Легалізація наркотиків, проституції, Дозвіл одностатевих та полігамних шлюбів, Аборти

Тема у розділі 'Ти маєш право...', створена користувачем Mafija, 4 бер 2007.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Легалізація наркотиків, проституції, Дозвіл одностатевих та полігамних шлю

ех, пан ромко.....
    збудили ви в душі тугу за весною -- тільки з весни почнуть продавати нефільтроване у роберта домса....

• Подобається Подобається x 1
  2. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Відповідь: Легалізація наркотиків, проституції, Дозвіл одностатевих та полігамних шлю

В мене таке враження, що наркотичні засоби в Україні вже дозволені, наприклад, в багатьох протигрипозних засобах, засобах проти кашлю входять активні психотропні речовини, галюциногени, чим активно і широко користуються студенти, коли нема на пиво, а конвалютка протигрипозного засобу кошує гривень 70 коп, закинутися трьом друзям якраз вистачає. Випадково почув розмову студентів в "бидловозці"...

3. консультант

консультант Дуже важлива персона

Прошу пана, чисто по-людськи, не вживайте слово "бидловозка". Всі ми їздимо цим транспортом і особисто себе я "бидлом" не вважаю...

4. Mafija

Mafija Well-Known Member

Скільки ж того літа? Після сесії і практики канікули починаються у липні.
    Раціональніше використовувати не виходить, як не крути - все одно мало.

5. vasili

vasili Well-Known Member

доречі як там на ринку з "тра ма дол ом" "ши рі в ом" його можна взяти у львові чи будуть проблеми?, колись у львові їх було до хріна, а тепер як справи? чи мєнти всіх у тюрмі перелікували?

6. Mafija

Mafija Well-Known Member

Це вже трохи інша тема - про трансгенні продукти, я не знаю, чи є зараз на форумі така гілка, а якщо немає, то треба створити. Але прокоментую.
    Відкіля такий страх перед трансгенними продуктами? Покищо невідомо жодних фактів про їх шкідливий вплив. Значно легше отруїтися ковбасою зі справжнього м"яса, яку зробули в підпільних умовах.

Додано через 8 хвилин
    Я точно не знаю, але не думаю, що ситуація у Львові значно відрізняється від інших міст. Якщо дуже цікаво - можете попитати, тільки не дуже відкрито. У нас беруть так: без жодних слів дають в аптеці точну суму і аптекарка загортає в пакетик пачку. Все. А мєнти зазвичай в долі. Нащо їм їх "лікувати"?

7. vasili

vasili Well-Known Member

помню из общения с львовским одногрупником он мне рассказывал что во Львове было такое что сред бело дня какойто нар мог вырубится посредине дороги на втыке, а тачки просто его объезжают и иньекцию можна было купить только до 6:00 пока мусора спят

8. Mafija

Mafija Well-Known Member

А в нас і зараз таке, що можна вирубитись і ніхто не гляне, обійдуть, об"їдуть, в мєнтів своїх проблем вистачає, на вокзалі коли тепло бомжі просто на площі сплять врядочок і ніхто їх не чіпає. А купити можна в принципі що завгодно і коли завгодно, тільки буде треба переплатити. В мене знайомі так купували таблетки з псевдоефедрином, сироп з ни без рецепту, а таблетки - за рецептом, але дістати можуть запросто.

9. moskalman

moskalman New Member

оу, товарищи друзья, расскажите понаехавшему где достать?

Вкладення:

Останнє редагування: 16 бер 2015
а де твій аватар? :)