ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. tanna

tanna Дуже важлива персона

При чём тут право? Я вас не понимаю. Получать подарки - это не право, это просто удовольствие. Точно также кстати, как и дарить их. Но вы похоже человек настолько заматериализированный (О!), что жизнь иначе, как с материальной стороны, не воспринимаете.

2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Понимаете ли, есть люди, которым приятно делать подарки. Я вот люблю делать подарки, хотя не считаю, что кто-то обязан их дарить или бла бла бла. Если подарок сделан не от сердца, то нафик он нужен. Абсолютно не имеет смысла такой подарок.

А если от сердца, даже безделушка (дешевая вещь) дорога сердцу - ибо это проявление внимания, любви, и так далее.

Поэтому я люблю делать подарки. Но я не принимаю подарки, если кто-то это сделал, чтобы отметится, для галочки и так далее. Так что невстранец, если у вас нет желания дарить подарки, то не дарите.

3. TOTORO

TOTORO admin

а тепер скажіть коли ви робили подарунок близькій людині що вона аж стрибала від щастя ?
    це такий момент ну просто не передати словами коли що ти подарував і коли немає значення , головне це почуття ну вроді дрібничка а може і ні але ти ось дав якусь річ а людина спалахнула так що всі навколо стали невиразними постатями і ти знаєш що саме цього хотіла ця людина бодай секунду але цей момент
    назавжди викреслить такі сумніви і вагання які ви описували вище

4. V.P.

V.P. vegan power

тех кого потеряем с острова, я лично, потерей не считаю... да и знаем мы где их искать...

5. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Подарить, когда не ждет - радость.
    Подарить тупо к празднику кем-то придуманному - жлобство.

6. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

і знову доброго дня!
    пропоную адміністраторам дослухатися до гарної (як на мою думку ;) ) поради:
    якщо є проблеми з оплатою доменного імені, хостінгу, то зверніться до громадкості - якось 200 $ нашкребемо. Але заробляючи на рекламі - ви отримаєте , потенційно, значно більше. поясню - на ОСТРОВІ(у тому його вигляді) є розділ присв*ячений іншим населеним пунктам, де були відповідні розділи. Промотивовано це було чи відсутністю змоги писати про певні речі на "спеціалізованих міських" форумах, чи відсутністю форумів невеличких міст, або нестабільністю роботи спеціалізованих форумів цих міст. та таке інше. Ця ніша заповнювалася або провладними силами, або тим же ОСТРОВОМ. І дуже нераціонально втрачати таку нагоду, особливо після того, що певні напрацювання вже є: відвідувачи, інформація в пошукових системах тощо.
    Чому не прийнятний для цієї мети форум з шапкою "Львівський"? - з простої причини: у випадку підняття політичних проблем "бендерівський форум" приліплять автоматично, тай просто "гостювати у когось" - це одне, а завітати на ОСТРІВ - це зовсім інше. Ну така людська психологія.
    Звісно, останній формат ОСТРОВА мене дещо притомив - кількість флудерів зросла сильно, а це не цікаво - ідеально перетворити ОСТРІВ на подобу блог-форуму (тоді флудери не так виражені).
    Взагалі - не варто втрачати шанс, який вже був у ВАС в руках. (якщо дійсно проблеми з оплатою доменного імені, то продайте його комусь з ОСТРІВНИХ, звісно з останнім бек-апом. Все-рівно Ви його використовуєте). Зараз Ви маєте нагоду доклавши незначних затрат створити досить цікавий і широковідомий інформаційний ресурс. (І як люди не бачуть своєї власної вигоди?)
    Сергій, Одеса.

7. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Державка вещь в хозяйстве нужная нужная

8. tanna

Викреслити можу. Тільки ви б сказали що. Я ні в чому не сумнівалась і не вагалась. :pardon:

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Сергію, дякую за Ваші міркування. Але ребрендингу ЛФ у нас в планах нема. Проблема не в домені. Домен ostrovforum.net працює і буде працювати як "псевдонім" основного домена, ми його нікому не продаватимемо, тобто якщо ви звикли користуватися ним, то можете ходити сюди за адресою http://ostrovforum.net/, увімкнути собі острівний стиль і тоді єдиною "проблемою" для вас залишиться шапка з логотипом :) Але мені здається (я, звісно, можу помилятися бо особа заангажована), що і це не така уже й проблема, варто лише відкинути стереотипи, пов"язані зі словом "Львівський" :)

Щодо зміни формату в бік блогів ідея цікава, виношується вже доволі давно, проте якоїсь внятної концепції, що це мало б бути ідейно, технічно та функціонально, нажаль, наразі напрацювати не вдалося.

10. А себя понимаете? :)

:scratch_one-s_head:

- не, в данном случае я зануда, а Вы хотите отбодаться от объяснений, почему считате, что Вам кто-то что-то должен материальное конкретно на 8 марта. И считаете самым простым способом объявить меня жлобом заматериализованным "(О!)" :)

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

- обязательно учту. Торжественно обещаю через силу (или без большого желания) ничего Вам на 8 марта не дарить, только если очень уж захочется... :)

11. tanna

Вы или троль, или издеваетесь. В любом случае мне это не интересно. Речь шла о любимом человеке. Никакой кто-то мне ничего не должен. Вот вы - кто-то и можете идти на хер со своими подарками и своим нежеланием их дарить.
    Надеюсь, теперь доступно и окончательно. Всех благ!

12. - доступно, но грубо.

13. OrangeSpring

Подарок на день рождения - тоже жлобство?
    Если подарок делают от души, то перед этим думают, что дарить. Чтобы человеку был приятен подарок. Ведь если близкому приятен поарок. то и Вам приятно, что Вы его сделали, что угадали....

Подарок для галочки, неважно когда он сделан - это не подарок. Луше, повторюсь, таких подарков не делать вообще

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

Никто и никому не должен никаких подарков дарить, если не хочет. Не трольте, Я Вас умоляю.

• Подобається Подобається x 1
  14. - Уже хорошо, что Луна(ОД) опять пишет :)

---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------
    С вами говорить - прям как с психоаналитиком. Все проблемы определили, вылечили... :)
    -

15. Inga

Inga Дуже важлива персона

зря, можно было бы выйти на всеукраинский уровень

это не стереотип, форум действительно строго львовский - это понятно согласно структуре разделов ЛФ
    например, есть раздел "наше місто" - посвященный Львову
    и есть раздел - "країни і міста" - где выложены в одном разделе и наши украинские форумы и иностранные

---------- Додано в 13:45 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

вернее так - ПОДРАЗДЕЛ "країни і міста" в РАЗДЕЛЕ "живий куток" :) ))))))))))))

16. OrangeSpring

Плюс постоянное напоминание о том, как ПРИНЯТО здесь. Все островитяне знают, как я всегда на Форуме на ВЫ - даже к Ване Лисицыну, за увиденное обращение на ты уже двое наминусили мне, что здесь не принято тыкать.

То есть все-таки создается устойчиво впечатление, что нас попросту хотят сделать такими же, чтобы только мы подстраивались под ПРИНЯТО здесь

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Кому муляє розділ "Наше місто", є просте рішення: розділ можна згорнути і від нього залилиться лише одна смужка :)

18. Inga

Inga Дуже важлива персона

мені - зовсім не муляє. :) ))))))))))

речь о другом... :scratch_one-s_head:

19. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

якщо б я писав пости для себе - то ніяких проблем, але я пишу для іншіх, наприклад: в м.Вознесенськ Миколаївської області відбуваються певні політичні події. Висвітлюючи їх під якою завгодно шапкою: "Одеського форуму", "Львівського форуму", "Московського форуму" та т.п. висвітлення подій автоматично приймає "окрас" того чи іншого "кольору" у очах читачів (одна і таж сама стаття у "Сьогодня" чи "Дзеркало тижня" буде сприйматися по різному - ну така вже людська ментальність).
    Звісно форум Ваш і Ви можете робити що завгодно, але втрачати позиції просто так, не продумавши... - :facepalm:

20. V.P.

V.P. vegan power

так вы эдакий полит. флешмобер? твит в помощь

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)