Відповідь: ЛДАУ Прекрасно, але для чого ж йти в с\г інститут? маєте схильність до сільського господарства? Сумніваюсь. Хочете бути архітектором - є ж різні політехи, поступайте і вчіться. Зрештою, в Львівській академії мистецтв є промислова графіка і проектування інтерєрів, можна туди піти...
Відповідь: ЛДАУ які сильні образи, Фауст (гете)... ЗІ : я вже подумав що ви все життя на своїй дружині їздите. Додано через 16 хвилин ЛДАУ, дає хороші знання, я закінчивши цей вуз, працюю по спеціальності, викладачі приємні люди, в містечку Дубляни як раз можна вчитись, там спокій чисте повітря, можна піти у ліщину почитати підручник, а не шлятись Львовом, шукати на кому зависнути ...
Відповідь: ЛДАУ Та я не проти цього ВУЗу впринципі, я просто вважаю, що дівчині, яка виросла в Луцьку і хоче стати архітектором не місце в Львівському аграрному
Відповідь: ЛДАУ чому ви той вуз знаєте? викладають тама не якісно? географічно не вигідно? дорого? не львів? Чи шо? ЗІ : з розвалом ферм та савхозів, колхозів, універ преображається,проресує, збірний залізобетон не актуальний, то викладачі акцентують увагу на моноліті...і. д. і т. п.
Відповідь: ЛДАУ архітектор це людина творча, художник, має бути талант, а якщо його немає, то де б не вчився все рівно не вийде втлимачити...взагалі то університет то таке, головне практика!!!
Відповідь: ЛДАУ Цитата: Головне вдало вискочити заміж.... Додано через 1 хвилину найдете лоха і будете до пенсії на ньому їздити Не згідна.Я вважаю що жінка в першу чергу повинна себе хочаб могти обезпечити.Тому що буває різні ситуації...розводи,сваркі і т.д...І що далі?До батьків жити?? А лохі - не для мене))) Я хочу здобути спеціальність,але не у галузі с/г ... Тим більше саме цей інститут ,у нього легше поступити....він простіший...))
Відповідь: ЛДАУ В мене буде 2 екзамени.Якщо справді захотіли їх можна здати.Зараз і стараюсь підтянути знання ... Вот так і збираюсь:p
Відповідь: ЛДАУ Спеціальність архітектора можна отримати принаймні у трьох львівських вузах: Львівській політехніці, Академії мистецтв і в Аграрному університеті, тому з працевлаштуванням теж можуть бути проблеми. Ви приїдьте до Львова, відвідайте потрібні Вам факультети, подивіться, поговоріть із студентами, а тоді самі вирішуйте.
Відповідь: ЛДАУ Я знаю, і вибрала ЛДАУ тому що він простіший...легше там)) Чому ? Я збираюсь роботу шукати у м.Луцьку..А там цієї спеціальності зовсім немає.. .
Відповідь: ЛДАУ [QUOTE =Lilu_Lutsk;200544] Я знаю, і вибрала ЛДАУ тому що він простіший...легше там)) Ви хочете отримати спеціальність чи диплом? Вирішувати Вам. Я ж волію спочатку подивитись на те, що збираюсь придбати.
Відповідь: ЛДАУ Ви хочете отримати спеціальність чи диплом? Вирішувати Вам. Я ж волію спочатку подивитись на те, що збираюсь придбати.[/QUOTE] І то ,і то хочу отримати))