ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Непонятно. Предположим, что я реально уважаю своего начальника. Как я могу быть с ним на ты?

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я вважаю, що це досить актуально. На ЛФ було загальноприйнятним звертанням "Ви". Острів'яни звикли до "демократичного" "ти". Для одних тикання є цілком нормальним звертанням, у інших виявом неповаги до них, а ще є категорія, котра акцентує таким чином вияв неповаги до співбесідника.

Залишимо все, як є?

3. Un.Known

А я поважаю апріорі кожного, хто сюди приходить, поки мені не докаже протилежне. То мені тикати кожному новенькому?

4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Я не был бы против обращаться к Вам на "Ты", если бы Вы предложили. Уважаю. Не каждого.

5. tanna

А чому власне тикати? Не завжди звернення до людини на ти є образою. Так само, як і звернення на ви - повагою.

6. Un.Known

Взагалі це було Вітру адресоване...
    Звичайно. Я з багатьма тикаю на цьому форумі, за попередньою домовленістю.
    Так. Але викання розставляє мантинели і не дає розмові скотитись до грубощів. Дальнєвосточнік нагорі про це писав.

7. tanna

:wacko::wacko::wacko: Блин погорелый, а что Ортодокс уже на месяц в бане? А кто ж будет вболівальником за Шахтар? Я одна не справлюсь! Короче, за что?

8. Bambook

Bambook Persona non grata

А мені здається, що деякі острівяни з новим форумом уже на "ти", а дехто й досі на "ви", та ще й пошепки.
    Цікаво, це питання екстравертності-інтравертності чи тут щось глибше закопано?

9. tanna

Дехто! У тому і справа, що дехто! Хто тут залишився з Острова? Усіх розігнали. :russian_ru::shout:

10. Bambook

Можна про це детальніше? Бо я не помічав модераторів зі сльозоточивим газом і кийками.
    Максимум з указками :)

11. tanna

Що вам ще детальніше? Дурником не прикидайтесь.

12. Un.Known

В принципі, за те, що зробив Гранд по відношенню до Вас.

13. tanna

Відповідь не влаштовує. Дайте посилання, за що потрапив Ортодокс у бан на місяць.

14. Bambook

Ортодокс хамив. Ви ж не будете цього заперечувати?

15. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Смотря - какая ситуация. Если это твой друг... ты же его уважаешь. Но на Вы с давним другом общаться же не будешь.
    Мне вот не нравится, когда хорошо знакомые люди мне Выкают это словно какую-то дистанцию выстраивает

16. tanna

Не буду. За це він отримав попередній бан. А я запитую за теперішній. Що не ясно?

17. OrangeSpring

Они стерли, или он сам стер. Но все за то же.Вчера, едва выйдя из бани - первое же сообщение - Мат в мой адрес (на букву б.) и другие оскорбительные слова в стиле Гранда, которые тот в Ваш адрес на Острове высказывал.:mocking: Дуализация Ортодокса с Грандом налицо

Если я их тут повторю, меня в баню сошлют

18. tanna

Понятно. Спасибо за ответ.

19. Un.Known

Нецензурні дописи видаляються. Але я Вам перешлю копію в ПП. І спеціально порахую, скільки він разів їх продублював, незважаючи на попередження. І скільки разів те саме повідомлення він написав як клон.

20. OrangeSpring

М-да... это уже системный симптом:facepalm:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)