Ланцюгова пила!

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем VasMT, 8 бер 2011.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Сашко

Сашко Well-Known Member

о_О Скажіть де такий є.. я вже біжу купувати:)

2. statusquo

statusquo Member

Одразу видно коли людина просто хоче посперечатися.
    Це я написав не зовсім по темі пост про бензопилу, а ви тепер питання задаєте щоб тема ще повернула на 180 градусів чи як.

3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Я вже більше трьох років використовую Oleo-mac 941. Працює акі бджілка. Спочатку кидав око на Хускварну, але мене знайомий, в якого я купляв, переконав щоб брав цю. І правильно зробив. Тим більше шо за ціною вони майже однакові були. Доводилося мені потім і хускварну тримати у руках, саме таку яку збирався купувати. Олео-мак виявився кращим. За три з половиною роки навіть свічку не викручував. Пиляю "рєдко но мєтко". Можу півроку в руки не брати, а потім за день-два перепиляти 2 причепи дров.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Всім спасибі...
    Виписав по нету макіту 4030А.
    Завтра привезуть. 1800 грн.
    Завтра і спробую, що воно за цудо...

5. VasMT

А чому МГ?
    Чому не ТС, не ТА, не МВ, не АС...? З чого така категоричність?
    Про отработку.
    Отработка відстояна і промагнічена. Як нею плести лапті, не уявляю. ПросвітитЕ?

6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Я не маю нічого проти інших масел. Я не стверджую категорично, що крім МГ нічого не мона заливати. МГ я вказав як приклад. Просто так сталося, що протягом деякого часу в мене був "доступ" до МГ на шару, якщо можна так сказати. А ще місяць тому мій однокласник підігнав мені 10 літрів МГ за те, що я йому спиляв 3 дерева.
    Ну якщо промагнічена, то може й не сплететься. А от деякі з моїх знайомих можуть просвітити )))

7. VasMT

Мова йшла про самохуд Мартіні. В ньому, в самохуді звісно, є проточна циклічна система очищення мастила. Відповідно і в отработці механічних домішків, здатних угробити шину, немає.

8. UNIA

UNIA Well-Known Member

Пора Вам , palima, в Бане помыться...

А то уже все темы заср... , загадили. :)

9. Galyaa

Galyaa миється в бані

Нещодавно в Епіцентрі була акція на ланцюгові піли. Кошутували вони копійки.

а де твій аватар? :)