ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Еще раз: шутки про место женщины на кухне в свободной теме - это тоже.... из того же рода??? Зачем это было в философию и мораль переносить. Эта тема не имеет никакого отношения ни к философии, ни к морали

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я ж кажу, не в ту культуру потрапили. Ми різні народи.

3. tanna

tanna Дуже важлива персона

Правильно. Але вони вже обрали. І їх мабуть влаштовував концепт того автора. Протягом досить тривалого часу. А потім те, що вони обрали, зникло. І тепер прийшлось знову обирати.

---------- Додано в 13:39 ---------- Попередній допис був написаний в 13:38 ----------

А слабо зробити такий форум, де будуть співіснувати різні народи?

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вам же ж зробили, чого ваші 90 на 10 розбіглися?

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ех, як би я хотів, щоб на ЛФ 90% писали українською :) У вас інший ЛФ? :)

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

То не проблема. Це шкода для людей, котрі раді бачили-чули-читали зниклих, але не проблема. Кожний має бути там, де йому добре.

Кожний може повернутись туди, де йому добре було.

7. Bambook

Bambook Persona non grata

Отут і розбіжність. Люди звикли, що кухарі - форумляни. А шеф-кухар лише наглядає, щоб забагато спецій хтось не накидав.

8. tanna

А тому що ЛФ+ОФ=новий ЛФ. Назву теми читали? Це якби взяли Україну і приєднали до наприклад Польщі, залишив назву останньої для всієї території. Як вам варіант?

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, назву треба поміняти?

10. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вам приємніше мої записки українською з помилками читати?

11. Un.Known

Так би мало бути. А поки ще зливають з своїх тарілок залишки в каструлю. От і відділяємо кльоцки від спагетті.

12. Bambook

Ну це ж уже обговорювали. Хіба назва форуму заважає спілкуватися?

13. tanna

Навіщо це питання? Я розумію, що це неможливо.

14. Un.Known

Вітре, від Вас української ніхто не вимагає.

15. Bambook

Для когось кльоцки зі спагетті можуть чудово поєднуватися. Головне - щоб в тарілку не плювали.

16. Un.Known

Соррі, для когось може й можуть. Але думати треба про всіх.

17. tanna

Головне, щоб в душу не плювали! Тарілку можна взяти іншу, душу - ні.

18. Bambook

Отут і виявляється це незручне питання: чи може модератор вирішувати за всіх.
    З одного боку, ми розуміємо, що будь-який модератор - лише людина, і навіть найкращий з модераторів не може в усіх ситуаціях правильно оцінити, що буде кращим для всіх. Якщо точніше - не для всіх (це просто неможливо), а для переважної більшості.
    З іншого боку, посадові обов'язки модератора, незалежно від того, ліберальні правила чи більш жорсткі, змушують його час від часу це вирішувати. Насправді на жодному форумі ця дилема не вирішена і є в мене припущення, що вона не піддається 100-відсотковому розв'язанню взагалі.

Зрештою це все приводить до думки про те, що різниця в тактиці модерування Острова і ЛФ - не настільки принципова, як може здаватися. І зведеться воно зрештою до питання довіри до модераторів, до їхньої спроможності "вирішувати за всіх" і до частоти їхнього втручання.
    Можливо, з цієї точки зору було б логічним призначення більшої кількості модераторів острівного походження.

---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

Якщо "тарілкою" ми назвали форумну тему - то не все так просто...
    А щодо "плювали в душу" - то, як на мене, жорстка модерація ЛФ у цьому ракурсі більш помічна, ніж ліберальна острівна...

19. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Про це ми з вами вже спілкувались, але мабуть в іншій темі, тому я не знайшла, щоб процитувати, ваш вислів про те, як ви розумієте "колективне спілкування". І мені немає, що сказати про ЛФ більше чи інакше, ніж я це вже зробила.
    І менше з тим - ЛФ не Острів, тому і склад їх відвідувачів інший, і все інше.
    І більше на цю тему я не дискутую - потерявши голову, по волосам не плачут.

Та я добре уявляю, що саме міг понаписувати Гранд, і як саме відхрещувався від ЛФ Ортодокс - протестний дух "затятих" свободівців. І розумію Танну - вона дійсно має право святкувати віртуальне знищення Гранда.
    Стихія Гранда - дике родео, а не англійська "віїздка", але саме цієї стихії, щирої і "необїждженої", мені бракує на ЛФ.

20. Bambook

Ви людина з міцними нервами. Я з Грандом спілкувався кілька днів лише, але точно знаю, що саме його дописів мені на форумі абсолютно НЕ бракує. І щодо "щирої" - мотивація пана - дуже сумнівне питання, а відтак і його щирість.

---------- Додано в 14:40 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ----------

Тим більше, що Карла Карлова наразі ніхто не банив :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)