Легендарному «Комбату» – звання Героя!ъ

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Фауст, 10 лип 2012.

1. forester

forester Well-Known Member

Своя, своя... Вы (я имею ввиду отдельную категорию граждан Украины) очень много и нудно рассуждаете о свободе, но в реальности совершенно не представляете себе о чём ведёте речь. Горестно восклицая, что при Сталине не было свободы, не было свободы в СССР, вы совершенно не понимаете, свободы нет и сейчас. Думаю, что не будет её и в дальнейшем. Я говорю о той свободе, которая позволяет сказать любому умному человеку "я свободен". Но "любой умный человек" так не скажет, понимая, что вся его свобода ограничивается со всех сторон конституцией, обязанностью, моралью, кои существовали всегда и во все времена.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Спасибо. Я вообще очень крутой и скромный.:o

3. FourA

FourA Дуже важлива персона

Ты считаешь, что на Украине больше свобод?
    Хотя, правильно - на Украине человек свободно умирает...
    При Сталине такое было лишь в голод...
    А сейчас и колбасы, и пепси, и джинсов полно - а люди мрут, как мухи...
    Уже приводил данные, что украинцы стали опережать русских по этой части..

Шановный пан отстаёт от жизни...Украинцы вырвались вперёд!
    Ще не вмерла Украина!

4. Blaberus

Прекрасно понимаю.

5. FourA

Я признаю, что Вам заслуженно присвоили титул мудрейшего...
    Такие выводы делаете!

6. Blaberus

Эх, как Вы хаите Януковича! Не признаете покращення... Нехорошо!
    Приведите еще раз.

7. Blaberus

Спасибо!:o

8. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Свободи ніколи немає для раба. Звільни його від хазяїна - він тільки потилицю почухає, не розуміючи. Раб не розуміє свободи, не відчуває, що це таке. Якщо він у рабському стані працював і жер з миски, і у вільному має працювати, щоб з тієї ж миски жерти - він дійсно не розуміє, в чому ж різниця. Це взагалі про свободу абстрактно і пафосно.
    Тепер конкретно по совкам, таким, як ти і фораподібні. Ви, совки, настільки не бажаєте визнавати ліберальні цінності сучасної цивілізації і те, що в вашому гавеному радянському минулому ви були їх позбавлені, при тому, що мали повні штани гордості за "велику державу", що розводити цілі теорії про "неіснуючу свободу". Але ними ви задурите мізги тільки самим собі. А насправді це дуже прості речі. Прості як п'ять копійок. Або ти можеш мати власну думку про державу, висловлювати її і впроваджувати шляхом суспільної, громадської та політичної діяльності, або ні. Хто не бачить різниці - той совок, раб, дебіл, я б навіть сказав.

9. forester

Я похохатал, поскольку понимаю, что всё это Вы писали от души. А позабавило меня то, что это пишет настоящий совок, да ещё и о либеральных ценностях!!! Вы, вообще, хоть знаете что это за ценности? А что такое либерализм вообще? Или Вы ДУМАЕТЕ, что знаете? :))

Ах, вот как, оказывается всё просто! А я-то думал... Ну, хорошо. Скажите что Вы в течении этого года сделали из сказанного Вами: "висловлювати її і впроваджувати шляхом суспільної, громадської та політичної діяльності"?

10. Mr. Blick

Звісно знаю. Навіть у незначних деталях, на кшталт року повернення Локка до Англії після "славної революції", чи аргументів тих, хто був проти доповнення американської конституції "білем о правах".

Ні, ти не "думав". Ти витрачав ресурси власної сірої речовини на доведення того, що "і в радянському союзі свободи було не менше, ніж у загниваючій америці". Ця дурне заняття, але ви, совки, дуже полюбляєти ним займатися.

11. Mr. Blick

Я тебе Форестере, не звинувачую. Тяжко відверто визнати, що Росія - гавно, що її суспільство відстале, азійське. Свого часу на цьому дах поїхав в людей набагато розумніших за тебе, і вони винайшли "слов'янофільство", тільки, щоб не визнавати, що руськіє гірше Європи, щоб переконати (самих себе в першу чергу), що ліберальні європейські цінності гірше за "православіє, самодєржавіє, народность". :)

12. Mr. Blick

А вашої братії агітаторської робота, Форестере, топорна і примітивна. В радянському союзі не було свободи, ну не скажеш же - "добре коли немає свободи", на таке останній дурень не поведеться. Тож треба розвішувати клюкву, що "а що таке взагалі свобода", "а може її не існує", "ну і що з того, що можна лаятись на владу", "свобода в бочкє". Але, судячи з того, що на Болотну в Москві вийшло, скільки там, півмільйона, то навіть на росіян це вже не дуже діє.

13. forester

Вот уж к чему я совершенно равнодушен, так к подобного рода письменам. Я вполне нормально воспринимаю то, что в мире существует маленькая группка русофобов, считающих то, что пишите Вы. Ибо вижу в пишух такие вещи глубоко засевший комплекс гражданской неполноценности.

Русские есть русские. Европейцы есть европейцы. Что можно говорить о либеральных ценностях, если сами европейцы их корректируют в сторону ужесточения?
    Но что можно сказать о вас, грезящих либеральными ценностями, если вы и понятия не имеете что это такое? Вы, в Ваших рассуждениях о европейцах и их либеральных ценностях, мне напоминаете солдата из фильма "Бумбараш" читающего "Капитал" Маркса. Тот тоже читал, но совершенно не осознавал прочитанное. Зато считал себя "продвинутым" проллетарием - борцом с мировым капиталом.

14. Blaberus

Понятно. Особый путь развития. Как говорил один товарищ "Россия-страна с нетрадиционной ориентацией" Кстати, этот товарищ гражданин России.

15. Mr. Blick

Всі ліберальні цінності прописані в першій поправці до конституції США. А написано там - свобода слова, свобода преси. І вони або є, або їх немає. В Росії їх зараз вже немає, як не було в есересерії (ну в есересерії ще інколи тих, хто про них згадував вбивали, в табори відправляли, в психушки, чи "гуманно" висилали з країни).
    Це я просто витрачаю хвилину власного часу, щоб елементарні речі роз'яснити росіянину з темного лісу, який не має належної освіти і лазить по інтернету, де познає історію за фоменко, політику та економику по глобалісту, а події в сусідніх країнах по руському миру якомусь. Ну, про тебе тобто мова.:rolleyes:

А те, що Росія гавно - це загальновідомий факт всім людям всього світу.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Від Мозамбіку до папуасів з ескімосами.
    А москалі є москалі, виховані монголами в Золотій Орді.

17. Фауст

Фауст Well-Known Member

А я видел цикл передач в которых ставился под сомнение факт так называемого "Голодомора".
    Да, голод в УССР, Казахской ССР и черноземных областях РСФСР был.
    Голодомора -не было.

18. FourA

Товарищ с нетрадиционной ориентацией?
    Боря Моисеев, что ли?
    По примеру украинских парламентариев с нетрадиционной ориентацией решил политикой заняться?

19. FourA

Потаскухой была моя бабушка! Не иначе, как с водолазом согрешила... А в результате получился я - такой красавец! Справжний свiдомий украинець" - подумал Шариков, любуясь собой в зеркале...

20. FourA

Весь свит ещё совсем не знает свiдомих украинцив.
    Как только он получше с ними познакомится, он начнёт горячо любить русских...

а де твій аватар? :)