ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ні. Львівська модерація вбила. :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Ротация кадров, однако! Связями обрастают, корни пускают, коррупционная составляющая имеет место. Всё непросто!

3. Bambook

Bambook Persona non grata

Нє, модерація його лише забанила, а що з ним зроблять в ФСБ за провал місії - то вже інше питання :)

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Не знаю, чому ви вирішили зарахувати Гранда і Прокопа до "фсб", звичайні люди, трохи зациклені на тому, що в усім винні москалі і їх вплив на менталітет сучасного населення України (до речі я теж так вважаю), Прокіп до того ж людина, що реально бере участь в акціях опозиції, а не тільки сидить за компом і займається віртуальною боротьбою.
    Тож.. подивимось.

5. Bambook

Я не знаю, що вони там хочуть, але своїми дописами вони перетворюють образ українського патріота на посміховисько.

6. tanna

І це автоматично дає йому право називати всіх неуками і жлобами?

7. Mr. Blick

Ну, на острові були й росіяни, які перетворювали образ російського патріота на посміховисько, але мені не спадало на думку, що їхній потік російського великодержавного шовінізма з присмаком гоблінівського тупічка не є їхньою справжньою думкою.
    До речі, про те, що Гранд ніби не справжній русофоб, а прикидається вперше заговорила Луна, та її приспішники, з якими Гранд увійшов у жорсткий клінч.

Чи ви вирішили провести "об'єднання" форумів через селекцію - так, цей вписується в концепцію нашого маленького уютного львівського форуму, а цей не вписується, нафіг ?

8. tanna

Що означає нафіг? Тебе послали нафіг? Ні. Мене послали? Ні. І Гранда б не послали, якби він міг нормально спілкуватись. Але він не вміє. Які претензії до інших?

9. Bambook

А ще всіх галичан - рогулями, всіх українців - бидлом. Тих, хто таке російською пише - без роздумів московськими тролями називають. Але хто сказав, що пара московських тролів не могла української мови (до того ж, далекої від ідеалу) навчитися?

10. Mr. Blick

В мене немає претензій ні до кого. Ні до Гранда, ні до 80% острівфорумчан, що зараз на клоні острова, ні до 20% тих, що тут. Я взагалі думаю, що сидячи на форумному спілкуванні, я просрав колись можливість стати топ-блогером мільйонщиком і грести зараз гроші лопатою за пост. :)

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

це та сама, яка палко його захищала? :mocking:
    і що за "жорстокий клінч"?
    хамити всім, маючи адвокатів, великого розуму не тре
    те, що супермодератор острова переманював туди людей, ніяк не робе його клоном
    це рускій псевдоліберальний форум, де всі усіх ненавидять але посміхаються один одному
    але давайте не будемо про них
    це у них така традиція -- говорити про те, що відбувається у нас, на офі чи ще десь )))

12. Карл Карлов

Карл Карлов просто бог

100%.

13. STK

STK Дуже важлива персона

А місцеві жителі де поділися?

14. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Це ви про Туркула згадали?:tongue:
    Вітаю, рада бачити вас тут.
    Вітаю і Stranger - всё путем!

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не накличте...

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А хто то?

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Отак забанить, а потім питає:"А хто то?" :)))
    Фанат Радянського Союзу, одним словом. )

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

фанат обплювати все, що не на донбасі

19. STK

STK Дуже важлива персона

Дякую, мені приємно, що хтось радий мене бачити, але я так, проходив повз і вирішив заглянути :)

20. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

О, здравствуйте! :give_rose: Сколько лет, сколько зим, как поживаете?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)