ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Не треба. Я вірю. Мабуть, це його свідомий вибір залишити ЛФ таким чином. Тут вже нічого не зробиш.

2. Bambook

Bambook Persona non grata

Та тут і без ПП.
    Достатньо зазирнути у цю тему:
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=75170
    Якщо маєте добрі нерви, звісно...

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ты меня уважаешь?

4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Возможно. Не дурной, а это плюс. Однако на "Ты" общаться не готов.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

танно, можете деталізувати, кого, а головне, яким чином розігнали? Ну, не рахуючи Ортодокса і Гранда

ми напевно багато процесів не бачимо, але із того, що було у цій темі, я бачив, що рішення не залишатись на ЛФ приймали через те, що вгорі написано "Львівський форум". Щоб когось виганяли чи виживали напевно не коректно казати, адже ми навпаки зацікавлені у тому, щоб активних форумлян було якнайбільше. Мені, наприклад, дуже шкода, що Ортодокс не хоче тут спілкуватися. Після останнього бану, ми в ПП наче з ним порозумілися, принаймні мені так здавалося, але, як тільки бан закінчився, він повторив точно те ж саме, що сам же визнав недостойною поведінкою.

У мене враження, що підігрівання незадоволення від об"єднання форумів та загострення ситуації відбувається ззовні. Оскільки я спостерігав, як в перші дні острівляни пишуть цілком нормально, хтось вітає об"єднання, хтось обурюється, що не попередили, але всі спілкуються у темах форуму, а потім настає кількаденна пауза і вже при наступній появі людина прощається або й взагалі гримає дверима. Острівлянам хтось промиває мізки?

• Подобається Подобається x 1
  7. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Спрашивайте у тех, кто ушел:mocking:

8. tanna

Не знаю. Мені - ні. Але те, що залишились одиниці, це факт. З тих, хто сюди прийшов у перший день і почав спілкуватись. Про тих, хто зник безслідно і не обізвався після об'єднання ні разу, я навіть не говорю. Це не претензія, це констатація.

9. Bambook

Ну, ви залишилися - вже приємно...

10. tanna

А я не можу тепер піти. Я стільки билась за віртуальну ліквідацію Гранда, що коли вона відбулась, справа честі для мене залишитись там, де його немає. Отаке. :crazy:

11. Bambook

Яке розчарування: я ж грішним ділом подумав, що вас привабили красиві, розумні, добрі тутешні мешканці :)

12. tanna

Що робити, звикайте! Життя як воно є. :)))

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Вас правильно оцінили, мабуть.
    Нормальна реакція. Обурення, тут підігріте, плюс пропозиція альтернативи.

"Відєлі, знаєм..." (с)

14. OrangeSpring

Бамбук, а Вы личико не открывали, откуда нам знать :)

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шось мені сі видає шо культурне поле просто інше. В чужому культурному полі можна деякий час знаходитись, але не дуже довго.

16. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вы год в Москве продержались? Срок, однако...

17. tanna

Це ви на що зараз натякаєте?

18. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Але скільки б адміністрація уважно не слухала, вона, що цілком зрозуміло, буде діяти за правилами ЛФ, тому більшість острівлян вже тихо пішли - їх невдоволення просто поза правилами ЛФ. І я приходжу сюди більше за звичкою, читаю - писати не дуже бажається. І залишила б свої захцянки при собі, але, пане Пупере, ви самі напросились.:pardon:

Мені не подобається:
    - "підчищання" тем під правильний(?) стандарт - спілкування втрачає емоційність і "життєвість". "Підчищання" траплялись і на Острові, але дуже рідко, тільки коли спілкування переходило на рівень хамства і взаємних образ.
    - я не розумію (вже писала), чому модератор не тільки слідкує за "благопристойністю" спілкування, але і коригує його спрямування, і не згодна, що саме таким і має бути "колективне спілкування". Це як вимагати від водіїв автівок, щоб вони не тільки дотримувались колективних правил руху, але й вирішувати за них, куди і як їм "рулити".
    - і відкриття "особистих" теми про форумлян без їх згоди. Колективне бажання "познайомитись ближче" вище особистого бажання?
    - і чому не можна сперечатись з модератором. Вони недоторкані і не помиляються?

Тобто, мої враження від ЛФ - першорядними тут є правила і "стабільність", а вільне спілкування особистостей - другорядне, щось на кшталт давно минулих зборів членів профспілок: говоріть-говоріть, але не виступайте.

П.С. Ортодокс пішов в знак солідарності з Грандом. І мені шкода втрати обидвох, але... маємо що маємо.

Останнє редагування: 7 лис 2012
  19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Теми чистяться саме від хамства і образ. Я вже сто раз писала - я оффтоп вітаю, якщо він приносить у тему наступний її розвиток. Якщо мова переводиться на іншу тему - то прошу, створіть нову, це не заборонено.
    Можна конкретніше?
    Це може зробити кожен. А об'єкт цікавості не мусить відповідати, це не карається.
    Це стандарт.
    Скажіть, як Ви розумієте цей вислів?

20. OrangeSpring

Присоединяюсь к каждому пункту.
    Ведь все-таки для проформа хоть бы немного либерализовали правила, если это слияние, а тупо просто Поглощение.

правила прямо такие стабильно московитские:blush:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)