ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. kitana

kitana Banned

Просто дивовижно, як інформаційне повідомлення адміністратора могло спровокувати сотню флудерських дописів...

Казалось бы, и что там можно обсуждать... Приняли к сведению, и всё.
    Ан нет.

Флуд - наше всё!

2. Кохана

Кохана LuBimaya

як Ви там Бамбуку казали? Погуглите?! так от погугліть, якщо шось не знаєте, не розумієте, чи не хочете знати/розуміти...

3. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Писец - не успела ответить - так Анноун уже перенесла. е-мое капец суздальский
    Тема - которая касается именно слияния.

---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 13:39 ----------

Еще раз уважаемая? Бамбук приставал и флудил

4. Кохана

Кохана LuBimaya

а Ви чим займаєтесь, не менш шановна?

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Яким боком українська літературна мова та діалектизми мають стосунок до злиття двох форумів? Останнім дописам якраз і місце в мовно - стилістичних порадах.
    +100.. Це називається "А Баба - Яга против" :)))

6. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

При составлении плана отдыха на 2013 год ненавязчиво выпали варианты без кой-чего. План утвержден. Африка, Америка и Азия вычеркнуты. Значит, встретимся.

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я б з Вами не проти зустрітися в Африці :)

8. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Недолюбливаю афровфриканцев. Давайте встретимся в парке Знесення, Это ргомантичнее...

9. MARTINI

От романтика з Вами мені зовсім не цікава :)

10. OrangeSpring

А в том, что Островитяне из разных регионов Украины. если вы не можете понять элементарной вещи.
    Почему читатель должен в словарях искать значение, если можно изначально употребить не диалектизм, а общепонятное слово

---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:59 ----------

я пишу в этой теме, а он за мной по всему форуму бегал, даже тему создал имени меня
    Я не создавала никакой темы имени никого из вас

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:01 ----------

И поскольку пан Мартини безнаказанно публично назвал мою подругу Сучкой на форуме, я реально злая.

11. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Розділ Портрети для того і є, щоб не офтопити особистими питаннями в різних темах, а створити окрему темі "імені будь-якого користувача" і задати там йому всі питання. Це не є ознакою якогось переслідування, а тільки цікавістю до того чи іншого користувача. В перший же день після злиття я пропонувала активніше освоювати цей розділ - якраз з метою перезнайомитися і більше довідатися, хто є хто.

12. Кохана

Кохана LuBimaya

А чому, до прикладу, я повинна користуватись перекладачем, щоб зрозуміти те, що пишете Ви, якщо я не знаю російською мови? М?

Чомусь ніхто з "острівтян" не проти наявності діалектів, крім Вас.

13. MARTINI

Імідж такий :)

14. OrangeSpring

1) по правилам форума 2 языка могут использоваться на этом форуме
    2)Вы его прекрасно знаете. А если нет, то вы такая же как москвины

Конечно, стертое или перенесенное госпожой Анноун в неизвестном направлении вообще-то показывало, что танна со мной согласна

---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:00 ----------

Простите, но я на это не подписывалась.
    Это здешние причуды
    так как пан Мартини, Вы - мужчина или кто? Когда понесете заслуженное наказание и извинитесь за мерзкое оскорбление моей подруги?или слабо????

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ----------

А вообще, я могла бы с вами общаться на английском, немецком (не очень хорошо) , но правила не позволяют, а на украинском - гордость. Нельзя уважать тех, кто об тебя ноги вытирать пытается

15. MARTINI

Ви вважаєте, що використання української мови ознака витирання ніг об російськомовних? о_О

16. Кохана

Кохана LuBimaya

1) Правилами форуму не заборонено застосування діалектизмів.

Коли Ви зустрічаєте незнайомий Вам термін, або слово іншомовного походження, Ви теж волаєте, щоб ніхто такі слова не вживав, бо Ви того не розумієте?

2) Я сказала, до прикладу. На моєму місці може бути будь-хто. І малося на увазі, що адекватна людина почне шукати пояснення слова, а не здійме кіпіш.

Вона підтримує літературність мови, але ніде не казала, що вона НЕ РОЗУМІЄ чи КАТЕГАРИЧНО проти діалектизмів на ЛФ.

До речі, Ваша російська не ідеальна. Вам треба попрацювати над стилістикою та пунктуацією.

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Прощаєм.

У Вас є вибір. )

18. OrangeSpring

нет я о личном. и Вы прекрасно знаете. Я могла быть украиноязычной - а вы наоборот. Не в этом дело, и Вы это знаете.

Мартини, так слабо или продолжите вытирать ноги.
    Какой вы админ, если позволяете себе оскорблять незнакомую Вам женщину, назвав ее сучкой? Это еще и мат, кстати:facepalm:

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ----------

если слово иностранного происхождения общепонятно - нет проблем. а если оно знакомо, только жителям одного города, которые себя позиционируют якобы нерегиональный форумом.

Ваша українська також.

И к тому же Вы - странные. я нигде не сказала, что категорически против. Я сказала, что это способ показать, что форум на самом деле узкорегиональный, вот и все

А так на самом деле, львовяне так похожи на москвинов с Урала, что просто холодок - не по себе.
    Ассимилировались вы быстро на глубинном уровне. На поверхности вроде бы - язык сохранили, частично украинские традиции (не внутреннего характера) - а в глубине - москальщина

19. MARTINI

Ну я інну богословську вважаю сучкою :) мені подати у відставку? Адмін не може вважати форумлян сучками, а мати таку думку про інших людей моє право. Чому я її такою вважаю, можете у мене спитати у відповідній темі. Зрештою, Припустимо, що вважання когось сучкою (чиє існування, до речі, ще треба довести) означає витирання об вас ніг, то чому ви не писали українською ДО того? :)

20. OrangeSpring

Анноун, вы также автократичны, как нелюбимая пупером экс членка политбюро Острова - Луна

И где сам пупер. Похоже наплевать ему на все. Слил форум и сам слился. Права птичьи здесь у него, видимо

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)