ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Хай мешканці львівського форуму доведуть, що хочуть нас бачити. І, як доказ, відмовляться від назви "львівський форум" (ми ж не з Львова). :)

2. kitana

kitana Banned

А звідки Ви? З Зажоп'я?

О! Нова назва - Зажопінський форум, та й таке.

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ну, думаю, для тих мешканців Львова, що живуть в різних сихівах (я не як я, під час свого візиту, на вул. Краківській) і їздять на роботу жовтими маршрутками, назва "зажоп'є" не буде таким вже незрозумілим.

4. Templar

Templar Дуже важлива персона

Хер то правда....
    Не бути такому.
    Я сказав.

5. Bambook

Bambook Persona non grata

Урочисто відмовляюся від назви "львівський форум".

п. с. Пліііз, відмовтеся ще хоч хтось один, щоб відповідати визначенню "учасники" :)))

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А що це, власне, доведе? і кому? Адміністрація чітко дала зрозуміти, що ребрендингу не буде. Навіщо товкти воду у ступі? Не розумію. Неодноразово говорилося - справа не в назві, справа у дусі форуму. А він, імхо, є всеукраїнський (подивіться на географію учасників).

7. DIO

DIO SAINT SINNER

Пусть трижды отрекутся!
    Есть в этом, что то библейское :)
    (Можно сделать, отдельным разделом, избранные темы из Острова, Островок Остров форума, на Львовском(простите за ТУФТОтологию)).
    Хоть что то...

8. Bambook

Оця вся історія з налаштуванням аштовхнула на думку:
    а чому б адміністрації не повернути для тих, хто переглядає форум у скіні остров стайл, назву Остров форум?
    Фізично вони все одно знаходитимуться на тому ж форумі, кількість учасників, хітів, хостів тощо не зменшиться, рейтингування теж...

І ребрендингу жодного не треба...

І шашечки, і їхати, нє?

9. DIO

DIO SAINT SINNER

А таке можливо?
    Було б непогано! В кожного своя, персональна iлюзiя.

10. Bambook

от власне. Адже і "львівський" значною мірою теж ілюзія...

11. Saszko

Saszko Well-Known Member

А де находиться Зажоп'є, мені інтересно?

12. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Просили... Но знаете ли, пупер сделал эту темы, чтобы островитяли пошумели и утихли, выпустили пар и забыли.

13. tanna

tanna Дуже важлива персона

А ви хто?

14. OrangeSpring

постоянный житель бани:haha:

15. tanna

tanna Дуже важлива персона

Кто в бане? Гранд? Туда ему дорога. А Ортодокс сам напросился, то кто ему доктор? :pardon:

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну, оце "хоть что то" дещо некоректне, бо виходить, що не зроблено взагалі нічого
    а тим часом
    на форумі є острівний стиль,
    із об"єднанням додано декілька суто острівних розділів, яких раніше на ЛФ не було, структура розділів значною мірою змінилася, вона була адаптована під злиття,
    ми взагалі відключили свою традиційну оцінку дописів і встановили острівну систему,
    ми додали на форум російську мову інтерфейсу,
    система блогів повністю переїхала з Острова...
    адміністрація поповнилася острів"янами - адмін і модератор

І це не повний перелік. А ви кажете "хоть что то".

Встановити острівний логотип на острівний стиль пупер пропонував ще пару тижнів тому. Але ми так і не дійшли в тому згоди. Я вважаю, що то пахне шизофренією - один сайт під різними назвами і логотипами :)

Про якийсь розділ для острів"ян в цій темі вже мова була. Я не проти, аби такий розділ був, хоча й не розумію сенсу та логіки такої "резервації" (адже острів"яни - рівноправні учасники форуму). Але щоразу як я запитую, які теми мають бути в цьому розділі, мені не дають внятної відповіді.

• Подобається Подобається x 1
  17. OrangeSpring

Это не резервация. Это не значит, что островитяне только там будут что-то обсуждать.
    Представьте, что это то же, что и НАШе МIСТО для Львовян. Они же не только в том разделе обсуждают темы?

18. MARTINI

при чому тут НАШЕ МІСТО? І при чому тут львів"яни? Це тематичний розділ про Львів, а не розділ для львів"ян.

От на ЛФ не було розділу ДІТИ, він повністю переїхав з Острова, це що значить шо це розділи для острів"ян?

Якби у нас був розділ "ЛФ" для елефівців, то ще якрсь з натяжкою зрозуміла була б логіка появи розділу "Острів". Але елефівці не мають такого розділу, є розділ "життя форуму", який до об"єднання, до речі, називався "Життя кав"ярні". Тобто при об"єднанні ми фактично пожертвували частиною своєї ідентичності (форум позиціонується як віртуальна кав"ярня). У розділі "Життя форуму" тепер зібрані теми і елефівські і острівні (з розділу "Жизнь на нашем острове", наскільки я пригадую). Я не розумію, навіщо штучно колоти спільноту, а не шукати компроміси та точки дотику.

• Подобається Подобається x 1
  19. OrangeSpring

Мартини... Хм опять мимо
    Я что где-то говорила что это должен был раздел ТОЛЬКО для островитян?

20. MARTINI

а для кого і для чого? Сформулюйте вже нарешті, що вам потрібно, я реально не розумію

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)