ЛДАУ

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Lilu_Lutsk, 1 гру 2007.

1. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Відповідь: ЛДАУ

Прекрасно, але для чого ж йти в с\г інститут? маєте схильність до сільського господарства? Сумніваюсь.
    Хочете бути архітектором - є ж різні політехи, поступайте і вчіться. Зрештою, в Львівській академії мистецтв є промислова графіка і проектування інтерєрів, можна туди піти...

2. vasili

vasili Well-Known Member

які сильні образи, Фауст (гете)...
    ЗІ : я вже подумав що ви все життя на своїй дружині їздите.

Додано через 16 хвилин
    ЛДАУ, дає хороші знання, я закінчивши цей вуз, працюю по спеціальності, викладачі приємні люди, в містечку Дубляни як раз можна вчитись, там спокій чисте повітря, можна піти у ліщину почитати підручник, а не шлятись Львовом, шукати на кому зависнути ...

3. KabMiner

Та я не проти цього ВУЗу впринципі, я просто вважаю, що дівчині, яка виросла в Луцьку і хоче стати архітектором не місце в Львівському аграрному

4. vasili

vasili Well-Known Member

чому ви той вуз знаєте?
    викладають тама не якісно?
    географічно не вигідно?
    дорого?
    не львів?
    Чи шо?
    ЗІ : з розвалом ферм та савхозів, колхозів, універ преображається,проресує, збірний залізобетон не актуальний, то викладачі акцентують увагу на моноліті...і. д. і т. п.

5. KabMiner

просто підозрюю, що в політесі готують кращих архітекторів, аніж в аграрному

6. vasili

vasili Well-Known Member

архітектор це людина творча, художник, має бути талант, а якщо його немає, то де б не вчився все рівно не вийде втлимачити...взагалі то університет то таке, головне практика!!!

7. Lilu_Lutsk

Lilu_Lutsk Member

Цитата:
    Головне вдало вискочити заміж....

Додано через 1 хвилину
    найдете лоха і будете до пенсії на ньому їздити

Не згідна.Я вважаю що жінка в першу чергу повинна себе хочаб могти обезпечити.Тому що буває різні ситуації...розводи,сваркі і т.д...І що далі?До батьків жити??

А лохі - не для мене)))

Я хочу здобути спеціальність,але не у галузі с/г ... Тим більше саме цей інститут ,у нього легше поступити....він простіший...))

8. KabMiner

Простіший? Ну, це дивлячись як ви збираєтеся поступати:o

9. Lilu_Lutsk

Lilu_Lutsk Member

В мене буде 2 екзамени.Якщо справді захотіли їх можна здати.Зараз і стараюсь підтянути знання ... Вот так і збираюсь:p

10. Molv

Molv New Member

Спеціальність архітектора можна отримати принаймні у трьох львівських вузах: Львівській політехніці, Академії мистецтв і в Аграрному університеті, тому з працевлаштуванням теж можуть бути проблеми.
    Ви приїдьте до Львова, відвідайте потрібні Вам факультети, подивіться, поговоріть із студентами, а тоді самі вирішуйте.

11. Lilu_Lutsk

Lilu_Lutsk Member

Я знаю, і вибрала ЛДАУ тому що він простіший...легше там))

Чому ? Я збираюсь роботу шукати у м.Луцьку..А там цієї спеціальності зовсім немає.. .

12. Molv

Molv New Member

[QUOTE =Lilu_Lutsk;200544] Я знаю, і вибрала ЛДАУ тому що він простіший...легше там))

Ви хочете отримати спеціальність чи диплом?

Вирішувати Вам.
    Я ж волію спочатку подивитись на те, що збираюсь придбати.

13. Lilu_Lutsk

Lilu_Lutsk Member

Ви хочете отримати спеціальність чи диплом?

Вирішувати Вам.
    Я ж волію спочатку подивитись на те, що збираюсь придбати.[/QUOTE]

І то ,і то хочу отримати))

а де твій аватар? :)