Відповідь: ЛЕДАРІ Я також лінива.СТРАШЕННО.Але якщо починаю щось,то вже зупинитися не можу.В результаті роблю не одну справу,а декілька.Саме важке це почати справу,потрібен якийсь стимул,поштовх.На роботі в основному це ранкові "копнячки" робітникам, від дирехтора.Після них по інерції летиш по робочому дню,немає часу на лінування:p
Відповідь: ЛЕДАРІ За своєю натурою я "трудоголік". Отримую велике задоволення від праці. До ледарів ставлюся без агресії. Тільки дуже не люблю коли хтось "ледарює" поряд зі мною коли я працюю.
Відповідь: ЛЕДАРІ не пішла, щоб закінчити курсову. але то - теж лінь. бо можна було курсовою зайнятись вночі, а в університет все одно сходити.
Відповідь: ЛЕДАРІ Правильно.Курсова - вночі,вдень універ,увечері - прання,вночі - курсова,зранку - прасування,вдень - універ,увечері - ...,вночі - ... і т.д.
Відповідь: ЛЕДАРІ Оце мені найбільше імпонує. Не можу сказати , що я трудоголік ,але життя заставляє мене таким бути,Люблю тримати все під контролем на роботі і в дома.Якщо щось упущу , то потім невиконані речі назбируються , як сніжний ком. До ледарів ставлюся без агресії теж.Але не люблю ледарів і нитиків поряд з собою.Вони на мене погано діють.
Відповідь: ЛЕДАРІ таке воно - життя успішного студента. курсову, до слова, доробила, вдома все поробила, ще й погуляла, а вночі все одно не спала. дивилась зранку на схід сонця. гарно було... а на мене двояко діють - з одного боку, напрягають трохи, з іншого - спонукають не уподібнюватись до них і нагадають слова "якщо не я, то хто???"
Відповідь: ЛЕДАРІ ті справи, які мені мало цікаві, але робити я їх мушу, я роблю дуже швидко аби зробити і збутися наприклад, домашня робота - кожен день одне і те саме надоїдає, зате стимулює робити все швидко домашня робота то така робота, яку при бажанні можна робити цілий день і ще щось незроблене лишиться не хочу бути заручником тої рутини, тому роблю все дуже швидко зробила такий висновок: чим менше маєш часу, тим більше встигаєш зробити парадокс, але правда, бо кожна хвилина використовується по максимуму і взагалі в мене правило: роботу, яку робити не хочеш, робити в першу чергу і швидко ефективність тоді в рази зростає, бо все решта тоді можна робити в якому завгодно темпі і своє задоволення ще якби я того правила завжди дотримувалася, то ціни би йому не було п.с. а завжди нецікаву роботу хочеться лишити наостанок, правда? я переконалася, що так робити не можна, бо тоді підсвідомо затягується інша робота тільки аби на ту часу не вистачило і в кінці-кінців нічого толком зробити не вдається
Відповідь: ЛЕДАРІ є безліч спеціальностей та інтересів.... вони не обмежуються однією лише "офісною роботою"...
Відповідь: ЛЕДАРІ На ТВ супер-лінню вважалося таке: ось сидить інженер за пультом (регулює якість картинки в реальному часі). Годину сидить, дві години, три години... Підходить колега - "вставай, відпочинь, я сяду за пульт!" - Та мені лінь вставати !
Відповідь: ЛЕДАРІ а я лінива і не приховую це. Але лінь в мене проявляється своєрідно... я хочу як нашвидше зробити роботу, щоб потім було багато часу, щоб лінуватися
Відповідь: ЛЕДАРІ які всі обов"язкові що далі нікуди, чесне слово... і справжніх ледарів не проглядається, аж встидно за себе стає (не вважаю себе ледарем, але коли читаю дану тему то думаю може якраз....) тут або ледарі які ледацюють після того як все поробили, або такі що ледяцюють роблячи щось інше, типу прогулюють пари щоб поледацювати при виконанні курсової ... Люди ви не ледарі і не притворяйтеся (а якщо ледарі то не оправдовуйтеся) Нормальні ледарі, як я зрозумів то тільки на ТБ
Відповідь: ЛЕДАРІ Не люблю лінь. Вона мене дратує. Коли відчуваєш що розслабляєшся і накочується таке відчуття ліні, що нічого нетреба робити, нікуди не поспішати, так добре стає, але ненадовго, одразу після цього відчуваю що мене це дратує. Зразу хочеться активності. Чим більше і дальше відчуття ліні захоплюють тим тяжче і довше пізніше з того стану вийти. :8:
Відповідь: ЛЕДАРІ Якщо я не хочу щось робити, мене ніхто не заставить, можу просто десь піти або лягти і відключитись, плюнувши на все. Зате коли я починаю щось робити, мене краще не чіпати, можу весь день і не їсти, і не пити, поки не зроблю те. що маю зробити. Після завершення роботи відчуваю неперевершений піднесений стан досягнення мети, літрами випиваючи сік. Можливо не здорово але факт !
Відповідь: ЛЕДАРІ нє, я таки лінива просто ледарі є різні - є ті, які таки нічого не роблять, а є ті які різними способами боряться з лінню я точно лінива, бо якби можна було жити і нічого не робити, то я би нічого не робила! :o а є люди, які би всеодно шукали собі роботу - от вони не ледарі, вони чудаки а якщо серйозно, душевна та/або фізична лінь не просто погана звичка абощо, лінь - це гріх, тому з ним боротися треба але той хто багато працює має повне право часом полежати і ніц не робити, причому без фальшивих мук совісті п.с. люди! не плутайте трудоголізм і працелюбність - це різні речі, перше зі знаком "мінус", друге зі знаком "плюс"
Відповідь: ЛЕДАРІ гелено, не хотілося б говорити, бо може почути моя дружина................. жінка, яку я кохаю.............. але ваші слова щодо ліні, мені до душі. все. ніхто нічого не чув.