Лазерна Епіляція,варто чи ні???

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Lvivska Kvitka, 12 чер 2014.

1. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

:haha:ха-ха-ха краще і не думайте про таке:facepalm:Сама боюсь уявити:mocking:Тому для таких темпераментних і придумали таке чудо техніки як лазер,щоб вон не видавали зразу свої таланти))

2. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Скоро літо! І я вже майже закінчую курс лазерної епіляції! Тепер зайвого волося не бачити мені, і це так тішить,:good: що все таки відважилася та почала робити процедури, тепер хоч одної проблеми менше стало в жінки як зайве волосся! Тому тим хто вагається раджу все таки починати, та стартувати і до літа ще можна встигнути бути красивою без зайвої волосистості!!:yahoo:

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

А як мода зміниться, і зайве волосся стане не зайвим :facepalm: Були ж в 60 модні кучері :mocking:. А ви все лазаром спалите, то вже не виросте :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  4. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

йдеться про волосся де ? ноги чи \ і зона бікіні ? чи ще десь ?

5. Lvivska Kvitka

Я думаю,що це вже залежить від вашого бажання)Яку ділянку захочете таку і можна зробити чи то бікіні чи ноги чи вуса)

6. Lvivska Kvitka

Я надіюсь ,що ми не повернемось в ті часи:)))Це так само,як колись Наполеон казав своїй дружині не митися,коли повертався з плавання:facepalm:?

• Тупо Тупо x 1
  7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Наполеон??? З плавання? Квітко, та ви би хоч гуглили історичні факти перш ніж писати:facepalm:Ви хоч знаєте, чому він так говорив?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

9. Lvivska Kvitka

Ну правильно,я це і мала на увазі:tongue:А ви доречі спеціально мені в кожному дописі щось коментуєте і ставити різні помітки?(тупо)

• Тупо Тупо x 1
  10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

• Тупо Тупо x 1
  11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дєвачки, не сваріться...но но но :acute:

• Смішно Смішно x 1
  12. Veselka alj

По принципу дії лазерної епіляції то волося може не рости 5- 10 років, якщо не робити підтримуючі процедури раз в рік то ефект буде коротшим, так що можна буде перейти на нову моду, хоч я особисто не перейду, бо терпіти не можу зайвої волосні, особливо в жінок!

13. Veselka alj

Йдеться про всі ці зони і навіть більше, але кожен для себе може вибирати де йому хочеться позбутися зайвого волося, або де його забагато, там дуже великий перелік зон де проводиться саме лазерна епіляц! Ось макет з зонами епіляції!

Вкладення:

14. Olishka

Olishka Member

В принципі я рахую варто, у мене темне волосся, після станку дуже швидко відростає, зробила епіляцію в Оксфорд Медікал, результат набагато кращий ніж був від леза

15. Lvivska Kvitka

То факт)Я робила воском,то волосся шалено вростало.Було жахливо.А от лазер то супер:good:А ви вже скільки разів зробили?

16. avatarwin

а до якого місця годиться той лазар , щоб робити епіляцію?

• Тупо Тупо x 1
  17. Olishka

Olishka Member

5 процедур через 5 тижнів кожна

18. Goldstein

Goldstein Егоїстка

Я ходила в один салон, то мені сказали, що якщо я ще не родила, то не варто :scratch_one-s_head:

19. Lvivska Kvitka

Він годиться до любого місця ,яке вас турбує:)))

20. Lvivska Kvitka

Кожна процедура завжди однаковий проміжок 5 тижнів??Бо я ходжу на лазерну епіляцію ,то там після кожної процедури термін збільшується на 2 тижні.(4,6,8,10,12 тижнів і т.д.)Воно ж з кожною процедурою помаліше відростає і не встигає вирости ,щоб лазер на нього подіяв:pardon:А як у вас результат?Ще росте?

а де твій аватар? :)