів поглинає, а його поглинають.

19. tanna

А чому не нормальні? Життя як воно є. А воно є із безбожниками, спермою, Росією і ще всяко-різною суєтою. :pardon:

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А чому це все є і на донецькому форумі, а він вас не зачепив?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)