Лежить людина на вулиці. Що ви робите?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем MARTINI, 3 вер 2015.

?

Ваші дії

1. Пройшов повз

15,8%
  2. Викликав швидку/поліцію

63,2%
  3. Відвів додому

10,5%
  4. Ніколи такого не бачив

10,5%
  1. galka fialka

galka fialka Active Member

Сама не підходжу, привертаю увагу перехожих

2. Olenall

Olenall миється в бані

я також, а потім викликати потрібні служби
    Все може бути даже з тим хто допомогає
    Є ще гарна страховка від нещасного

3. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

ага а якщо в нього дісо щось з здоровям то мама і дружина вже тут не допоможуть)

4. Magistryoda

Magistryoda Active Member

Спостерігаю картину, людина піднімає діда з дороги, а той п'яний і штани до колін сповзли. Коли він зрозумів, що дід п'яний він знову поклав на землю і послав подалі.

5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ви, як завжди, загубились у власних міркуваннях. Визначиться, чи то хворий, чи то п'яний...

Якщо людина має слабке здоров'я, та й просто людина зі здоровим глуздом, яка цінує своє здоров'я, не буде напиватися до такого стану, щоб лежати на вулиці.
    Якщо не цінує - то тут ніякий лікар не допоможе.
    А тим, хто зазвичай так напивається, щоб полежати на землі, взагалі немає сенсу намагатися допомогти, бо ці люди не потребують допомоги, та навмисне шукають такого стану і отримують задоволення від нього. Це по-перше.
    По-друге, визначити чи людина, яка лежить, погано почувається, чи просто отримує задоволення - можна досить легко і швидко.
    Так, наприклад, п'яний, зазвичай, активно відмовляється від Ваших намагань допомогти йому прийняти перпендикулярне відносно землі положення :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Veselka alj

А якщо ви покинете таку людину навіть в такому стані то де не факт що той пяничка не замерзне? Совість не буде тоді вас мучити?

7. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

:)))
    А Вас не мучить совість за всіх померлих п'яничок котрих Ви не розшукали попід парканами та у дворах і не потягли силоміц гріти???

8. Veselka alj

Так це не причім! Я ж не працівник рятувальної служби, чи соціальної організації. Але як людина совісна коли я бачу людину яка лежить на вулиці без руху то не кидаю на призволяще.

9. prius

prius Well-Known Member

Робите першу допомогу писок в писок?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Veselka alj

то яка:)))

11. Agate

Agate Member

Щоб там не було, краще лежачу людину самому не чіпати, бо якщо в неї травма хребта, то будь-який необережний рух може зпровокувати зміщення, а потім - як наслідок - втрату можливості ходити на все життя. Тому треба негайно швидку викликати - їм видніше що робити треба.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

- Лежить людина на вулиці. Що ви робите?
    - лягаю коло неї.

• Смішно Смішно x 2
  13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

На таке повинна відреагувати поліція, може патрулювати навіть у цивільному одязі.

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я два раза зимой поднимала с земли на скамейку и пыталась что-то узнать у лежачих пьяных, один раз рядом можно было купить кофе, удалось заставить его выпить горячий кофе...Но очень уж молоденький был пацан.
    Старого бы я вряд ли тягала, скажу честно.

• Смішно Смішно x 1
  15. Makarenko Anna

Makarenko Anna Well-Known Member

Я викликала б швидку чи поліцію. Дуже боляче дивитись, які є жорстокі люди, які не звернуть уваги, та проходять повз.

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Правильно. Ми й самі підбираємо таких і додому привозимо

Це воно вже з машини вавалилось і через дві хвилини почне крити всіх матом разом з його матір"ю. Але що поробиш? Навіть таких треба піднімати, бо замерзне.
    Доводилось і просто втративших свідомість на вулиці спасати. Переважно люди думають, що п"яний і проходять повз лежачої людини якій потрібна медична допомога. Навіть з ознаками сп"яніння таким треба викликати поліцію або швидку.

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Поліція у цивільному не патрулює . (ну хіба що якесь спецзавдання..ну то вже інші служби) Але допомагати повинна навіть не в службовий час.

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

не знав куда приткнути...

• Смішно Смішно x 1
  19. Makarenko Anna

Makarenko Anna Well-Known Member

Сьогодні бачила ситуацію, людина лежала в переході, думали що без свідомості. Викликали йому швидку, а він прокинувся, встав, так всіх обізвав і пішов, п'яний був. Швидка приїхала, а його вже нема...

а де твій аватар? :)