Легалізація наркотиків, проституції, Дозвіл одностатевих та полігамних шлюбів, Аборти

Тема у розділі 'Ти маєш право...', створена користувачем Mafija, 4 бер 2007.

1. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Відповідь: Легалізація наркотиків, проституції, Дозвіл одностатевих та полігамних шлю

А якщо легалізувати і зробити загальнодустипним ? і ще прорекламувати (як цигарки і спиртне)?

З того і потрібно було починати , що далеко не всі заповіді для вас "одинаково полезны", ну що ж , мажте повне право і свободу вибору :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Відповідь: Легалізація наркотиків, проституції, Дозвіл одностатевих та полігамних шлю

З цим згідна на 100%, але це далеко не євтаназія.

3. Mafija

Mafija Well-Known Member

Виходить, що так.
    Що ж це за заповіді такі! Не те, що зробити, вже й подивитися і подумати не можна.

4. Mafija

Mafija Well-Known Member

А воно і так є загальнодоступним.
    Мабуть тільки Ви не знаєте де можна це дістати.
    І міліція теж знає де це можна дістати.

Спиртне рекламують не для того, щоб люди пили спиртне взагалі, а для того, щоб обирали конкретну фірму. Пити і так будуть.
    В часи сухого закону в СРСР придумали такий віршик:

Если будете в Москве
    передайте Мише:
    Пили, пьём и будем пить,
    но немножко тише.

За Вашою логікою треба не тільки не легалізовувати наркотики, а ще й заборонити цигарки і спиртне, я правильно зрозумів?

5. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Не правильно

Рекламують для того щоб підростаюче покоління пило. На кого по вашому розраховані слогани типу "тримай свою територію ", на алкаша зі стажем? чи на підлітка? Те ж стосується і реклами тютюнових виробів.

Те що трамадол можна легко і легально купити в аптеці це благо?

Навіщо тоді за такою логікою легалізація?

6. Mafija

Mafija Well-Known Member

В аптеках він за рецептом за одною ціною, а без рецепта - за іншою. Різниця іде в чиюсь кишеню. А так би йшла в бюджет.

Так для того ж , що б не мєнту гроші йшли, а державі.
    Встановити державний контроль над виробництвом і реалізацією легких наркотиків.

7. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Це типу як в СРСР була державна монополія на спиртне? Народ потиху спивався, деградував і плодив дебілів, а держава на тому заробляла?

а державі це кому ? громадянам? може вчителям зарплати підвищуть? чи посто одиниці розкрадати більше будуть, наживатись на тому що нація деградує?

8. Mafija

Mafija Well-Known Member

А зараз що, менше п"ють і менше деградують? А монополії немає.

Логічно. Не за нинішньої влади, бо розкрадуть все.

9. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Зараз реклама дуже нав"язлива, і активне просування на ринок товару.

Не схвалюю легалізації взагалі (моя думка і маю на неї право :) ), але підозрюю що легалізації цих речей в Європі і в нас - "две большие разницы". За наших умов це буде катастрофою

• Подобається Подобається x 3
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Повісивши хрестик на шию - ще духовним не станеш, то правда.

11. Melody

Melody Well-Known Member

Еге ж. Нема чого прирівнювати Європу і Україну. Одна річ - понаприймати законів, інша річ - стежити за тим, щоби їх дотримувалися.
    Я уявляю, що би почалося в наших лікарнях, якби легалізували евтаназію, скільки б на цьому було спекуляцій :eek: Я б тоді до лікарні ні крок ногою.

• Подобається Подобається x 2
  12. Mafija

Mafija Well-Known Member

:suicide: У нас би одразу щось вигадали, щоб забирати квартири у самотніх хворих. Спочатку треба придумати такі механізми контролю, які навіть наші люди не перехитрують.
    В серйозних питаннях квапитись не треба.
    Я ж не кажу що треба сьогодні все легалізовувати. Це стане більш актуальним, коли підемо в ЄС, а зараз нам це не світить і поки що тільки теоретично прикинути варіанти і наслідки, враховуючи наші особливості.

13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

колись я сперечався зі своєю дівчиною щодо впливу реклами....
    вона якраз закінчила курс лекцій і оповідала мені, що реклама — це страшна сила і казала, що треба заборонити рекламу тютюну та алкоголю...
    я ж казав, що заборона нічого не дасть, бо люди, які хочуть випити чи курити будуть пити\курити перше-ліпше....
    я казав, що треба дозволити, збільшити податок на ці речі, а гроші, які отримає бюджет витрачати на програми по антирекламі: в школах, по телебаченню....
    якщо були би кошти, то й програми ці були би якісними, а не такими, як заказ: “я не курю, а ти чого куриш?” — супер аргументація, я тебе навіть не знаю...

14. zet

zet Дуже важлива персона

Не знаю, но у меня реклама стойко вызывает противодействие. Если что-то навязчиво рекламируютЮ то у меня сразу возникает желание поискать аналогичный товар другой фирмы. Я так стиралку покупала и попала, не зная этого, на акцию, то чуть от машины вовсе не отказалась, но просто не нашлось другой подобной с русским текстом, а у меня ведь и мама будет пользоваться....Продавец был просто в шоке от моей реакции. :)
    А вообще, то давно совесть потеряли. Реклама дольше фильма идет. Должно быть законодательное все-таки регулирование необходимого и достаточного времени, занятого на рекламу в одной передаче...

15. duncan

кажуть, що немає поганої реклами....
    я так не вважаю....
    є реклама, яка дратує, яка викликає антипатію, є вплив на підсвідомість, на почуття..... [​IMG]
    мені завше подобалися реклами пепсі, бо дуже гумористичні, на відміну від кока-кольних.....

16. zet

zet Дуже важлива персона

особливо коли я п'ю ранком кофе, а мені рекламують дезинфікуючі засоби для вбиральні, з демонстрацією процесу...

17. duncan

ось, ось!.....
    так і я про це!.....

18. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Реклама розрахована на підлітків, ті хто сильно хочуть випити і так пьють перше-ліпше, і не сильно зважають на рекламу. Вдумайтесь колись в зміст реклами - рекламують не смакові якості чи ще щось "корисне", акцент робиться на іншому "П"єш - значить крутий" (грубо кажучи), це до речі і пива стосується. Ще є "прихована" реклама в фільмах, де герої споживають виключно горілку, і виключно однієї якоїсь фірми. Рекламою створюється образ певної елітарності тих хто "вживає". В дорослої людини така реклама викликає роздратування, а в дітей і підлітків ? ви чули як діти постійно співають і повторюють рекламні ролики? це все відкладається на підсвідомості, створюються певні шаблони-образи. І говорити що реклама не ефективна, при тому що іде такий спротив спробам обмежити рекламу спиртних-тютюнових виробів посто смішно, виробникам що гроші немає куди дівати як тільки витрачати шалені кошти на "не ефективну" рекламу?

реклама => збільшене споживання=> більше алкоголіків і проблемних/розбитих сімей і що толку потім з соціальної реклами в школі, як мертвому припарки.

19. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Моя думка - рекламу потрібно обмежити - не крутити в денний час, рекламувати можна і в закладах де пьють - щоб люди мали можливість вибирати, а не пити перше-ліпше.

20. duncan

у мене дежа вю...... [​IMG]
    ??? це де таке ви бачили?.....
    людина, яка працює — не має часу на пиятику.....

а де твій аватар? :)