ха-ха-ха краще і не думайте про такеСама боюсь уявитиТому для таких темпераментних і придумали таке чудо техніки як лазер,щоб вон не видавали зразу свої таланти))
Скоро літо! І я вже майже закінчую курс лазерної епіляції! Тепер зайвого волося не бачити мені, і це так тішить, що все таки відважилася та почала робити процедури, тепер хоч одної проблеми менше стало в жінки як зайве волосся! Тому тим хто вагається раджу все таки починати, та стартувати і до літа ще можна встигнути бути красивою без зайвої волосистості!!
А як мода зміниться, і зайве волосся стане не зайвим Були ж в 60 модні кучері . А ви все лазаром спалите, то вже не виросте
Я думаю,що це вже залежить від вашого бажання)Яку ділянку захочете таку і можна зробити чи то бікіні чи ноги чи вуса)
Я надіюсь ,що ми не повернемось в ті часиЦе так само,як колись Наполеон казав своїй дружині не митися,коли повертався з плавання?
Наполеон??? З плавання? Квітко, та ви би хоч гуглили історичні факти перш ніж писатиВи хоч знаєте, чому він так говорив? Наполеон писал Жозефине с поля боя: “Прошу тебя, не мойся, я скоро вернусь”.Запах женщины. Не аромат. А именно запах. Для многих мужчин запах, который издает женщина, является мощным сексуальным стимулом, способным вызывать эрекцию даже без прикосновений! Голова мужчины должна кружиться не от источаемого Вами аромата парфюма, а от запаха Вашего тела. Как считал генерал, ни один запах не способен сравниться с естественным "выдержанным" ароматом тела любимой…
Ну правильно,я це і мала на увазіА ви доречі спеціально мені в кожному дописі щось коментуєте і ставити різні помітки?(тупо)
По принципу дії лазерної епіляції то волося може не рости 5- 10 років, якщо не робити підтримуючі процедури раз в рік то ефект буде коротшим, так що можна буде перейти на нову моду, хоч я особисто не перейду, бо терпіти не можу зайвої волосні, особливо в жінок!
Йдеться про всі ці зони і навіть більше, але кожен для себе може вибирати де йому хочеться позбутися зайвого волося, або де його забагато, там дуже великий перелік зон де проводиться саме лазерна епіляц! Ось макет з зонами епіляції!
В принципі я рахую варто, у мене темне волосся, після станку дуже швидко відростає, зробила епіляцію в Оксфорд Медікал, результат набагато кращий ніж був від леза
То факт)Я робила воском,то волосся шалено вростало.Було жахливо.А от лазер то суперА ви вже скільки разів зробили?
Кожна процедура завжди однаковий проміжок 5 тижнів??Бо я ходжу на лазерну епіляцію ,то там після кожної процедури термін збільшується на 2 тижні.(4,6,8,10,12 тижнів і т.д.)Воно ж з кожною процедурою помаліше відростає і не встигає вирости ,щоб лазер на нього подіявА як у вас результат?Ще росте?