ЛФ+ОФ=новий ЛФ

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 16 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Те, про що ви подумали, називається "злучка". А "злука" - термін більш широкий ;)

2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Ну скажем так. Подарки - это для кого как. главное внимание, уважение, искренних чувств (если не любишь - то зачем притворяться), дружбы, участия в тяжелые минуты...
    А подарки.. ну. я бы, например не истерила бы по поводу того. что на 8 марта цветы не приносят. Цветы вянут. и часто подарить цветы - простая формальность. чего обижаться, что их нет. а настоящее вниманеи и участие проявляется в других вещах

---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ----------

К вас видно опыт общения исключительно с одним и тем же типажом женщин

3. tanna

tanna Дуже важлива персона

Тобто злука це злучка плюс ще щось? Невже любов? :)))

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Не дочекаєтеся на форумі. Ну, звісно, крім виразу відвертих почуттів. :pardon:

5. Bambook

Злука може відбутися і без злучки. А от без любові - тєжко :)

6. tanna

Чого не дочекаємось? :scratch_one-s_head:

А як же любов без злучки? :tormoz:

7. Bambook

Спочатку любов, потім злука, а вже ПІСЛЯ ТОГО - злучка :)

8. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

чого, чого

9. tanna

І не треба на форумі. Головне - кожному у реалі дочекатись.

10. Bambook

Чому кожному? Тільки тим, хто чекає.
    От Нєвстранєц може й образитися, що пасія не зекономила :)

11. - наверное, Вы мне хотели это сказать? На ЛФ иногда глюк случается, цитата приписывается "соседнему" автору. По существу: этот типаж (считающих получение подарков своим чуть ли не законным правом) гораздо распространённее других. tanna уверяет даже, что все такие тоже считает, что в большинстве женщины такие, как она в этом вопросе :) С Вашим типом, непохожим на другие, :) общаться должно быть увлекательно и свежо, но не получается: Я с Вами, а Вы то с российским телевидением, то с собственным воображением...)

Останнє редагування: 1 лис 2012
  12. Bambook

Цікаво, що всупереч заявленому в темі, у шапці досі написано "Львівський форум", а не "Новий ЛФ"...

13. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Нехай буде як і раніше. Мені стабільність більше імпонує.

14. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Дурна їдея ця злУчка. Дуже дурна - реальних користувачів ви втратете і з острова і з ЛФ. Ймовірність того, що я тут залишуся - вкрай мала.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та насправді вже пару тижнів пройшло, активність вища ніж раніше.

Шкода, лиш раз вас побачили.

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Погоджуюся, на форумі стало жвавіше, багато дискусій, нових тем. ЛФу це тільки на користь.
    Хто захоче спілкуватися, кому тут комфортно - той тут і залишиться.

17. serg-shs

це все тимчасове. Якщо б львівський форум сформували під ОФ - то це якось зрозуміло, а навпаки - втрата цікавих співрозмовників, бо був форум взагалі с орієнтацією на політику, а став місцевий з проблемами місцевого характеру. Хвиля бистро зійде (підіграли львов*яни ПР-асам, шкода)

ну якщо ПРаси геть закрутять гайки, то щось якось напишу, але в цілому - ДУРНЯ ПОВНА! (А я в дурні участі не приймаю ;) )

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Серже, не полінуйтеся, почитайте тему спочатку - тут це питання вже неодноразово піднімалося. Слово "Львівський" в назві форуму не означає, що тут говорять виключно про Львів та його проблеми. Форум загальноукраїнський і, власне, політичний розділ тут чи не найактивніший з - поміж усіх. Заходьте, читайте, дискутуйте:)

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Що означає "проблеми місцевого характеру"?

Їм підіграли ті, хто плекає власні амбіції.

20. serg-shs

інтернет - це взагалі явище загально світове, а львівський форум - він і є львівський. І якщо я захочу зайти на Львівський форум, то я знайду і зайду на Львівський форум, а от ПО-РАДЯНСЬКИ робити всіх счасливими - це вже пройдений етам, на цьому - всього кращого! :give_rose:
    щасливо залишатися :ThankYou:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)