Легалізація наркотиків, проституції, Дозвіл одностатевих та полігамних шлюбів, Аборти

Тема у розділі 'Ти маєш право...', створена користувачем Mafija, 4 бер 2007.

1. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Відповідь: Легалізація наркотиків, проституції, Дозвіл одностатевих та полігамних шлю

Засоби контрацепції не є недоступними, легше не завагітніти, ніж потім аборт робити. Аборт до речі теж не безплатний, і якщо не помиляюсь, коштує значно дорожче чим тіж таблетки + немало жінок потім після аборту роками лікуються і завагітніти не можуть. Дешевше якраз застерігатись, посто потрібно наперід думати, головою.

Не можу порівняти з тим як пили раніше, можливо і менше, але масштаби все рівно лякають. Зловживає алкоголем досить багато молоді, і в т.ч. немало жінок.
    До речі, от про те що стало модно вести здоровий спосіб життя, стосується в основному чоловіків. А серед жінок такої тенденції чомусь не спостерігається. Зразу щоб не чіплялись до слів уточню що це звичайно не стосується всіх жінок, просто не раз в компаніях зауважую що серед жінок не палить приміром 1-2 особи, а серед чоловіків - більша частина.

2. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: Легалізація наркотиків, проституції, Дозвіл одностатевих та полігамних шлю

Я могу сравнить... Раньше на той же работе не одно торжество без выпивки не обходилось, а сейчас сок повыпивают, а водкой контакты протирают...

3. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ну от, а на мій до декретній роботі рідко який день минав щоб щось не відмічали :sad: та й не тільки на моїй, в родичів-знайомих така ж ситуація. Не вживають зі всього мого далекого і близького оточення хіба що в чоловіка на роботі, але там от якраз модні тенденції з здоровим способом життя і тренуваннями в спортзалах .

4. zet

zet Дуже важлива персона

Это у нас так...А коньяк не любят (студенты иногда дарят после защиты диплома), т.к. им, как оказалось, контакты не протрешь.. прилипает... :)

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у кожного свій допінг.....
    але не кожен зводить з розуму.....
    і “вибиває з колеї”....
    схоже на робочий день держслужбовця.... [​IMG]

6. duncan

гарно сказано....
    таблетки таблетками, а гумові запобіжні засоби, яких всюди повно?....
    як на мене — це просто дурість і нічого більше.....
    щодо алкоголю....
    ви праві, вже не можно бути п’яним.....
    але пиво п’ють вже школярі....

7. Mafija

Mafija Well-Known Member

Якби просто пили, то ще нічого. 100 гр пива і школярам би не зашкодило, все має бути вміру, склад пива корисніший від кока-коли. П"ють, бо хизуються, вихваляються. Проблема в пропаґанді.
    Може у Львові і не модно бути п"яним. :8: А я щось такої тенденції серед молоді поки не помітив.

А з цигарками катастрофа, особливо серед дівчат. Дівчата, що не палять, вже дефіцит. У мене на всю групу була тільки одна з 10! І це серед студентів, які мають певне відношення до медицини.

Щодо гумових засобів. Краще брати якісні, хоч і дорожче, менше ймовірності, що порветься. Але всяке буває... Ніхто не застрахований.

• Подобається Подобається x 1
  8. Mafija

Mafija Well-Known Member

А чого Ви думаєте, що в студентів багато вільного часу? Я щось не помічаю. Вранці прокинувся, швидко не поїв, а нахапався - бігцем на пари. 3-4 пари пробув - поки доберешся додому,потім поїв, 3-4 години і вже спати пора, а за той проміжок ще треба щось читануть, або списати, якщо є звідки. Лишаються вихідні і канікули. Перед дипломом взагалі катастрофа. З кресленнями до ночі, а то й до ранку.
    Не дуже порозважаєшся.

9. duncan

медики?...

10. Mafija

Mafija Well-Known Member

Не зовсім.

11. duncan

[​IMG] а хто?!..

12. Mafija

Mafija Well-Known Member

Фармацевти, і не треба робити такі очі:)

13. шахрай

шахрай Well-Known Member

Може у когось таке відбувається?
    Пишіть,цікаво поспілкуватись...

• Подобається Подобається x 3
  14. vasili

vasili Well-Known Member

Вас цікавить які справа та зліва картинки висвітлюються чи вас цівить стара кобіта під ніштяком?

15. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

для обширних розваг у студентів є літо=)
    а як серйозно - то дивлячись як хто розважається. час можна знайти. треба раціональніше використовувати його (час), і все буде ок;)
    хоча погоджуюсь, що перед сесією все одно катастрофа. чогось воно так завжди виходить=)

16. duncan

я -- проти!!!
    ніяких наркотиків, окрім сала, бути не може!....

17. vasili

vasili Well-Known Member

підтримую пупера, наші діти повинні бути здоровими та психічно розвантаженими, вживати повинні хіба кнедликів з ліверною ковбаскою та пиво.

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ліверна ковбаса тепер є генетично модифікованою,тому ніззя...

19. vasili

vasili Well-Known Member

Ромко як ви могли подумати шо діте мої, з гіпермаркетів кормитись будут, я буду як колись, в селі куплю хату, наймию кубіт, вони мені свині пасти будуть, восени запрошу шваба він мені й накруте кишку...
    З пивом гірше.

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

От я колись був пивозалежним.Троха поностальгую...
    Пиво було не те,що тепер.
    Було дуже багато видів.Пляшкове і бочкове.Пляшкове наливалося з одної бочки,але називалося"Жигульовське" і"Львівське".А бочкового було велике розмаїття:було сильно розбавлене,менше розбавлене і "для своїх"...Те,що для своїх було теж різне:знового завозу і з старого..
    Ех,молодість...

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)