Відповідь: Лептоп В мене теж Toshiba, взагалі, на моє переконання, тільки в неї оптимально поєднуються гарний дизайн, функціональність і ціна
Відповідь: Лептоп то не за якість, то за бренд )) нічого не маю проти "Соні", але ціна там реально з величезним перегином
Відповідь: Лептоп В мене чомусь не склалися стосунки з Соні. Яку би техніку не мав - якщо Соні, то обов"язково мусів на сервіс з нею звертатися... То я вже соньки і не беру спеціально, хоч би і дешевша була...
Відповідь: Лептоп Стільки нарікань на Асери, що навіть не знаю чому вони популярні.Асус - є гарні моделі+сумку дають + мишу= можна брати
Відповідь: Лептоп В мене то тіко плеєр був соні, спочатку тішився, дуже автономія файна - 32 години. Але навушники скоро "полетіли"... joke, дивуюсь разом з тобою стосовно ацерів. Хоча асуси мені теж багато в чому не подобаються. По-перше, дизайн непривабливий, особливо в бюджетних моделей (про Ламборджині, звісно, я мовчу, та кому по кишені така цяцька?). По-друге, підозріло, що він вартує небагато, а комплектація значна. По-любому, на чомусь тут іде економія. Чи не на якості самого бука?
Відповідь: Лептоп Ще є Prestigio - досить непогані як за ті гроші що за них просять. У Асуса взагалі практично вся продукція дуже якісна як на їхню ціну. Ацер - чимось не подобається, хоча коли знайомий зимою купляв, то ми знайшли дуже хорошу потужну модель (заміна десктопа) просто за смішні гроші. Тошиба, Делл, Соні, IBM - дуже серйзоні бренди, відповідно і накручують свої ціни. Але і якість ви отримаєте відповідну. Самсунг і Лижі взагалі нікому не раджу. Фе...
Відповідь: Лептоп У мене самсунг (уже другий). Колись працював на НР. На самсунги дуже жалітися немає чого. З соні його порівнювати не буду
Відповідь: Лептоп Toshiba, маємо один для роботи суто (15'' екран), а другий тягаємо з собою (трохи менший). Задоволені обидвома.
Відповідь: Лептоп не був би таким категоричним ,я даром штуку$ заплатив,через деякий час погас дисплей,тепер вимикається від перегріву процесора коли йому заменеться
Відповідь: Лептоп Певно, б/в купив? Бо в Тошиби гарантійка велика, поніс би в сервіс замість того, щоб на форумах жалітися
Відповідь: Лептоп Мені потрібен для роботи в Word,Exel,інтернет,беспровідний доступ,неважкий,"довгограюча" батарея,хороша оперативка,багато пам"яті для зберігання документів,і що кришка не ламалась, як в Aceri.Бажано чим дешевший.
Відповідь: Лептоп Може візьмете самсунг? Він дешевший аналогів. Хороший монітор. У кого є досвід роботи з Самсунгами і є нарікання? Чим дешевший і неважкий не знаю чи вдасться.
Відповідь: Лептоп Самсунг є. Нарікань нема. Додано через 1 хвилину Зверніть увагу на клавіатуру: щоб за вас проставляла "пробіли" і "ентери"...