Відповідь: ЛФ і його блудні сини Особисто я не бачив. Принаймні, не зауважив. Але це не показник, звичайно...
Відповідь: ЛФ і його блудні сини До того ж, ці вуса з люлькою на службі. Їх суто технічно не може не бути на форумі. Мінус один... Плюс один... Скіки-скіки у Львові народу живе? А скіки в нет ходить? :D :D :D
Неподобства http://www.forum.lviv.ua/showthread.php?t=722 Добре, хоч Лісником не назвавсь, проте, стиль допису і так неповторно-знайомий. _______________ Свиняче рило продовжувало його обнюхувати, потім лизнуло в ніс. "Курвіссімо!" – простогнав Дель П'єрро, затулив голову руками, але одним оком зиркнув на свою галюцинацію. Рило відразу перетворилося на собачу морду. Музикант підвів голову... і побачив навколо себе штук двадцять собак. Сумніву не було – це делірій. http://www.astra-lit.com/ua_1.htm
Відповідь: Неподобства Ну скоро й форуму forum.lviv.ua гаплик прийде: у тій гілці вже улюблений другий заступник гранда - він же вірний захисничок пєрєсвєти вималювався. Мовчу. Нехай львів"яни самі розбираються.
Відповідь: Неподобства Завжди знайдеться якесь дрантя і буде тявкати як шакал з кущів. Чого ж заховався за "лісовиком"? Назвався б своїм ніком. Але ж знає, що не за ним правда, соромно. Нічого, собака бреше, а караван іде
Відповідь: ЛФ і його блудні сини Абсолютно вірно. Хоча там вже декого били головою об ас-фАль - Т-т-т-т !
Відповідь: ЛФ і його блудні сини - Это он кому? - Вам! (с) Иван Васильевич меняет профессию Игорь, вы это о ком сейчас?
Відповідь: ЛФ і його блудні сини Хотел даже зарегится, НО, как всегда МОВНАЯ проблема Да и фиг с ним, с тем форумом. Зарегится хотел только с одной целью - выразить респект Мартини, Капитану и Гранду за отповедь на непорядочное поведение лисовика или, как его там?. Вот подхожу я , например, к мужикам, которые пиво пьют, и начинаю дерьмом поносить тех мужиков, с которыми вчера пиво пил.... Красиво??? Честно???? Порядочно???? Нормальные мужики сразу бы в морду дали, а тут, иж ты, ещё и вступаются за свою обоссанную браму, Рогульё. однозначно. ИМХО,
Приблудні сини Фу - " обоссанній брамі". Посперечались руський та американець, у кого в країні свободи більше. Американець мовить: - Я от в туалет під Білим Домом сходив! Руський: - А я під стінами Кремля таке ж вчинив! Американець: - Wow! Ну, я у себе, правда, зробив це так, щоб ніхто не достеріг... Руський: - А я... а я навіть і штанів не розстібав...
Відповідь: ЛФ і його блудні сини Полковнику, ви скотилися до лексики ВАШОГО президента. "Мочить в сортирах". Цим дописом Ви опустили себе до рівня Гранда. Хоч перед дамами думайте, що пишете. Невже и настільки не поважаєте себе - навіть не як Офіцер, а просто як Чоловік, що ... самі розумієте.
Відповідь: ЛФ і його блудні сини Правду, исключительно правду, Борис. И подлянок не делаю, в отличии от некоторых, а то что в центре Львова брамы обоссанные - это Вам и дамы - львовянки подтвердят. НО - это не ко мне вопрос....
Відповідь: ЛФ і його блудні сини Напроти GRAND отелю зупинилася GRAND-Vitara. Показався чийсь petite fallos і зробив калюжу:
його блудні сини Миколо, мо' час зачинити партсобраніє? __________ Міркуйте, перш ніж подумати, щоб не перепитувати фіґні
Відповідь: ЛФ і його блудні сини Шановний MARTINI, ви трошки помилилися у хронології дописів: А тим часом - Алекс - Юстасу. Тобто Rocker- Гранду: http://www.forum.lviv.ua/showpost.php?p=6766&postcount=30
Відповідь: ЛФ і його блудні сини Хронологія не важлива. Якшо людина заявляє про якісь принципи, звертаючи увагу іншій, то сама мала би тих принципів дотримуватися... нє? Чи вважаєте, що статево-фалосні метафори про Гранда більш прийнятні для дамського ока, ніж констатація суворої реальності про львівські під"їзди ?
Відповідь: ЛФ і його блудні сини Дійсно. Я був неправий - трохи забагато випив. Приношу свої вибачення прекрасним дамам Львівського форуму.