ЛФ і його блудні сини :)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Читатель_Обкома, 29 лис 2006.

1. Ума

Ума Well-Known Member

Відповідь: ЛФ і його блудні сини :)

Очевидно, я не зрозуміла, про який форум мова йде ...

2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

про УЖ.....
    http://central.in.ua/cs/error.htm?aspxerrorpath=/cs/forums/default.aspx
    Про тот,где еще обижаются,что я его уУЖасным называю...
    хотят что бы дрУЖелюбным называл...;)

3. Ума

Ума Well-Known Member

таки про цей форум мова :)
    наскільки мені відомо, то вхід там абсолютно не вільний. хоча я й не пробувала заходити... просто чула від декого

4. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

В том то и дело...что вход дюже простой...даже теста на "роботство" нету...
    "але"...сегодня войти не смог...хотелось почитать...что там НОТОЦОМУС написал новенького...может даже по спилкуватся с ним...:)

5. Ума

Ума Well-Known Member

Так там фейс-контрол по білому галстуку!!! Ви сьогодні якого кольору краватку одягли? мо" тому й не пускає? ;)

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вітаю !
    Читателю, то глюк сервера. Може помилилися в паролі або ще шось. Сервер "приніс свої вибачення за те, що не міг обробити Ваш запит і записав цю помилку в лог-файл". Адміністрація розбереться.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Это так, к слову:

Жил-был один очень темпераментный мальчик. И вот однажды его
    отец дал ему мешочек с гвоздями и наказал каждый раз, когда мальчик не
    сдержит своего гнева, вбить один гвоздь в забор. В первый день в
    заборе было 37 гвоздей. На другой неделе мальчик научился сдерживать свой
    гнев, и с каждым днем число забиваемых в забор гвоздей стало уменьшаться.
    Мальчик понял, что легче контролировать свой темперамент,
    чем вбивать гвозди. Наконец пришел день, когда мальчик ни разу не потерял
    самообладания. Он рассказал об этом своему отцу и тот сказал, что на сей раз
    каждый день, когда сыну удастся сдержаться, он может вытащить из забора по
    одному гвоздю. Шло время, и пришел день, когда мальчик мог сообщить отцу о
    том, что в заборе не осталось ни одного гвоздя.
    Тогда отец взял сына за руку и подвел к забору: "Ты неплохо
    справился, но ты видишь, сколько в заборе дыр? Он уже никогда не будет
    таким как прежде. Когда говоришь человеку что-нибудь злое, у него остается
    такой же "шрам", как и эти дыры. И не важно, сколько раз после этого ты
    извинишься - "шрам" останется. "Словесный "шрам" такой же болезненный, как
    и физический.

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

На жаль Читатель зареєструвався там, подаючи нік на одній з іноземних мов. Чинний нік для Читача на УЖ є Читач Обкому.

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Так, я вже проінструктував Читача.
    Мабуть старі cookies йому заважають увійти.

10. Ivan

Ivan Well-Known Member

Я не скаржуся на співрозмовників на ЛФ - досить цікава публіка, як на мене. Є з ким поговорити. Ідеального середовище однаково ніде не буде. Але от таке питання, побіжне: серед моїх співрозмовників практично немає нинішніх львів"ян. І загалом на "Львівському форумі" їх якось аж надто мало - часом здається, що в межах статистичної похибки. Це чому так, цікаво? :rolleyes:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Іване, а я?

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Гроші за доступ до Інтернет, та якість зв`язку у Львові - це я вважаю головне. Другорядна, але теж вагома причина ИМХО, образи та зневага всього українського, від історії до мови деякими якщо хочете маргінальними відвідувачами, не львів`янами, Львівського форуму.
    Але треба пам`ятати що святе місце порожнім не буває, та швидко заповнюється саме такими відвідувачами, якщо не буде патріотів львів`ян.

13. Капітан

Капітан Well-Known Member

Тут всі львівяни. Тільки деякі географічно ;) :)

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Насправді їх тут не мало, хоча однозначно менше, ніж могло б бути. Мабуть так історично склалося, що на цьому форумі ми обговорювали в основному не локальні питання, а загальноукраїнські, може лише через "львівську призму". Такий підхід виявився цікавим для багатьох за межами Львова. Зрештою, ще один приклад - "Львівська газета". При відвідуваності 5-10 тисяч людей на добу, лише 8-12% львів"яни. Я думаю, що з тієї самої причини, що і на форумі.

Цю пропорцію ми намагаємося зараз виправити, дещо змінивши структуру форуму. Бо все-таки хотілося б, щоб його більше наповнювали саме львів"яни. Вийде чи ні - покаже час.

Але чи дійсно це погано? Скажімо, Вам, киянину, було б цікаво читати про наші комунальні проблєми, про розклади в міській і обласній раді тощо? :)

15. Ivan

Ivan Well-Known Member

Миху, ти однозначно поза конкуренцією! :) Тебе я не забув, але ти лише одна (хоч і перша) позиція списку... ;)

Як на мене, змістовно це сильна сторона. І моє здивування низьким представництвом мєстних лиш посилюється... Стосовно цифр, то йдеться ж, мабуть, не про людей, а про хости - тобто, відвідування. Людей може бути й менше ;) Хоча, мабуть, не набагато.

Мені б теж хотілося більше поспілкуватися з львівською публікою - в житті вона досить цікава і по-хорошому специфічна. При цьому нікого не хотілося б втрачати - навіть "шовіністів". Тільки приріст!!! :D

Особисто я трішки особливий кадр і мені це дійсно цікаво. Принаймні, для аналогій. Водночас, не певен, що всім львівянам це цікаво теж :D . Як на мене, треба спробувати просто "тупо" рекламнутися в місцях скоплєнія віртуальних граждан. Думаю, ця думка для команди ЛФ не нова... :D :D :D

16. Ivan

Ivan Well-Known Member

Я не львівянин. Ані географічно, ані ментально. У Львові був уперше і поки востаннє 1989 року. Навіть, не знаю, чому так складається... :rolleyes:

17. Forpost

Forpost Стоїк

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Виявляється я не один? ;) 1+1?:) :D

19. Ivan

Ivan Well-Known Member

особисто я кладовищ не боюся - я їх вивчаю.

Стосовно ж проекту, то він не здається мені безперспективним. Думаю, ставка лише на читачів "ЛГ", як на можливих відвідувачів форуму - невиправдана. Потрібна окрема реклама.

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Окрема реклама була і є. Ставку на читачів ЛГ ми також не робили, хоча на початку саме вони дали добрий старт цьому проекту

а де твій аватар? :)