ніколи ? немцы таку дурню говорили и не раз. между русскими и украинцами не так давно немцы особой разницы не видели- оба народа унтерменши. привести цитату. или будете говорить что сказано не немцем?
гран по xамству - чемпион ты.. мне тут не тягатся.. ну и какие НАЦИОНАЛЬНЫЕ особенности у немецкой конституции..? начнем с того, что такое национальная особенность?
В тому, що її писали не турки і не французи, а німці для німців. При чому там перелічуються навіть території де ті німці живуть. Те що я хам , то я і без Вас знаю. А от те що Ви на грудях тєльняшку рвали стосовно князя - так Ви марно ту тільняшку рвали, тільки річ іспортили. Бо хам Ви, та ще й хам гоноровий, переоцінюючий себе. Суппер ХАМ. І князь був правий на всі 100%
неверно. неверен смысл который ты вкладываешь под слово немец. в конституции германии под словом немец - понимается не этнический немец а гражданин немецкой республики. так что национального в немецкой конституции нет ничего.. если бы было так ка ты думаешь. (т.е. немцы немцам) то тогда немецкая конституция была бы писана для немцев вообще. немцев поволжья, казахстана, немцев итальянского тироля. чешской богемии немцев прибалтики .. французского эльзаса да мало ли где немцы живут.. когда пишется в конституции фрг - немец. понимается именно гражданин. а не этнос
Мабуть слово "громадянин" у німців під забороною, як що в конституції не зазначено що писали її громадяни для громадян без національності. Не написали ж "громадяни республіки" а просто німці земель ........ Точно під забороною таке слово. Крім німців. Так в т ому ж і суть. Саме тому в преамбулі йде конкретний перелік територій та земель входячих в республіку. А німці з Казахстану та інш. з по умовчанню забов"язані виконувати націоналні конституції тих країн де вони опинились. Цілком справедливо. А пишеться НІМЕЦЬ.
угу только в баварии живут еше чехи, австрийцы, итальянцы в померании поляки. в баден-вюртен. французы. и так далее. что же. если ты говориш немцы-немцам, как быть тем кто не немец?
а понимается не немец - как национальность. а гражданин германии. иначе получится конституция германии не будет распространятся на поляка ковальского который жили и живет на левом берегу одера лет уже 400.. на шведа ландсберга . которы живет возле гамбурга лет 700. на чешские деревни в баварском лесу.. и кстати на еврейскую семью по фамилии кац. которая в келне уже 1000 лет и так далее.
Поважати та виконувати всі норми зазначені в конституції, яку написали німці для німців. І лише в такому разі мати повне право чекати та вимагати поваги до себе з боку німців. От і все. Ви можете не тикати?
получается немцы писали для немцев. это первый сорт. немец писал а вот еврей йося кац, который в кельне уже 1000 лет. второй сорт еврей выполняять, еврей не писать мде.. вы можете меня назцвать хамом как вам угодно но вы Гранд - дурак, который ничего не понимает в конституции германии.
Ви дурником не прикидайтесь. Нічого там про сорти не йдеться. І спробуйте спростувати, що Конституцію писали НЕ німці і не для нгімців. А то вже якіст сорти навидумували. Читати вмієте? Єврей Йося кац не міг писати конституцію для німців, або не хотів її писати. Причин може бути ціла уйма, чому він за 1000 років поки живе в німеччигі так і не написав для німців конституції. За те Йося Кац в Ізраілі, доволі чудово справився з написанням конституції для Ізраілю і для євреїв що там живуть. Так Ви можете спростувати що конституцію Німецькой республіки писали нвімці для німців? Чи будете талдичити про якісь там підтексти та зашифровані поняття, які треба читати з дешифрувальною таблицею? Ідіот.
это вы дурачком не прикидывайтесь. в конституции нет ничего про первый сорт и второй, это верно. про сорта (немец)-(право чекати та вимагати поваги до себе з боку німців) писали ВЫ САМИ. цитировать еще раз ваш текст.?
да писал йося кац конституцию германии. а ткже поляк копвальский с одера и француз жак с аахена. чех булычек с баварского леса. швед и датчанин из под гамбурга. да в том то и дело, конституцию германии писали не немцы для немцев а граждане германии для граждан германии!!!
Я не хотів цього казати саме Вам, але Ви мене на це спонукали. Справа в тому, що Ви будете спорити про те що німцям байдуже все німецьке національне, і що вони знати не хочуть , що вони німці, а просто люди планети Земля без національності та національного коріння, культури, традицій тощо. Причина в Вас самому. У Вас глибоко сидить комплекс емігранта. Чужинця. Ви не стали німцем, і не станете. Це не погано, і не добре. Просто так є, і по інакшому бути не може. От у дітей Ваших такого комплексу може вже і не бути, і вони цілком свідомо відчуватимуть себе німцями. Звісно як що Ви їм не прищипнете свій комплекс. Так само як кацапи пищипляють свої комплекси кочевиків своїм дітям по-за межами московщини. І страждають самі і прирікають на такі ж страждання своїх дітей. Живуть в роздвоєнному стані. На розрив. Мій родич аж щаслив був коли повідомив, що емігрує до Німеччини. Я прямо йому сказав, що він ніколи не стане німцем і це він відчуватиме протягом всього життя. Через п"ять років життя в Німеччині, в спілкуванні зі мною він вже не такий був ейфоричний. І це при хорошій роботі та хорошому побуті. І мені таки вдалось його розговорити на цю тему. Він сказав просто "У мене все є, але немає хлібу. розумієш? Немає хлібу. Я тут чужий, хоча за 5 років мені навіть ніхто про це не натякнув". Все. Більше на цю тему він говорити категорично відмовився.
Ще раз Вас спрямовую до Преамбули. Читайте уважно. Там чорним по білому написано про німців і жодної згадки про громадян. Принайимні в преамбулі.
а это другой аспект. немцы ОЧЕНь любят свою народную культуру песни, танцы я с удовольствием с женой хожу на деревенские праздники.. да и просто погулять по немецкой деревне по тиролю. и я немцем никогда не стану (не путать гражданин фрг). но у немцев. вернее у граждан основателей фрг, хватило ума не строить государство на НАЦИОНАЛЬНОЙ ИДЕЕ. германия - это не только пиво и кожаные штаны. синагога. чехи поляки , французское кафе в эльзасе. это ТОЖЕ германия немцы понимали ТУПИК этого. заплатили цену.. вы ГРАНД, дурак, который их ошибки не видит..