Та ніфіга воно неназавжди. Я б сказала - на тривалий термін. Навіть електро неназавжди. В кого як та рости всерівно починає. Я шукала, читала, питалася і адська машинка - найкращий варіант. Нормальний епілятор в районі 1000 грн. з пінцетами - в мене ще з минулого року не ламався. Гарячий віск використовую потроху лише на чутливих ділянках з ін'єкціями лідокаїну. Бо епілятором зону бікіні ,наприклад, робить я просто не можу До нас ще не дійшли ;( Ну але ви явно вже собі зробили, тож скажете про результат Там по-моєму і до року недоходить як починає рости пушок. Але не можу сказати точно, бо давно вже не цікавилась цим.
В мене після четвертої прцедури підпашками практично вже немає, в зоні ніг та бікіні трохи більше, я роблю на діодному лазері, він вважається найефективнішим та найсучаснішим в лазерній епіляції. А щоб позбутися на все життя то треба зробити курс, і раз в рік робити підтримуючу процедуру.
Ну, потім відпишете про результат. Я думаю теж собі зробити, щоб без лідокаїну обходитись, все ж краще.
Звісно зробіть, а то нащо так себе травмувати тими обезболенням, тай то не порівняти на відміну від лазерної епіляції, а саме основне що результат на завжди
Самойлович, а що це я повина вам фото викладати? На жаль по фото ви мало що побачите, то треба спробувати та відчути на собі, а наочно глянути то не той ефект. До речі для мужчин лазерна епіляція теж використовується, не тільки жінки прагнуть мати гладку шкіру без зайвого волосся.
Ооооооо епілятор це жах,особливо зона бікіні..я пробувала і пожаліла потім.По-перше боляче,по-друге вростає волосся і потім зявляються такі запальні ранки,жах.....І наважилась попробувати лазерну,ПРОЧИТАВШИ КУПА ВІДГУКІВ ЛЮДЕЙ,ЯКІ РОБИЛИ.Відчуття зовсім не порівняти з восковою чи депілятором,трошки поболює,але терпимо.І впринципі результат ніби не поганий,вже після 3 проц. волосся стало менше,і якесь воно менш жорстке відростає...Мені подобається,а особливо моєму хлопцеві
фотографии просто шикарнейшие, но не все так плохо, как вы это рассказываете) сразу скажу, делать её нужно раз 5, а то и 10, что бы волосы полностью перестали расти, не обратила внимания откуда вы, но если с Киева, то можете вот тут глянуть цены ну и где собственно сделать его можно: http://dospilos.com/krasota-i-zdorove/uslugi-salonov-krasoty/483-de pilyaciya
Я очень хочу, мне нужна эта процедура. Но мне на восковой депиляции сказали, что лазерная - это очень больно и я точно не выдержу.Посоветуйте, пожалуйста, мастера вдруг кто-то знает хорошего. Спасибо!
Та ви що хто вам таке сказав в порівняні з восковою епіляцією то з лазерною ви як в рай попадете!! Це зовсім зовсім не болюче,хіба що легеньке поколювання. Я роблю в центрі лазерної епіляції на сучасному лазері який має систему охолодження завдяки чому процедура зовсім безболісна, але ще багато залежить від спеціаліста який проводить процедуру, в мене дуже добрий, я і нею і ще більше результатом довлльна як слон!!:dance2: ---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ---------- Та то то так, але ціни як ми знаємо йдуть тільки до гори, як би то до низу. Тим більше якщо почнете цього року то до наступного літа якраз пройдете весь курс процедур і вже будете готові до літнього сезону на наступний рік. Тай зрештою ми жінки здатні відскладати раз в місяць 300- 400гр, і витратити їх на себе,хіба ж ні? Мені не дуже дорого виходить так як там де я роблю лазерну епіляцію постійно знижки до 30 %, і навіть раз попала на якийсь розіграш то мала 50% знижки, супер!! Чи не так?
Лазерная эпиляция - это очень хорошее дело, я к на нее долго собираюсь, так как дорого уж слишком стоит. Но скоро уверенна решусь! И муж прости, в бюджет придется включить еще одну статью))
Та ну перестаньте,порівняно з восковою то це точно квіточки)))Якщо хочете можу вам порадити хорошу клініку)А це так вони говорять,щоб не втратити клієнтаБо воскову потрібно постійно з деякою періодичністю робити ---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ---------- А ви не говоріть просто зробіть пройдіть весь курс і він вам потім сам ще дасть грошей на іншу ділянку.Повірте це вже провірено,йому сподобається результат.А на рахунок ціни не говоріть правду трошки применшіть,якщо є якась заначка ---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:45 ---------- Доречі свій перший раз я якраз в Києві і зробила,бо їздила по роботі.То попала в Епіл клаб,тоді там якраз гарні знижки були.Тепер продовжую у Львові у їхньому центрі.
Так, а якщо нашим мужчинам порахувати цигарки, бензин на авто коли іноді можна і пішачком пройтися, пиво яке вони полюбляють то за ці кошти можна зробити лазерну епіляцію і не однієї ділянки!
Так, а якщо нашим мужчинам порахувати цигарки, бензин на авто коли іноді можна і пішачком пройтися, пиво яке вони полюбляють то за ці кошти можна зробити лазерну епіляцію і не однієї ділянки! ---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ---------- Так, а якщо нашим мужчинам порахувати цигарки, бензин на авто коли іноді можна і пішачком пройтися, пиво яке вони полюбляють то за ці кошти можна зробити лазерну епіляцію і не однієї ділянки!
Хочу поділитися своїми враженнями від процедури. Насправді, одним з моїх комплексів було вросле волосся, яке якраз почало вростати після користування депілятором. Дійшло до того, що я не витримала і наважилась на лазерну епіляцію. Сказати, що я задоволена, то нічого не сказати!!!. Тепер думаю, що це одне з найкращих відкритів у сфері краси для жінок.
Лазерна епіляція В будь якому випадку без консультації не обійтись. Косметолог визначить чи підходить конкретно вам лазерна епіляція Якщо коротко найкращий результат - світла шкіра, темне волосся Список перевірених салонів у Львові де дадуть вичерпну консультацію http://goldlight.com.ua/ua/lvov/laser-epilation.html http://laserharmony.com.ua/lvov-lazer-epilation http://www.laserhouse.com.ua/lviv
Так це дійсно ефектианий спосіб видалення волосся, в мене теж було вросле волосся плюс подразнення від гоління, а з лазерною епіляцією я про це все вже забула, тай волосся теж практично вже нема!:dance2: