Легалізація наркотиків, проституції, Дозвіл одностатевих та полігамних шлюбів, Аборти

Тема у розділі 'Ти маєш право...', створена користувачем Mafija, 4 бер 2007.

1. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Відповідь: Легалізація наркотиків, проституції, Дозвіл одностатевих та полігамних шлю

Члени „білого братства” теж таке стверджували, але щодо своїх "братів", бо решта світу, за їхньою версією, лежить у злі.

Це - теж свідки - той 1%?А звідки ви взяли, що 99% вживає наркотики, а 1% не вживає? Дайте якесь посилання. Коли я вчився, в часи союзу, то студенти наркотики вживали зовсім небагато – ну не більше 1 - 5%, все більше йшла горілка, портвейн, пиво

Мені теж не зрозуміло, чому у Львові кожен третій-четвертий хворий на трихомоніаз – зараз однозначно не проводиться тотального обстеження населення на ці інфекції.

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Легалізація наркотиків, проституції, Дозвіл одностатевих та полігамних шлю

порівняння невдале...
    -1
    коли ви вчилися за часи союзу?....
    ви ще пригадайте, ЩО ви вчили...
    теж мені хороше порівняння...
    -1
    а ви сходіть хочаби на одну медичну конференцію, яка присвячена цьому питанню...
    або хоч до лікаря-венеролога і запитайтеся...
    я навів приклад львова, бо цікавився цими питаннями....
    до київа їхати з таким питаннями я би не став, бо задорога стаття би вийшла, але впевнений, що ситуація анітрохи не інша...

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

якщо вживати саме в цій послідовності - то таких потужних наркотиків ще не придумали...

• Подобається Подобається x 1
  4. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ха-ха, а що ще лікар венеролог бачить в своєму житті крім цього? ясно що він тільки це і може відповісти, в нього просто інших клієнтів не буває.
    Ви от краще таке питання скажімо акушеру задайте - теж немало людей бачить , і що теж все переважно з статевими інфекціями ;)?

5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

телевізор. А також - відвідує магазини. А ще - спілкується з сусідами на пиятиках про політику.
    Стосовно венеричних хворіб - пупер правий - "сифилис стал мельче, но шире" (с) Жванєцький.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пупере, так думають свідки?
    якщо жодна не вважала, що це є сором, то чому боялася?
    а взагалі не кожен злодій вважає себе злодієм.
    в даному випадку легше знайти собі оправдання, а ніж визнати себе шлюхою

ясно, що винен чоловік, якщо не чоловік, то хто тоді чоловік?
    звідки статистика? більшість НЕ вживає.

7. duncan

так от і запитайте....
    думаю, що відповідь буде така сама....
    дивно: а чому вам смішно?.....
    тут і плакати вже пізно....

8. duncan

ви у них запитайтеся, як вони думають....
    так я думаю....
    правильно.....
    немає ніякого сорому.....
    їм це подобається....
    ви не побачили слово “жінка”?.....
    дивно....
    і часто ви так не бачите?.... [​IMG]
    так само, як і “більшість” ходить у традиційну церкву.... [​IMG]
    підіть у перший-ліпший гуртожиток і запропонуйте “дунути” першому-ліпшому студенту....

9. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Питала, не така сама відповідь. Так, проблема існує, але не так масово як ви це собі уявляєте, а то можна подумати що у борделі якомусь живемо.
    Це не сміх, це іронія. Не корректно наводити приклад з венерологом. 99,9% відсотка його пацієнтів з вен. захворюваннями. Але розрахувати скільки це буде у відсотках відносно всього населення лікар не може.

10. vasili

vasili Well-Known Member

Лікарі можуть, у них є статистика ане міркування.

11. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Статистикою не лікарі займаються. Як ви це собі уявляєте ? Лікар знає скільки в нього пацієнтів лікується, але поняття не має скільки в іншого лікара в тій ж поліклініці, не кажучи вже про інші поліклініки чи приватні заклади в місті.

12. vasili

vasili Well-Known Member

Ви шо через вікна заходити у лікарню?..... У реєстратуру там дать то шо треба , а данні паралельно у статистичний відділ мінздоров"я, власне ви недооцінюєте наших дохторіу........!

13. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Власне, дані ідуть в статистичний відділ, а слово окремого лікара-практики це ще не статистика.

14. vasili

vasili Well-Known Member

А шо це? Ідіократія!

15. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Суб"єктивне враження.

16. vasili

vasili Well-Known Member

От і добре! Бо себ"єктивне мишлення це недостаток алкоголю в крові! А?

17. duncan

схоже на слова людини, яка запалила фітиль і сидить на ящику з динамітом....
    думає: ні, лишилося не 10 хвилин, а ціла година...
    ну, ну....

добре....
    сексу у нас немає.....
    наркотики ніхто не вживає....
    цигойне продажем наркотиків не займається...
    в районі, який я не називаю, “трава” і самогон не продаються у кожному під’їзді.....
    гомосексуалізм — провокації ворогів, його теж не існує....

• Подобається Подобається x 2
  18. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

А як на ці проблеми , на їх вирішення вплине легалізація?

19. duncan

ніяк, бо я проти легалізації....
    я лише за легалізацію проституції — бо це природнє явище.....
    один із головних інстинктів людини.....
    решту треба брати під контроль.....
    і не забороняти, а контролювати....
    відкрито!..
    і не так, що до буцигарні щороку саджають десяток-другий дрібних торгівців......

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

якби десяток-другий...
    За свідченням МВС, дві третини засуджених - "наркомани та гусекради".

До речі, часто талановитих хіміків НЕ саджають. Бо знають, що вони в зоні розгорнуть виробничтво наркоти.

Ось зникла з аптечної мережі марганцівка. Зовсім !
    Дехто стверджує, що це через виготовлення вибухівки.
    А лікарі вважають, що це через її використання в процесі видобування ефедрину з якихось таблеток від кашлю.

а де твій аватар? :)