Відповідь: levandivka, а как вы теперь в центр ездите? І ноги показувати? :ninja: Дефілє? :shutup: Добре, що тут пупера нема... :ninja: На правах оффтопу: файний був вечір... А як ви потому домів добиралися? Обоє на одному ровері?
Відповідь: levandivka, а как вы теперь в центр ездите? Нє! Я вчасно розмову про медицину почав - і всьо! Доречі про А Пупер теж ТАК вважає?
Відповідь: levandivka, а как вы теперь в центр ездите? І афтер дався на такий трюк??? :shutup: Левандівко, а вам ще не доводилося бити пику водіям за неповагу, м"яко кажучи. Бо знаю історію, як роверисти не витримували знущання і, скориставшись червоним світлом, били пику...
Відповідь: levandivka, а как вы теперь в центр ездите? у Львові тим часом - скорше навпаки можливо хоча таки водіям часто є за що пику і без роверів побити == на все свій час
Відповідь: levandivka, а как вы теперь в центр ездите? Нє... От дзеркало горе-паркувальнику розбив, зачепившись. Не знаю, чи то я не там їжджу, чи то, дійсно, ТАКий страшний (як модер), але конфліктів з водіями не мав. Напевно, ключі від машини в кишені не дають конфліктувати.
Відповідь: levandivka, а как вы теперь в центр ездите? Угу, мій тато так і зробив. А брат розповідав історії про друзів-роверистів. З одним я навіть познайомилася. Файні такі хлопці. Сильні... І ноги сильні, суцільні м"язи...
Відповідь: levandivka, а как вы теперь в центр ездите? Многое значит, согласен. В прежней ипостаси я гораздо меньше людям нравился, хоть участковым и не был Хотя, мне в те времена пофигу было. Теперь нет. Теперь будем ждать когда от чиновничьей жадности Сыховский мост заглючит.
Відповідь: levandivka, а как вы теперь в центр ездите? Ну, в гімназію він без зброї ходить. Додано через 1 хвилину Все, капець. Я не знаю, що то таке і де... Розкажіть.
Відповідь: levandivka, а как вы теперь в центр ездите? сміливий чоловік... воно ж сучасні гімназисти... напевно, іноді таки краще з водіями стосунки з'ясовувати...
Відповідь: levandivka, а как вы теперь в центр ездите? З нинішніми діточками..? Не вірю! Довго чекати доведецця... Ямочним ремонтом обійдуцця. Нє?
Відповідь: levandivka, а как вы теперь в центр ездите? тобто ями ремонтуватимуть? а той люк, що стирчить над дорогою, як башта прикопаного танка часів другої світової - не ремонтуватимуть? == з моста - та й в яму?
Відповідь: levandivka, а как вы теперь в центр ездите? Йой, ну ви й думки про дітей. Нормальні діти. У тата підхід є. Я, звичайно, необ"єктивна, але він - правдивий Учитель, з великої букви, або взагалі всіма великими... Ех, додому хочу... (А де той Сихівський міст??? :ninja
Відповідь: levandivka, а как вы теперь в центр ездите? Кирпа Кучму пробував рекламувати та за Януковича агітувати - замість тої складної розв'язки Зелена-Сихів та провулків на Стрийську - "забацали" чудо техніки. той міст обговорювався/планувався/проектувався - вже не перше десятиріччя. кожна влада демократичного скликання (міська) - намагалася розгризти проблему "зручної та продуктивної транспортної розв'язки на Сихів" Наприклад, на Княгині Ольги (кінцева трійки) є "зародковий стан" - або міст, який перетворився в дах стоянки - "трамваю на Сихів" Ну, а цей Сихівський міст - то район Полярону, якщо підїздити з Нового Львову - той таки Кирпа зробив. Правда, там забули завершити частину робіт на прилеглих територіях, та й майнові питання з землею частково були вирішеній києвським можновладним "цить, капосні!" Ну6 і якість виконання робіт... воно ж поспішали, і клали "вдень і вночі", абсолютно не зважаючи на нормативи... ну, для прикладу - не класти асфальт в спеку чи в дощ, та й бетону після укладки - таки слід дати час "схопитися".... Ну, але ж то дрібниці.... Головний будівничий - почив, головні замовники - забули... Тобто не забули - безперечно, відчули гіркоту - вони львів'янам міст за "майже державний кошт" (левова частка - видатки залізниці), а ті, на виборах... тьху! то ж треба бути такими наївними, щоб сподіватися, що галичани за копійку зрадять політичним принципам... == Жаль, цитування Волошина "не рекомендоване" певною групою дописувачів....
Відповідь: levandivka, а как вы теперь в центр ездите? Господь с Вами! Неужели гербалайф???????????:shutup:
Відповідь: levandivka, а как вы теперь в центр ездите? Ви що, Полковнику, ніколи не були на презентаціях, де виводять на сцену 10-к щасливчиків, які "змінили своє життя"? Вимоги на офісну роботу: любий вік, бажання кар'єри, комунікабельність... Напевно, що не "герба-"...
Відповідь: levandivka, а как вы теперь в центр ездите? Если честно - то НЕ БЫЛ! Но, конечно, об этом слышал...
Відповідь: levandivka, а как вы теперь в центр ездите? Даремно. Я пару разів у "Олимпийский" ходив посміятися. Прикольно... І всі співають: Какое небо голубое Мы не сторонники разбоя На жадину Не нужен нож Додано через 2 хвилини Доречі... Ви, Полковнику, вираз очей Кепа бачили?.. -Та отож. Покликання... Лап ту бу ди бу ду дай. Лап ту бу ди бу ду дай.
Відповідь: levandivka, а как вы теперь в центр ездите? О! Пішохідна зона Львова розширюється... Додано через 15 хвилин Колись мав нагоду їхати в поїзді з одним залізничним дядьком - проектантом з Києва, який якраз мав з тим мостом справу. Зайшла мова про надшвидкі темпи будівництва. Він мені про "досрочное строительство", я йому про бетон :D А він: Зараз існують присадки до бетонів, і те, і се... все будується дуже швидко... Ну, я собі усміхнувся, бо ясно ж, "швидко здав-швидко заробив і змився". А міст на балансі міста... А якщо шось - "присадки винуваті, але всі так роблять". Але ж то дрібниці...
Відповідь: levandivka, а как вы теперь в центр ездите? Через міст можна перейти тротуаром, переїхати велосипедом або мотоциклом. Дорога загороджена бетонними блоками, бічні загородження над коліями звалено. Світлофори на перехрестях із обидвох боків не працюють. а тепер про велосипеди інформація по києву -- з початку 2008 року на дорогах столиці сталося 25 ДТП, в яких 15 велосипедистів зазнало тяжких травм, а троє – загинуло. У червні загинуло вже двоє людей – 23-річний музикант, студент КПІ Олексій Башкирцев та видатний український літератор та перекладач Анатоль Перепадя. - http://avk.org.ua, http://www.youtube.com/watch?v=O6hhMDMjSNM -- і на останок випадок стався із моїм сусідом уже у львові. На перехресті вул левандівська-широка-сяйво на світлофорі водій фури роздавиви велосипед, людина дивом вціліла. Водій із місця пригоди зник.