Легалізація наркотиків, проституції, Дозвіл одностатевих та полігамних шлюбів, Аборти

Тема у розділі 'Ти маєш право...', створена користувачем Mafija, 4 бер 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Легалізація наркотиків, проституції, Дозвіл одностатевих та полігамних шлю

відповідно на сході України більше абортів, ніж на заході. Все залежить від духовності, релігійності народу.

• Подобається Подобається x 1
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Легалізація наркотиків, проституції, Дозвіл одностатевих та полігамних шлю

я й помітив - цигани абортів не роблять ;)

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

[​IMG][​IMG][​IMG]
    майже немає слів....
    “не згоден” і крапка....
    продають своє тіло бо їм це подобається і все одно “приниження”....

4. duncan

+1
    вже забороноляли алкоголь вживати?....
    і що було пам’ятаєте?....
    (і в сша, і в срср)....
    пили адеколон, чорнило тощо....
    у мене теж є КУПА-КУПЕЗНА друзів та знайомих, які КАЖУТЬ, що не вживають....
    привселюдно насміхаються з тих, хто вживає та обзиває їх наркоманами...
    легалізація — впорядкування та контроль....
    зараз "кришує" повій хто?......
    найрозповсюдженіший нелегальний бізнес у львові який?....
    дасте відповідь на двав останніх питання — отримаєте від мене цукерку.....

5. Melody

Melody Well-Known Member

Щоби принизити гідність жінки, перш за все треба, щоби вона ту гідність мала...

6. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ті яким це подобається, віддаються задаром. Ті хто продають - не бачать для себе іншого шляху, часто через низьку самооцінку. Достатньо просто подивитись на обличчя жінок які хоча б пару років собою торгують, їх здалеку видно, саме по обличчю. І на ньому аж ніяк не вдоволення і щастя світиться.

Мове не йде про абсолютну заборону. Знаю жінок, з нормальних ніби сімей , не алкоголіки, на прожиття ніби вистачає, які народивши 1 одну дитину зробили до 35 років 7-8 !!!!!! абортів. Як ви думаєте, та ж полька, яка їде в Україну аборт робити каталась би 7 раз туди-назад,чи все таки почала б нормально застерігатись.

Є люди яких я занадто добре знаю, і можу стверджувати що вони не пробували. Все залежить від того в якому колі людей ви спілкуєтесь.

правильно, а контролювати (читай заробляти) хто буде ? причому без ризику, і потреби з "правоохоронцями" ділитись.;)

Я не їм солодкого :p

7. duncan

правильна оцінка, неправильний висновок....
    таке “лице” у них, бо одразу таке мали....
    просто ви бачили найдешевших шльондр.... [​IMG]
    тому й такий висновок...
    ті, які “це” дають задарма — дурненькі (альтруїстки), таких не існує... [​IMG]
    знову.....
    правильна оцінка, неправильний висновок... [​IMG]
    те, що буде заборононе — нічого не змінить.....
    ви почитайте історію цього (абортів), як дівчата пили калину, стрибали зі столу ітд... [​IMG]
    вони й надалі будуть так робити...
    “є люди, які не пробували”....
    є, але їх мізер...

8. vasili

vasili Well-Known Member

У мене була думка на рахунок легалізації наркотиків, проституцій.
    От якщо ми побудуємо модель умовну, візьмем за приоритет Американський погляд на торч (пруха), там хочиш грать, пити до жіночок, та косячок їдь у пустиню в Лас Вігас там собі відірвись та прийхай назад і проживай далі з думкою про те аби туди повернутися. Я рахую шо було прикольно по регіонам визначитись з депресивними областями і там десь у районі зробити такий собі оазис кайфів- торчіт торчки на здоров"я, гроші були файні і туристи б підтягнулись, але у нас культура інша де ви таке бачили шоб батько синові на 18 річчя купував повію (таке є у З. Європі та Американських штатах я у кіно бачив ) культура внас така інша. Але ніби чув шо той во менток з києва деморат з НУ проштовхує закон у адміністрації де сидить жидок чернівецький, і не віходе вам простим смертним до курвів за гроші легалізовано сходить, жарт!:)

9. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Не відразу, маю з чим порівняти. Немає різниці - дешева чи не дешева. В дешевих воно просто як правило виказує ще й зловживання спиртними напоями. Дорогих теж видно, по очах, виразу обличчя. Нещасні вони насправді люди. А з легалізацією їх ще більше стане.

Ще раз говорю, мова не про тотальну заборону, але це не повинно бути так просто і доступно як це є зараз. По перше, аборти все таки шкодять здоров"ю жінки, а по друге це є вбивство. Не логічно забороняти смертну кару і так пофігістькі ставитись до абортів.

Залежить від точки зору. На заперечую що наркоманія це серйозна проблема, але в моєму оточенні більшість не вживала ніколи. А легалізація проблему не віришить аж ніяк, хіба зробивши наркотики доступними , погіршить ситуацію.

10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

добра дівчина Робін Гуд - у багатих брала, бідним давала...

11. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Це не в тему, але бувають. Вчилась така в паралельній групі, весь гуртожиток пройшов. Не вміла відмовлята людина, так і казала "Ой, а мені його так жаль стало, з мене ж кусок не відвалиться, якщо я з ним....". Правда страшненька була ....:suicide:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

віруючий народ.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

не все, що подобається є корисно.
    щодо принишення...
    спочатку приниження, а потім оправдання, типу "подобається".

14. duncan

+1
    була у мене можливість спілкуватися з різними ... жінками легкої поведінки...
    всім ЦЕ подобалося, одним — працювати-думати не потрібно, іншим гроші, ще іншим — і перше, і друге....
    жодна не вважала, що це для неї СТИД і СРАМ....
    єдине, чого ДЕХТО боявся, щоб не дізналися “ті, кому не треба”....
    не логічно...
    тільки ви не пропонуєте конкретних кроків...
    для мене аборт — вбивство рідної дитини...
    і більше нічого....
    коли говорять “винен чоловік” тому роблю аборт — винна жінка, що мала інтим з цим чоловіком...
    нехай заперечать феміністки чи ще хтось, що винні обидвоє....
    ні!
    винна жінка!....
    куди вже гірше?....
    це навіть не епідемія, це пандемія.....
    насправді вживають 99 % молоді....
    1 % — не вживає принципово....

що конкретино пропоную я....
    проституцію негайно легалізувати!...
    і не через рік-другий, а негайно!...
    ввести жорсткий контроль за повіями, хто буде займатися “цим” поза відведеними місцями — кримінальна відповідальність!...

ви знаєте, що у львові кожен четвертий (третій) хворий на трихомоніаз?..

щодо наркотиків....
    негайно розпочати програми, щодо негативного ставлення до наркотиків...
    я бачив тих дебілів, які накурившись робили ідіотські вчинки...
    я вже мовчу щодо того, хто на цьому заробляє, мовчу щодо того, хто їх “кришує”, як підкидають та “саджають” за це....

анегдот в тему:
    — трава, ти не наркотик... ти не наркотик.... ти не наркотик!... чуєш, трава, ти не наркотик?!....
    — чую, чую, я не наркотик...

15. duncan

я би з такою “не пройшов”....
    бо гидко, хоча трафунків було достатньо у студентському житті...

16. duncan

угу-м....
    "приниження".....

17. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

А що це дасть? що вирішиться? ви реально вірите що в нас це будуть контролювати ? Якщо контролювати будуть так як в нас ДАІ автомобілістів контролює, то грош ціна .......

Не знаю, що ж це виходить, що кожний 3-4 спить з ким попало?

це все - наслідок низької самоцінки, коли жінка вважає що більше нічим заробити не може і ні на що більше не здатна - оце і є приниження. Та й для суспільства це по суті втрачені люди, як рано чи пізно спиваються і опускаються на одно - одиниці вириваються.

18. vasili

vasili Well-Known Member

Ось хотілось розповісти стару історії часів Австрії. Всім відомо шо у ті часи було досить таки багатенько всяких там барделів, притонів, в принципі і в Росії такого було багатенько на 13 рік у Пітері легальних повій було 25 тис., шо свічить шо не тіко культурна Австрія була лояльна до древньої професії.
    Так от у Черновіцах у будинок розпусти до дівки прийшов на домовлений час бровар Штірх, дівка у той час була з офіциром, тому й відмовила у здибанці. Обурений Штірх звернувся до Примарії та судду з аргументами шо його чесного броваря, образила у відмові курва і суд видав рішення про те шо власниця будинку має заплатити штраф примарії, а курва має без черги на протязі місяця безкоштовно обслуговувати пана штірха без черги. От які були культурні відносини влади та простих філістерів, шо шось мені здається ми могли б з цього черпнути шось повчальне.

19. duncan

даї нікому не потрібне.....
    це типовий визисковий інструмент....
    має бути певне місце, де цим можна займатися....
    наприклад, на окраїні міста....
    кожен перший...
    майже....
    окрім свідків...
    та до чого тут самомоцінка?!!!...
    якщо їй це ПОДОБАЄТЬСЯ, то до чого тут самооцінка?!!!...
    я міг би назвати кілька імен....
    навіть те, що вони не зі львова....
    але не буду, бо свійт тісний...
    виховання, зовнішнє оточення, алкоголь у ранньому віці, “подруги”, гуртожитки....
    причин — море і ставок.....
    але головна — їм так подобається!..

20. duncan

гарна історія....
    правильно, проституція мала юридичний статус....
    тобто, як клієнт мав права так і повія...

а де твій аватар? :)