ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Светские Островные..... многие из которых несортировано оказались на ветке Жизнь форума.
    Кроме того, Мы же можем сами тем насоздавать. пользователи же могут:facepalm:

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

так власне, було два розділи "життя кав"ярні" і "жизнь на нашем острове"
    всі теми з цих двох розділів перенесені в один розділ "Життя форуму". Навіщо тепер знову розділяти на кав"ярню і острів?

3. OrangeSpring

Опять двадцать пять
    Читайте то, что Инга написала. Она права.

4. Bambook

Bambook Persona non grata

Та ніфіга не проблема. Я от прекрасно почуваюся з усвідомленням "громадянина без чіткої форумної приналежності". Привязки ЛФ до Львова особливо не відчуваю.

---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:25 ----------

Що там робити? Коктейльну чарку з оливкою? ;)

5. tanna

tanna Дуже важлива персона

Прежде всего две причины, на мой взгляд.
    1. Название.
    2. Украиноязычность. И не надо бросать в меня тапками. Страна наша Украина не разговаривает на украинском языке целиком и полностью. Это факт. Не более того. А поэтому, если рассматривать форум как отображение реальной действительности, здесь должно быть больше русского языка. Это может привлечь сюда представителей юго-востока. Опять же, прямая связь. Чем больше представителей разных регионов - тем больше форум всеукраинский. А так - где они? Их нет. Они заходят сюда, видят название, видят украинский язык и сваливают, воспринимая этот форум как местный львовский.

6. OrangeSpring

Потому что Вы львовянин и изначлаьно лфовец
    Вас никуда не импортировали

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

друге - не про нього :)
    він і сам виступає по експортно-імпортних операціях. Вас ще не кликав нікуди експортнутись?

8. Bambook

Ні, я не "ізначально". "Ізначально" я мешканець іншого форуму, побудованого на трішки інших правилах і зовсім інших стосунках між форумлянами. Той інший форум і справді був суто львівським і майже завмер винятково через те, що 90% форумлян спілкуються між собою або за посередництвом скайпів і телефонів, або й просто вживу.
    Із ЛФ таке неможливо, бо він не є львівським і за тематикою, і за географією дуже великої кількості учасників, зокрема й найактивніших, правила і якісь неписані "ходи" в поведінці форумлян інші, форумівок мало...
    Завдяки такій нельвівськості ЛФ, різкості в спілкуванні опонентів, іншому рівні взаємостосунків та іншим правилам я тут почав писати десь аж через рік чи два після реєстрації. І доволі довго звикав навіть після того.
    Тому я цілком свідомий того, що кажу:
    а) ЛФ не є суто львівським форумом за своєю суттю.
    б) ЛФ не здається надмірно зарегульованим, якщо прийти зі справді зарегульованого форуму.
    в) ЛФ не є ані ввічливим, ані спокійним, ані "болотистим", якщо ти приходиш з форуму, де мат можна було почитати раз на рік, коли адмін прийшов з бодуна і побачив купу спаму, і де російський шовініст з українським націоналістом переписувалися довгими постами з цитатами з джерел, а не "дурак - сам дурак".
    г) Усе це справа звички.
    д) При цьому всьому не бачу проблеми в тому, щоб адміністрація ЛФ пішла на поступки острівянам у питаннях, які не є принциповими для розвитку проекту, але можуть зробити більш комфортним перебування острівян тут. Таких, як повернення лого "Остров форум" в острівному скіні форуму чи ще яихось деталях візуалізації. Не бачу проблеми також у перейменуванні розділу "Наше місто" на підрозділ "Львів" у розділі "Наші міста і регіони". Я розумію, що моя думка - остання, до якої прислухається Мартіні, але так само певен, що зрештою він і сам до цього прийде.
    От тільки не треба це витискати емоціями, краще аргументуйте потребу більш ретельно.

9. Inga

Inga Дуже важлива персона

и как это сделать если, в основном, пользователи украиноязычные?

ps: кстати, Остров был в основном русскоязычным, но ведь опустел...

10. Bambook

11. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ещё бы! Ничего удивительного, что там остались одни стойкие. Читать постоянно гадости о русских и русскоязычных не у всех крепкие нервы. К тому же, Остров был сильно "заполитизирован". Другие темы там практически никогда не подымались или очень редко. А эта бесконечная околополитическая гавкотня многим рано или поздно элементарно надоедает. Здесь, я вижу, говорят и на другие темы. И это большой плюс.

12. Bambook

Мені здається, що на ЛФ в плані "гадостей" у два боки майже паритет, яка проблема? :)

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Так хочеться Михайловича процитувати...

Мурва кать, Ви хоч раз прислухались до слів цієї модераторки?

Ніхто нікого не слухав, сірий кардинал Бамбук тішився впливом на новоспечених какавівців і робив свою справу - маніпулював людськими емоціями. Слухати модераторку було невигідно і нецікаво - всі тішились "демократичним", "дружелюбним" форумом, на котрому скелет на аватарці вважається поза правилами.

14. Bambook

Конкретно на питання - не завжди, але явно не рідше, ніж модераторка прислухалася до моїх попереджень.
    І точно був більш уважним, аніж один адмін, який зараз повторює помилку, відмахуючись від дрібних, по суті своїй, поступок, які пропонував Пупер і часом проскакують в пропозиціях острівян, аби зберегти їх на загальному форумі. Цікаво, на кого перекладатимете вину за відхід острівян?

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо би це значило? Я відчуваю шо Одеса і Харків - це не моя країна, я не хочу там жити і навіть флюїди їхні не хочу спостерігати.

Не должно.

Не дай боже.

Якби ж то.

По ходу засильно зарогульований.

Якісь смішні інтриги, я пропустив 50 серій серіалу?

16. Templar

Templar Дуже важлива персона

А я взагалі проти такого розділу, форум тоді буде поділений на дві частини. А мета ліквідації "Острова" була саме злиття.
    А то створиться розділ "острів" і все, ЛФ розб1ється просто на кланий, і першочергова задумка зійде на нівець.
    Або ще буде такий варіант: буде створений цей розділ, острів'яни знову найдуть якусь причину, знову скажуть, що їх тут дискримінують, ітд.... І зрештою покинуть форум, не всі, лише деякі з них. І якщо народ з острова думає, що ми дуже хотіли злиття, то ви помиляєтесь, впринципі, нові люди це добре, але коли вони починають в кожній темі нити, їй Богу напрягає вже...

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

Не знаєте хто в тому винен? А я знаю, я Вам вже казав, правда?

---------- Додано в 16:49 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ----------

Ахах) Смешно однако))

17. Inga

Inga Дуже важлива персона

Предлагаю сменить оскорбительный тон в адрес островитян, на вежливый и толерантный.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мартіні таке замутив, шо пройшло 2 місяці, а всі досі в окуї. Об'єднав львівський форум з москальським, тепер москалі вимагають щоб все було як на москальському, і назву теж відмінити. В результаті вийде новий-старий форум ("Острів"?), а львівські форуми-конкурентів можна привітати зі злиттям суперника з ринку.

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

йдіть на .ru ресурси, там його буде достатньо

20. Templar

Templar Дуже важлива персона

Де тут я когось образив? Я хіба не був ввічливим? Де був не толерантний?

Написав все чітко і ясно.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)