ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

констатація факту.

2. Bambook

Bambook Persona non grata

Якого факту?

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дядьку, з Далекосхідником переспілкувався, хочеться оце народ виморожувати. Тролінг мав би привертати увагу по визначенню, а не відвертати.

4. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Дивно...
    Хіба ми тут тому, що нас недооцінюють ДЕСЬ?
    Сумно це. І неправильно.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дякую.

Але... швидше за все, вас на какаві недооцінюють, раз ви тут. )

6. Bambook

Це якщо ставитися до тролінгу як до спорту чи до роботи, коли він має якусь наперед визнечену мету. Я волію ставитися до тролінгу як до мистецтва...

7. Кохана

Кохана LuBimaya

того, що Ви себе переоцінюєте. Або ж:

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як троль тролю скажу - до мистецтва поки що далеко.

Тролінг (від англ. trolling) — розміщення в Інтернеті провокаційних повідомлень з метою викликати флейм, конфлікти між учасниками, образи, війну редагувань, марнослів'я тощо.

Сучасне значення терміну «тролінг» з'явилось в Usenet-конференціях у кінці 1980-х. Більшість вважає, що це поняття є скороченням фрази «trolling for suckers», яка відноситься до виду техніки спортивної риболовлі, в якій «trolling», напевно, походить від «trawling» (тралення, ловля на мормишку).

Найхарактернішою рисою тролінгу є те, що його постійна кінцева мета — привернути увагу до власної персони. Троль хоче відчувати свою значущість і популярність, справити незабутнє враження, і для цього застосовує будь-які засоби. Існує думка, що це люди, які страждають комплексом меншовартості, розчаровані чи стомлені повсякденною рутиною. Але слід пам'ятати, що крім цілком суб'єктивних проявів тролінг взято на озброєння бійцями інформаційних воєн. У цьому випадку мета застосування тролінгу — це, зокрема, відвернення уваги від гострих тем і переведення конструктивного обговорення в перепалку, а також один із методів нападу шляхом агресивного вкидання наклепу, компромату, чуток тощо.

• Подобається Подобається x 1
  9. Bambook

Це не факт, а ваша оцінка.

А це, зважаючи на наявність словосполучення "швидше за все", взагалі лише припущення.

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А якби цієї фрази не було троль би натякнув на неможливість говорити від імені громади какави. )
    Пасує на всі сто.
    Дякую, буду звертатись.

11. Кохана

Кохана LuBimaya

ще й філолог з Вас кепський...

12. Bambook

Я й не казав, що я ідеальний.
    Звісно, ще вчитися і вчитися :)

13. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Бамбук - нормальный парень. Задвиги у нас у всех есть. И, Чёрт вас побери! - прекратите собачиться!
    Одинаково дороги - Бамбук, Кохана, Un.Known...

14. Bambook

А хто собачиться? Обговорюємо насущні проблеми обєднавчого процесу :)

---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

Ну от. Я чекаю-чекаю, а ви все не переходите і не переходите :sad:

15. tanna

tanna Дуже важлива персона

Так соромлюся тепер. Звикаю так би мовити до іншого культурного середовища. :dntknw:Але почекайте ще. Якщо сьогодні Шахтар програє у матчі з Челсі, то можу не втриматись.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як Шахтар може програти?

17. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Дружище! Давайте жить дружно. Вы чуть не правы сейчас. Прав сильный. Смиритесь. Австро-Венгры рулят.

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

С ума сойти! Негрофан. Фигею.

18. Bambook

Сплюньте!
    Якраз читав інтервю тренерів. Якийсь Ді Матео переляканий. Все буде гаразд.
    До речі, великий плюс від обєднання форумів. Є з ким про футбол побалакати :)

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Про шо це ви?

20. Bambook

Мене соромитися не треба. Тільки не забувайте виявляти увагу до моєї персони :mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)