Лев Ребет.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем VasMT, 26 січ 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Повністю, як і попередній. А взято з "Світла і тіні ОУН"

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ви не тільки в мене, а і в німців не вчитеся їх культурі. А все тому, що ви з "самодостаточной культури пабєдітєлєй". Так що догоняйте
    чому Ребет був таким.
    Замість такої кількості словоблудства сказали б, що є два види національної приналежності людини - громадянської та етнічної.

3. ull9

ull9 Дуже важлива персона

вы легко вешаете ярлык на собеседника, а затем с пионерским пылом его поучаете.. даете непрошенные советы
    вам так очевидно удобнее..

мешать вам в этом деле бесполезно.. тут явно мышление заточено на боьбу с врагами...

забавно.
    :))

4. ull9

он вам сам сказал?
    или прикупили права собственности на толкование о чем он думал?

5. FourA

FourA Дуже важлива персона

Есть только один вид - который понимают в современном мире...Это подданство человека...Именно он подразумеватеся всюду под термином - национальность.
    Вас подводит непонимание этого - страшно далеки они от цивилизации, как говорил Ленин - и чрезмерная зацикленность на вопросах этнической принадлежности....
    Стыдно быть динозавром!

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ярлик на вас вже готовий висить.
    За 67 років культура "рашен" дістала по ... До речі, в 60-х вчився разом з німцями, які від цієї культури лиш дипломатично знизували плечима, а пославші їх вчитися контролери нижче совкової четвірки їм не дозволяли опускатися. Тому, дійсно, для мене носії цієї культури є на рівні ворогів.

7. ull9

а на вашей клетке надпись в зоопарке...

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

"Біла ворона, виживша в умовах культури москалів".

9. ull9

я глубоко убежден, что культурную минисреду создает себе сам человек.
    сначала его родители дают ему правильные книги, следят за ребенком, дают своим примером.

семья - есть культурная минисреда. а внешняя среда - пропаганда. идеология отступит на задний план.

вспоминая свое детство я отчетливо вижу, какие книги мне подсовывала мама. булгакова пастернака.
    самиздат...

глядя на вас прокоп, я не могу понять истоки вашей патологической жестокости и ненависти ко всему что имеет корень русского.
    зачем.? какая цель.?
    вы делегируете свою внутреннюю злость наружу..
    а толку то. в инете таких ненавистников как вы полно..
    совсем не страшно - а смешно и грустно..

10. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Ви можете, нарешті, дати нормальне посилання на ресурс, який цитуєте? Цитування без посилання - нонсенс в дискусіях.%-)
    Вираз "які були ув'язнені НАЦИСТАМИ" викликає в мене сумніви, що він належить саме Ребетові

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для ясності раджу почитати Гоголя та Достоєвського. А Пастернака крім читання ще потрібно й розуміти. Ви в своєму неуцтві (попри підсовування мамою книжок) все ще тримаєте в одній кучі культуру "рашен" та її нещадних критиків.
    Наостанок запам'ятайте, що культуру "рашен" більше відображає "после первого гранчака не закусываем" ніж Л.Толстой, який був в ній "білою вороною" (з його життя крєстьянє з сарказмом сміялися).

12. ull9

и опять он мне "раджует".. ну не понимает. иль плохо слышит..
    ПРОКОП, Я ВАШИ СОВЕТЫ В ТОПКУ НЕ ЧИТАЯ..

13. ull9

это не культура, это безкультурье.
    и где его болльше. на украине в россии или в какой нибудь узбекистане .. это еще вопрос

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Типовий житель Брайтон Біч. Він кожну ніч спав з підсунутим мамою Шекспіром під подушкою.

15. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Ну тогда просвятите меня, пожалуйста - испанцы, баски и каталонцы - это тоже и подданство, и национальность одновременно? Тогда почему три названия? И Великобританию можно вспомнить - уэльсцы, шотландцы и т. д. Или это не современный мир?

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Неук, думаючі люди культуру знаходять навіть в папуасів, а виховані в невіглаській імперії совки до цих пір не розуміють, що культура є у всіх свідомих людей, вона тільки розрізняється на РОЗВИНЕНУ та ВІДСТАЛУ. Навіть вічно колупаючийся в носі та непросихаючий від п'янства якийсь тамбовець має СВОЮ КУЛЬТУРУ. Та що про це совку втовкмачувати?!

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

з одного з останніх інтерв'ю Н. Амосова :"Я по крові русскій, а по духу уже украінєц". Це він про етнічну та громадянську національність.

18. ull9

т.е. когда я вижу из окна поезда клиентов которые за углом вокзала в конотопе ссут. это про них а думать должен как о культуре?

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так, це їх культура. А в тих, хто мочиться в свій карман - інша. По одній з версій появи в Парижі назви "бістро". Варвари зі сходу, які заполонили Париж після перемоги над Наполеоном, не знаючи наявності туалетів, робили свою "справу" за першим же закоулком. На зауваження "що ж ви робите" вони відповідали "та ми бистро".
    Ще слов'яни насміхалися з культури німців відкрито пукати, на що німці логічно відповідали - "а навіщо стримуватися?". Це теж дві культури.
    Араби, які відвідували хащі країни Моксель, розділяли тамтешніх дикунів на дві категорії - ті, що їдять свинину, і ті, що нею гидують. Це теж дві культури.

20. ull9

не лукавь прокоп, то не версия - то твои убеждения...

что касается вашего толкования слово культура. то вы его вправе толковать так широко как вам заблогароссудится.
    мне до того никакого дела нет.
    я слава Богу, свои определения сформировал и выучил..
    хех

а де твій аватар? :)