ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я через півгодини на ОФ з нього втікала і писала "фе" пуперу.

2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Он нам нравился. У вас был выбор. не нравится ОФ, сидите на ЛФ. но нас попросту слили - в патриархальный, абсолютной лишенный эмоций ЛФ, отсюда - нахождение в абсолютно рациональном неэмоциальном болоте вызывает излишне эмоциональную реацию с моей стороны. Мне тяжело общаться с людьми, которые либо лишены эмоций, либо прячут их за китайскими стенами

3. Un.Known

Призначена саме для емоцій. Різних.

(Але емоції і образи - це не одне й те ж.)

Шкода, люди ні пошуком не користуються, ні з форумом не знайомляться.

4. Bambook

Bambook Persona non grata

Це не правда.
    Тут емоцій - аж перебор. Просто ви не бували на форумах, де адміністрація справді керується виключно буквою правил, без винятків, без "кроку вправо - кроку вліво".

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

Саме тому ви просили "отвалить" одного з небагкатьох форумлян, що намагався виявляти до вас позитивні емоції?

5. OrangeSpring

Вы разницу между эмоциями и сталкингом не понимаете?

6. Bambook

Я не знаю, що таке сталкінг.
    Але знаю, що таке емоції. І цілком спроможний визначити, є вони в мене чи нема :)

7. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Так воно і є: ОФ був останнім часом насправді недорегульованим.
    Але для мене, наприклад, напівсухе шампанське - надто солодке, для когось іншого - надо кисле.
    Так і з форумами.

8. Bambook

Усе це - лише справа звички.
    Кілька років тому я не уявляв собі життя без смаженої картоплі, канапок і відбивної в клярі. Від оливкової олії плювався. Зараз - пароварки, гриль, оливкова олія, нічого смаженого, жодного хліба... І не через силу, а тому, що це подобається. Звикнути треба було.

Так само і з форумом. Я писати активно на ЛФ почав десь через два чи три роки після реєстрації. Спочатку в мене був шок від того, як тут все хаотично, як незрозуміло (порівняно з іншим форумом) побудовані розділи, наскільки багато свободи мають користувачі, зокрема й для флуду, хамства і тролінгу.
    Але звиклося.

9. Un.Known

Так можливо, просто почати мартіні пити. Чи пиво?

Так і з форумами.

Я не про Вас, звісно. Я взагалі.

10. OrangeSpring

я предлагала вам погуглить

если бы эмоции были положительными, не открывали бы тему про меня

11. Bambook

От ви сама завжди починаєте розмову про когось тільки з негативними емоціями?
    А з позитивними - мовчите?

12. OrangeSpring

вы вызвали во мне негавтивные эмоции открытой темой и издевками

13. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Чёрт, Бамбук как всегда прав...

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------

OrangeSpring, а Вы никуда не уходили?

14. Bambook

Коли це я з вас знущався? :scratch_one-s_head:

---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ----------

15. NorthWind

Bambook, уважайте себя.

16. OrangeSpring

все время:facepalm:

17. Мілена

Ні, і ще раз ні (коли вже пішло таке "філософствування") - звичка тут ні до чого, тут розуміння (приходить з віком), що смажене і канапки - це погана їжа, для здоров'я.

Для мене на ЛФ - нічого хаотичного (стреляный воробей), і писати почала відразу, і, в принципі, все нормально тут, але... - повторюватись не буду.

Були і пиво, і мартіні, і джин з тоніком, і кампарі, і... (продовжувати не буду, щоб не виглядати алкоголіком) - я люблю різноманітність і багатоколірність в усьому, і дуже не люблю, коли "меня строят."

18. Bambook

Тому що ви звикли до ще більш хаотичного форуму :)
    А для мене тут нема нічого зарегульованого. Бо прийшов зі значно більш регульованого форуму.

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ----------

Так і ще раз так. Я уже давно прекрасно розумів, що таке корисна їжа, а що ні. І спочатку я себе ЗМУШУВАВ так їсти. На те, щоб така їжа мені почала подобатися, потрібен був час. І подобатися вона мені почала тільки тому, що я звик.

19. Мілена

Ну тоді, мабуть, це гендерні відмінності в ставленні до їжі.:)

20. NorthWind

Пятница, а Вы о сексе.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)